Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Olympique Lyonnais F.C Massilia
test 1 Tactiek miche
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 51.7
goed Schieten uitstekend
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Bulajski is nu in balbezit. Ollivier is nu in balbezit. Bulajski verovert de bal door een tackle van achteren. Bulajski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - F.C Massilia 0:1

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dewaquez neemt de hoekschop. Klungelig pakt Bulajski de bal. Bulajski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - F.C Massilia 0:2

9e minuut.
Figielski speelt de bal door. Gandarias is nu in balbezit. Bulajski verovert de bal door een tackle van achteren. Bulajski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - F.C Massilia 0:3

14e minuut.
Simonet is nu in balbezit. Simonet passt de bal in één keer door. Bulajski rent richting de bal. Bulajski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - F.C Massilia 0:4

18e minuut.
Raposo met de inworp. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski passt de bal in één keer door. Islas geeft een lange en hoge pass. Cuadros is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - F.C Massilia 1:4

26e minuut.
Raposo rent richting de bal. Raposo met een sublieme pass. Wojnarowski met een sublieme pass. Cuadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadros schiet op doel. Milanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Herrera probeert naar een medespeler te passen. Jan is nu in balbezit. Raposo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raposo krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Jokila met een snelle inworp. Bodó rent richting de bal. Bodó geeft een hoge lob. Raposo is nu in balbezit. Raposo schiet op doel. Milanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Olympique Lyonnais 55%, F.C Massilia 45%.
The Olympique Lyonnais - F.C Massilia 1:4

52e minuut.
Klungelig pakt Glensk de bal. Jan is nu in balbezit. Jan passt de bal met de wreef. Bulajski is nu in balbezit. Bulajski draait met de bal, schiet en ... Mecseki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - F.C Massilia 1:5

54e minuut.
Glensk rent richting de bal. Glensk geeft de bal voor. Herrera met een sublieme pass. Bulajski rent richting de bal. Bulajski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mecseki trapt de bal weg van het doel. Simonet kopt de bal weg. Bulajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - F.C Massilia 1:6

56e minuut.
Cuadros heeft problemen om de bal te vangen. Cuadros passt de bal met de wreef. Islas heeft problemen om de bal te vangen. Bulajski verovert de bal door een tackle van achteren. Bulajski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Herrera controleert de bal met de borst. Herrera met een sublieme pass. Gandarias is nu in balbezit. Bulajski onderschept slim de pass. Bulajski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mecseki trapt de bal weg. Herrera kan de bal niet met de borst controleren. Simonet probeert naar een medespeler te passen. Bulajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Trybiński verovert de bal door een tackle van achteren. Trybiński geeft de bal voor. Simonet speelt de bal door. Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mecseki met een harde bal richting middenveld. Herrera met een sublieme pass. Bulajski rent richting de bal. Bulajski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Trybiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dewaquez met de inworp. Simonet is nu in balbezit. Simonet geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Simonet heeft problemen om de bal te vangen. Figielski rent richting de bal. Figielski passt de bal zonder na te denken. Bulajski is nu in balbezit. Bulajski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

80e minuut.
Islas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Herrera met een sublieme pass. Jan probeert naar een medespeler te passen. Bulajski rent richting de bal. Bulajski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - F.C Massilia 1:7

82e minuut.
Inworp. Jan met de inworp. Simonet rent richting de bal. Simonet geeft een hoge lob. Dewaquez bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Moszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Cuadros rent richting de bal. Herrera begaat een overtreding. Cuadros wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Olympique Lyonnais 58%, F.C Massilia 42%.
The Olympique Lyonnais - F.C Massilia 1:7