Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cardiac Kids Magic fan 42
442 Tactiek 352D
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
2 Doelpogingen 54
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 55.2
weak Schieten excellent
poor Passen excellent
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Əmirbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov passt de bal met de wreef. Rattata is nu in balbezit. Rattata haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Petskaleu passt de bal zonder na te denken. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista passt de bal met de wreef. Rattata rent richting de bal. Rattata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rattata haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Martinez de bal onder controle te krijgen. Balcerowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Rattata de bal. Rattata haalt uit met een fantastische trap. Charrier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Guillot speelt de bal door. Petskaleu heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Martinez ... Strafschop! Petskaleu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balcerowicz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiac Kids - Magic fan 42 0:1

13e minuut.
Rattata is nu in balbezit. Dejean bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata verovert de bal door een tackle van achteren. Rattata draait met de bal, schiet en ... Charrier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiac Kids - Magic fan 42 0:2

14e minuut.
Martinez onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Batista neemt de hoekschop. Klungelig pakt Petskaleu de bal. Petskaleu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Petskaleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petskaleu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rattata de bal. Rattata schiet op doel. Charrier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rattata rent richting de bal. Rattata schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Mathé is nu in balbezit. Batista onderschept slim de pass. Batista passt de bal zonder na te denken. Rattata rent richting de bal. Rattata schiet op doel. Charrier bokst de bal weg. Daar is Dejean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petskaleu rent richting de bal. Petskaleu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiac Kids - Magic fan 42 0:3

21e minuut.
Daar is Petskaleu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinez is nu in balbezit. Petskaleu onderschept slim de pass. Petskaleu draait met de bal, schiet en ... Charrier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiac Kids - Magic fan 42 0:4

22e minuut.
Batista met een sublieme pass. Rattata rent richting de bal. Rattata haalt uit met een fantastische trap. Dejean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Charrier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiac Kids - Magic fan 42 0:5

26e minuut.
Rattata is nu in balbezit. Laurens verovert de bal door een tackle van achteren. Zlo verovert de bal door een tackle van achteren. Rattata rent richting de bal. Rattata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rattata passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Balcerowicz de bal. Balcerowicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Petskaleu de bal. Petskaleu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Charrier met een harde bal richting middenveld. Balcerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerowicz passt de bal zonder na te denken. Rattata rent richting de bal. Rattata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dejean geeft de bal voor. Zlo kopt de bal weg. Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata draait met de bal, schiet en ... Charrier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiac Kids - Magic fan 42 0:6

38e minuut.
Petskaleu met een sublieme pass. Rattata is nu in balbezit. Rattata schiet op doel. Dejean probeert de bal aan de voet te houden. Charrier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiac Kids - Magic fan 42 0:7

42e minuut.
Rattata passt de bal zonder na te denken. Petskaleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petskaleu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dejean de bal onder controle te krijgen. Charrier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiac Kids - Magic fan 42 0:8

43e minuut.
Laurens bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerowicz is nu in balbezit. Balcerowicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rattata de bal. Rattata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Martinez trapt de bal weg van het doel. Balcerowicz kopt de bal weg. Rattata rent richting de bal. Rattata haalt uit met een fantastische trap. Charrier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiac Kids 82%, Magic fan 42 18%.
Cardiac Kids - Magic fan 42 0:8

49e minuut.
Charrier met een sublieme pass. Csiszér kopt de bal weg. Daar is Martinez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rattata rent richting de bal. Rattata haalt uit met een fantastische trap. Charrier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petskaleu is nu in balbezit. Petskaleu draait met de bal, schiet en ... Charrier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiac Kids - Magic fan 42 0:9

52e minuut.
Petskaleu passt de bal zonder na te denken. Rattata rent richting de bal. Rattata draait met de bal, schiet en ... Dejean probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiac Kids - Magic fan 42 0:10

53e minuut.
Balcerowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rattata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rattata met een sublieme pass. Petskaleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petskaleu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Charrier trapt de bal weg van het doel. Csiszér kopt de bal weg. Rattata is nu in balbezit. Rattata draait met de bal, schiet en ... Charrier bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiac Kids - Magic fan 42 0:11

57e minuut.
Petskaleu is nu in balbezit. Batista rent richting de bal. Batista speelt de bal door. Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Ibáñez komt het veld opgelopen. Mamin komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Petskaleu met een sublieme pass. Ibáñez rent richting de bal. Vernet is nu in balbezit. Ibáñez onderschept slim de pass. Ibáñez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Charrier trapt de bal weg van het doel. Mamin speelt de bal door. Daar is Petskaleu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petskaleu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Charrier trapt de bal weg. Ibáñez kopt de bal weg. Batista controleert de bal met de borst. Petskaleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petskaleu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiac Kids - Magic fan 42 0:12

66e minuut.
Tysiąc met een snelle inworp. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez passt de bal met de wreef. Petskaleu rent richting de bal. Petskaleu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mamin rent richting de bal. Mamin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dejean de bal. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiac Kids - Magic fan 42 0:13

71e minuut.
Martinez geeft een hoge lob. Inworp. Batista met de inworp. Petskaleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petskaleu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Martinez trapt de bal weg. Ibáñez controleert de bal met de borst. Ibáñez probeert naar een medespeler te passen. Petskaleu rent richting de bal. Petskaleu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Csiszér kopt de bal weg. Petskaleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petskaleu passt de bal in één keer door. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Laurens is nu in balbezit. Ibáñez verovert de bal door een tackle van achteren. Ibáñez passt de bal in één keer door. Petskaleu rent richting de bal. Petskaleu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiac Kids - Magic fan 42 0:14

79e minuut.
Jamet is nu in balbezit. Mamin onderschept slim de pass. Mamin passt de bal zonder na te denken. Petskaleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petskaleu schiet op doel. Charrier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Dubourg rent richting de bal. Əmirbəyov rent richting de bal. Dubourg onderschept slim de pass. Dubourg haalt uit met een fantastische trap. Haddad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiac Kids - Magic fan 42 1:14

82e minuut.
Batista geeft een lange en hoge pass. Mamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamin passt de bal zonder na te denken. Petskaleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petskaleu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiac Kids - Magic fan 42 1:15

84e minuut.
Batista probeert naar een medespeler te passen. Daar is Petskaleu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petskaleu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dejean de bal onder controle te krijgen. Charrier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiac Kids - Magic fan 42 1:16

86e minuut.
Ibáñez passt de bal met de wreef. Mamin kan de bal niet met de borst controleren. Mamin speelt de bal door. Petskaleu is nu in balbezit. Petskaleu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Jamet de bal onder controle te krijgen. Klingier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamin is nu in balbezit. Klingier rent richting de bal. Klingier draait met de bal, schiet en ... Haddad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiac Kids 86%, Magic fan 42 14%.
Cardiac Kids - Magic fan 42 1:16