Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shwee-Peel United AS Verteam
Normal Tactiek space 08
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 35.5
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


13e minuut.
Decroix heeft problemen om de bal te vangen. Calvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonneau onderschept slim de pass. Bonneau geeft een hoge lob. Bucourt rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jégou draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Desgranges de bal. Decroix rent richting de bal. Decroix schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shwee-Peel United - AS Verteam 0:1

21e minuut.
Torres passt de bal in één keer door. Morice met een sublieme pass. Krawczyk met een sublieme pass. Jégou is nu in balbezit. Jégou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shwee-Peel United - AS Verteam 0:2

35e minuut.
Silva geeft de bal voor. Klungelig pakt Morice de bal. Morice speelt de bal door. Krawczyk rent richting de bal. Krawczyk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bucourt rent richting de bal. Bucourt probeert naar een medespeler te passen. Leclère bereikt de bal nog maar net als eerste. Decroix verovert de bal door een tackle van achteren. Decroix schiet op doel. Lamotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Shwee-Peel United - AS Verteam 0:3

43e minuut.
Krawczyk passt de bal met de wreef. Bonneau is nu in balbezit. Bonneau geeft de bal voor. Bucourt is nu in balbezit. Bucourt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shwee-Peel United 58%, AS Verteam 42%.
Shwee-Peel United - AS Verteam 0:3

48e minuut.
Calvez rent richting de bal. Krawczyk onderschept slim de pass. Decroix is nu in balbezit. Jégou is nu in balbezit. Jégou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Thauvin met een snelle inworp. Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonneau legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cornet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cornet neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Torres geeft de bal voor. Klungelig pakt Bucourt de bal. Jégou bereikt de bal nog maar net als eerste. Jégou draait met de bal, schiet en ... Lamotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shwee-Peel United - AS Verteam 0:4

82e minuut.
Bonneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonneau passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Jégou de bal onder controle te krijgen. Decroix bereikt de bal nog maar net als eerste. Decroix haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres geeft een hoge lob. Daar is Desgranges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jégou rent richting de bal. Jégou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shwee-Peel United 73%, AS Verteam 27%.
Shwee-Peel United - AS Verteam 0:4