Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bourac Béziers
Normal Tactiek 442
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 50.9
slecht Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Darui passt de bal zonder na te denken. Rijsseghem rent richting de bal. Rijsseghem geeft de bal voor. Kapłański maakt een snoekduik en kopt de bal. Baronchelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Winterbottom rent richting de bal. Winterbottom geeft een lange en hoge pass. Bereta kopt de bal weg. Rijsseghem is nu in balbezit. Rijsseghem schiet op doel. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Klungelig pakt Héjjas de bal. Héjjas geeft de bal voor. Węgorowski kopt de bal weg. Kapłański is nu in balbezit. Kapłański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourac - Béziers 0:1

11e minuut.
Węgorowski rent richting de bal. Paulin speelt de bal door. Laporte bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski onderschept slim de pass. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Inworp. Rijsseghem met de inworp. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski geeft een lange en hoge pass. Kapłański krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourac - Béziers 0:2

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rijsseghem zal de hoekschop nemen. Węgorowski kopt de bal weg. Kapłański rent richting de bal. Kapłański haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bourac - Béziers 0:3

19e minuut.
Karembeu rent richting de bal. Karembeu geeft een hoge lob. Inworp. Rijsseghem met de inworp. Węgorowski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kapłański krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourac - Béziers 0:4

21e minuut.
Rijsseghem kopt de bal weg. Winterbottom is nu in balbezit. Winterbottom passt de bal zonder na te denken. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourac - Béziers 0:5

23e minuut.
Bereta kopt de bal weg. Węgorowski is nu in balbezit. Karembeu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karembeu krijgt een gele kaart. Węgorowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Winterbottom neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourac - Béziers 0:6

24e minuut.
Héjjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Raymond rent richting de bal. Héjjas onderschept slim de pass. Héjjas geeft een hoge lob. Winterbottom maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Baronchelli trapt de bal weg. Winterbottom kopt de bal weg. Klungelig pakt Karembeu de bal. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourac - Béziers 0:7

27e minuut.
Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darui rent richting de bal. Winterbottom probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kapłański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapłański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourac - Béziers 0:8

30e minuut.
Cherubino geeft een hoge lob. Kapłański kopt de bal weg. Daar is Węgorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourac - Béziers 0:9

32e minuut.
Bereta geeft de bal voor. Inworp. Héjjas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapłański is nu in balbezit. Kapłański geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourac - Béziers 0:10

35e minuut.
Héjjas met een sublieme pass. Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański probeert naar een medespeler te passen. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourac - Béziers 0:11

37e minuut.
Winterbottom speelt de bal door. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski passt de bal in één keer door. Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourac - Béziers 0:12

38e minuut.
Rijsseghem met een snelle inworp. Cherubino rent richting de bal. Rijsseghem met een sublieme pass. Kapłański rent richting de bal. Kapłański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourac - Béziers 0:13

42e minuut.
Winterbottom onderschept slim de pass. Winterbottom speelt de bal door. Héjjas probeert naar een medespeler te passen. Kapłański heeft problemen om de bal te vangen. Kapłański schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Karembeu de bal. Węgorowski onderschept slim de pass. Węgorowski schiet op doel. Baronchelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourac - Béziers 0:14

44e minuut.
Bezerra probeert naar een medespeler te passen. Héjjas rent richting de bal. Héjjas met een sublieme pass. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourac - Béziers 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bourac 81%, Béziers 19%.
Bourac - Béziers 0:15

47e minuut.
Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański rent richting de bal. Kapłański schiet op doel. Baronchelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourac - Béziers 0:16

49e minuut.
Héjjas geeft een lange en hoge pass. Baronchelli speelt de bal door. Bezerra kopt de bal weg. Winterbottom is nu in balbezit. Winterbottom passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kapłański rent richting de bal. Kapłański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourac - Béziers 0:17

58e minuut.
Winterbottom onderschept slim de pass. Winterbottom speelt de bal door. Rijsseghem rent richting de bal. Rijsseghem geeft een hoge lob. Kapłański springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourac - Béziers 0:18

60e minuut.
Malallah probeert naar een medespeler te passen. Héjjas heeft problemen om de bal te vangen. Héjjas geeft een hoge lob. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Winterbottom rent richting de bal. Winterbottom passt de bal zonder na te denken. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski draait met de bal, schiet en ... Baronchelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cherubino speelt de bal door. Klungelig pakt Rijsseghem de bal. Rijsseghem met een sublieme pass. Kapłański rent richting de bal. Kapłański draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baronchelli trapt de bal weg. Winterbottom kopt de bal weg. Kapłański heeft problemen om de bal te vangen. Kapłański draait met de bal, schiet en ... Baronchelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Paulin rent richting de bal. Rijsseghem verovert de bal door een tackle van achteren. Rijsseghem geeft een hoge lob. Kapłański springt en kopt de bal. Baronchelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourac - Béziers 0:19

71e minuut.
Rijsseghem onderschept slim de pass. Rijsseghem geeft een lange en hoge pass. Bereta kan de bal niet met de borst controleren. Kapłański is nu in balbezit. Kapłański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Węgorowski is nu in balbezit. Karembeu is nu in balbezit. Winterbottom verovert de bal door een tackle van achteren. Winterbottom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourac - Béziers 0:20

77e minuut.
Cherubino met een snelle inworp. Rijsseghem rent richting de bal. Rijsseghem geeft een hoge lob. Kapłański rent richting de bal. Kapłański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourac - Béziers 0:21

80e minuut.
Winterbottom kopt de bal weg. Węgorowski heeft problemen om de bal te vangen. Węgorowski passt de bal zonder na te denken. Kapłański is nu in balbezit. Kapłański draait met de bal, schiet en ... Baronchelli bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Héjjas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski passt de bal in één keer door. Winterbottom heeft problemen om de bal te vangen. Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Węgorowski is nu in balbezit. Winterbottom is nu in balbezit. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterbottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterbottom haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Winterbottom rent richting de bal. Winterbottom passt de bal met de wreef. Héjjas speelt de bal door. Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourac - Béziers 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bourac 87%, Béziers 13%.
Bourac - Béziers 0:22