Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Picardia FC Amiens
523 Tactiek 442 serré
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 54.1
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Pekić is nu in balbezit. Pekić passt de bal in één keer door. Furios is nu in balbezit. Furios schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Di Santo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pekić de bal. Pekić probeert naar een medespeler te passen. Berendsen is nu in balbezit. Berendsen geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Furios bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcazar begaat een overtreding. Furios raakt geblesseerd tijdens het duel. Banaś met een snel genomen vrije trap. Berendsen springt en kopt de bal. Parra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Pekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekić passt de bal zonder na te denken. Furios rent richting de bal. Furios draait met de bal, schiet en ... Parra probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Weißenfeldt kopt de bal weg. Fiček is nu in balbezit. Coutant onderschept slim de pass. Coutant schiet op doel. Błoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Picardia - FC Amiens 1:0

18e minuut.
Klungelig pakt Furios de bal. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz probeert naar een medespeler te passen. Berendsen heeft problemen om de bal te vangen. Berendsen schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Igaz probeert naar een medespeler te passen. Coutant is nu in balbezit. Banaś begaat een overtreding. Banaś krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Furios onderschept slim de pass. Furios speelt de bal door. Guillas rent richting de bal. Berendsen onderschept slim de pass. Berendsen haalt uit met een fantastische trap. Parra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Furios bereikt de bal nog maar net als eerste. Furios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Picardia - FC Amiens 1:1

35e minuut.
Banaś geeft een lange en hoge pass. da Silva onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Igaz zal de hoekschop nemen. Berendsen springt en kopt de bal. Parra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Di Santo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berendsen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weißenfeldt. Weißenfeldt krijgt een gele kaart. Berendsen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Banaś zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Furios krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Banaś met een snelle inworp. Di Santo is nu in balbezit. Di Santo geeft de bal voor. Furios bereikt de bal nog maar net als eerste. Furios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Picardia 70%, FC Amiens 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Picardia - FC Amiens 1:1

47e minuut.
Igaz is nu in balbezit. Szczypiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Igaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Banaś met een snel genomen vrije trap. Furios springt en kopt de bal. Parra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Pekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaś speelt de bal door. Berendsen rent richting de bal. Berendsen probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendsen geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert da Silva de bal onder controle te krijgen. Furios is nu in balbezit. Furios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Picardia - FC Amiens 1:2

55e minuut.
Igaz passt de bal in één keer door. Pekić rent richting de bal. Pekić speelt de bal door. Berendsen heeft problemen om de bal te vangen. Berendsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fiček kopt de bal weg. Berendsen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weißenfeldt. Weißenfeldt krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

69e minuut.
Berendsen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Banaś zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Furios is nu in balbezit. Furios passt de bal in één keer door. Berendsen rent richting de bal. Berendsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Santiago onderschept slim de pass. Santiago geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banaś met een snelle inworp. Di Santo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Furios rent richting de bal. Furios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Picardia - FC Amiens 1:3

74e minuut.
Pekić rent richting de bal. Pekić geeft een hoge lob. Furios bereikt de bal nog maar net als eerste. Furios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Picardia - FC Amiens 1:4

83e minuut.
Di Santo met de inworp. Berendsen rent richting de bal. Berendsen passt de bal zonder na te denken. Furios rent richting de bal. Furios draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Picardia 78%, FC Amiens 22%.
Picardia - FC Amiens 1:4