Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agevollen FC FC MASCARET
Normal Tactiek Du But le retour
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 48.4
waardeloos Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Tisserand passt de bal in één keer door. Coupet rent richting de bal. Coupet passt de bal in één keer door. Paluch rent richting de bal. Paluch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - FC MASCARET 0:1

11e minuut.
Angot is nu in balbezit. Angot geeft een hoge lob. Daar is Froment, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coupet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - FC MASCARET 0:2

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Le Berre met een snelle inworp. Divert rent richting de bal. Divert geeft een lange en hoge pass. Paluch krijgt zijn hoofd ertegen. Gendre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Klungelig pakt Paluch de bal. Vergnes geeft de bal voor. Ourdouillie is nu in balbezit. Ourdouillie geeft de bal voor. Paluch krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Angot rent richting de bal. Paal! Angot rent richting de bal. Angot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - FC MASCARET 0:3

17e minuut.
Vergnes geeft de bal voor. Le Berre heeft problemen om de bal te vangen. Le Berre geeft een lange en hoge pass. Paluch is nu in balbezit. Paluch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - FC MASCARET 0:4

18e minuut.
Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot met een sublieme pass. Coupet rent richting de bal. Coupet schiet op doel. Vergnes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gendre bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - FC MASCARET 0:5

20e minuut.
Capelle met een sublieme pass. Coupet rent richting de bal. Clavier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coupet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paluch zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - FC MASCARET 0:6

22e minuut.
Divert rent richting de bal. Divert geeft een lange en hoge pass. Coupet is nu in balbezit. Coupet haalt uit met een fantastische trap. Gendre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - FC MASCARET 0:7

24e minuut.
Vitković is nu in balbezit. Vitković geeft een lange en hoge pass. Zebina rent richting de bal. Zebina geeft een hoge lob. Angot maakt een snoekduik en kopt de bal. Gendre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Zebina bereikt de bal nog maar net als eerste. Zebina geeft een lange en hoge pass. Daar is Paluch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paluch haalt uit met een fantastische trap. Gendre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - FC MASCARET 0:8

30e minuut.
Ourdouillie kopt de bal weg. Divert geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vergnes de bal. Paluch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coupet rent richting de bal. Coupet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Bardin rent richting de bal. Vitković verovert de bal door een tackle van achteren. Vitković passt de bal zonder na te denken. Angot is nu in balbezit. Angot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Daar is Clavier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clavier onderschept slim de pass. Tisserand geeft een hoge lob. Le Berre kopt de bal weg. Divert geeft de bal voor. Gendre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paluch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - FC MASCARET 0:9

44e minuut.
Froment geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zebina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coupet geeft een lange en hoge pass. Paluch springt en kopt de bal. Gendre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agevollen FC 77%, FC MASCARET 23%.
Agevollen FC - FC MASCARET 0:9

47e minuut.
Paluch is nu in balbezit. Paluch passt de bal met de wreef. Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot haalt uit met een fantastische trap. Vergnes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Klungelig pakt Vergnes de bal. Angot is nu in balbezit. Vergnes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Angot raakt geblesseerd tijdens het duel. Paluch zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Gendre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paluch is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Capelle is nu in balbezit. Zebina verovert de bal door een tackle van achteren. Zebina probeert naar een medespeler te passen. Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - FC MASCARET 0:10

50e minuut.
Lindre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindre met een sublieme pass. Daar is Paluch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coupet is nu in balbezit. Coupet schiet op doel. Gendre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Bardin heeft problemen om de bal te vangen. Vitković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitković passt de bal zonder na te denken. Coupet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - FC MASCARET 0:11

57e minuut.
Angot controleert de bal met de borst. Bardin is nu in balbezit. Paluch onderschept slim de pass. Angot rent richting de bal. Angot draait met de bal, schiet en ... Paal! Angot rent richting de bal. Angot geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Divert verovert de bal door een tackle van achteren. Divert passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Paluch de bal. Paluch draait met de bal, schiet en ... Gendre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - FC MASCARET 0:12

69e minuut.
Le Berre geeft de bal voor. Angot kopt de bal weg. Paluch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - FC MASCARET 0:13

76e minuut.
Frey is nu in balbezit. Vitković rent richting de bal. Vitković passt de bal met de wreef. Coupet rent richting de bal. Coupet draait met de bal, schiet en ... Gendre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - FC MASCARET 0:14

79e minuut.
Armand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capelle is nu in balbezit. Capelle met een sublieme pass. Coupet rent richting de bal. Coupet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

84e minuut.
Clavier heeft problemen om de bal te vangen. Capelle rent richting de bal. Coupet onderschept slim de pass. Coupet schiet op doel. Gendre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - FC MASCARET 0:15

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gendre met een harde bal richting middenveld. Ourdouillie kopt de bal weg. Divert is nu in balbezit. Divert geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paluch heeft problemen om de bal te vangen. Paluch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agevollen FC - FC MASCARET 0:16

90e minuut.
Zebina rent richting de bal. Paluch is nu in balbezit. Zebina met een sublieme pass. Coupet is nu in balbezit. Coupet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agevollen FC 85%, FC MASCARET 15%.
Agevollen FC - FC MASCARET 0:16