Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
viva paris Maracaîbo FC
viva tact Tactiek 4-4-2 de base
36% Balbezit 64%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
30.8 gemiddelde waardering 47.6
matig Schieten goed
zwak Passen solide
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Drouet verovert de bal door een tackle van achteren. Drouet geeft een lange en hoge pass. Olkiewicz is nu in balbezit. Olkiewicz schiet op doel. Czuma maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Drummond draait met de bal, schiet en ... Olkiewicz is nu in balbezit. Olkiewicz geeft een lange en hoge pass. Drouet rent richting de bal. Drouet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Drouet bereikt de bal nog maar net als eerste. Drouet passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Drummond de bal. Drummond draait met de bal, schiet en ... Czuma maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Tuğracıbaşı kan de bal niet met de borst controleren. Olkiewicz rent richting de bal. Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz onderschept slim de pass. Olkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Flocea passt de bal met de wreef. Ziegler rent richting de bal. Ziegler speelt de bal door. Olkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ... Czuma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Daar is Ziegler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziegler probeert naar een medespeler te passen. Drouet rent richting de bal. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Stahlgiesser passt de bal met de wreef. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler passt de bal met de wreef. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Grünvald is nu in balbezit. Stahlgiesser onderschept slim de pass. Flocea probeert naar een medespeler te passen. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Drouet probeert naar een medespeler te passen. Ziegler rent richting de bal. Ziegler speelt de bal door. Klungelig pakt Drummond de bal. Drummond schiet op doel. Czuma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Predieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flocea met een sublieme pass. Ziegler rent richting de bal. Olkiewicz is nu in balbezit. Olkiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viva paris 73%, Maracaîbo FC 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
viva paris - Maracaîbo FC 0:0

52e minuut.
Flocea geeft een hoge lob. Drouet kopt de bal weg. Olkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler rent richting de bal. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czuma probeert naar een medespeler te passen. Ziegler kopt de bal weg. Reichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Balandino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler passt de bal zonder na te denken. Daar is Olkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Drouet geeft een hoge lob. Ziegler maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Eltrudis de bal. Olkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Ziegler geeft een hoge lob. Drummond rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Śmigiel ... Strafschop! Śmigiel krijgt een gele kaart. Drummond is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olkiewicz neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Eltrudis geeft de bal voor. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán passt de bal in één keer door. Drummond is nu in balbezit. Drummond draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Iscariotes bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscariotes geeft een hoge lob. Olkiewicz met een sublieme pass. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viva paris 65%, Maracaîbo FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
viva paris - Maracaîbo FC 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Drouet speelt de bal door. Ziegler rent richting de bal. Ziegler passt de bal zonder na te denken. Olkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Olkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Czuma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

94e minuut.
Stahlgiesser kopt de bal weg. Drouet bereikt de bal nog maar net als eerste. Drouet passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Iscariotes de bal. Iscariotes geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - Maracaîbo FC 0:1

98e minuut.
Drouet verovert de bal door een tackle van achteren. Drouet met een sublieme pass. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

100e minuut.
Stahlgiesser verovert de bal door een tackle van achteren. Stahlgiesser geeft de bal voor. Drouet kopt de bal weg. Drummond is nu in balbezit. Drummond draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Śmigiel is nu in balbezit. Śmigiel geeft de bal voor. Micsoniu probeert de bal met de borst te controleren. Olkiewicz is nu in balbezit. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viva paris 59%, Maracaîbo FC 41%.
viva paris - Maracaîbo FC 0:1

107e minuut.
Flocea onderschept slim de pass. Flocea speelt de bal door. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler schiet op doel. Czuma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - Maracaîbo FC 0:2

116e minuut.
Balandino geeft een lange en hoge pass. Flocea rent richting de bal. Flocea geeft de bal voor. Olkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ... Czuma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viva paris - Maracaîbo FC 0:3

117e minuut.
Guzmán speelt de bal door. Predieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz onderschept slim de pass. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ... Czuma probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viva paris 53%, Maracaîbo FC 47%.
viva paris - Maracaîbo FC 0:3