Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scugnizzi Tremendi RO Agathois
Normal Tactiek 4++
40% Balbezit 60%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 47.9
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Poisson trapt de bal weg. Pavlásek kopt de bal weg. Apostol speelt de bal door. Francesc bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Tremendi - RO Agathois 0:1

7e minuut.
Correira rent richting de bal. Apostol onderschept slim de pass. Apostol probeert naar een medespeler te passen. Francesc is nu in balbezit. Francesc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Delvecchio trapt de bal weg. Pavlásek kopt de bal weg. Klungelig pakt Vitányi de bal. Vitányi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klubkovas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Chrétien de bal onder controle te krijgen. Apostol kopt de bal weg. Daar is Vitányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitányi haalt uit met een fantastische trap. Poisson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Dupin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delvecchio is nu in balbezit. Kömürcü onderschept slim de pass. Kömürcü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Tremendi - RO Agathois 0:2

14e minuut.
Lebreton geeft een hoge lob. Katunarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Katunarić passt de bal zonder na te denken. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü draait met de bal, schiet en ... Poisson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Apostol probeert naar een medespeler te passen. Pavlásek heeft problemen om de bal te vangen. Pavlásek met een sublieme pass. Francesc rent richting de bal. Francesc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Tremendi - RO Agathois 0:3

18e minuut.
Lääne is nu in balbezit. Francesc bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesc passt de bal met de wreef. Vitányi rent richting de bal. Vitányi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Dupin de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pavlásek neemt de hoekschop. Francesc kopt de bal weg. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Tremendi - RO Agathois 0:4

22e minuut.
Mirancea met de inworp. Apostol rent richting de bal. Apostol passt de bal in één keer door. Francesc bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Coudert geeft de bal voor. Lagrange kan de bal niet met de borst controleren. Mirancea geeft een lange en hoge pass. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Apostol bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostol met een sublieme pass. Francesc rent richting de bal. Lääne is nu in balbezit. Lääne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Kömürcü de bal. Kömürcü met een sublieme pass. Vitányi is nu in balbezit. Vitányi draait met de bal, schiet en ... Poisson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Tremendi - RO Agathois 0:5

33e minuut.
Chrétien passt de bal in één keer door. Lebreton rent richting de bal. Vitányi onderschept slim de pass. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Tremendi - RO Agathois 0:6

36e minuut.
Baďora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baďora passt de bal in één keer door. Pavlásek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlásek geeft een hoge lob. Kömürcü krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klubkovas passt de bal met de wreef. Vitányi rent richting de bal. Dupin is nu in balbezit. Vitányi verovert de bal door een tackle van achteren. Vitányi haalt uit met een fantastische trap. Poisson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Apostol rent richting de bal. Apostol passt de bal in één keer door. Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Kömürcü schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scugnizzi Tremendi 89%, RO Agathois 11%.
Scugnizzi Tremendi - RO Agathois 0:6

48e minuut.
Pavlásek geeft een hoge lob. Delvecchio heeft problemen om de bal te vangen. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Francesc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francesc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Tremendi - RO Agathois 0:7

50e minuut.
Lääne geeft de bal voor. Dupin kopt de bal weg. Apostol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Francesc is nu in balbezit. Francesc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Apostol passt de bal in één keer door. Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitányi rent richting de bal. Vitányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Tremendi - RO Agathois 0:8

56e minuut.
Lääne passt de bal met de wreef. Apostol rent richting de bal. Apostol passt de bal met de wreef. Kömürcü heeft problemen om de bal te vangen. Kömürcü schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Francesc rent richting de bal. Francesc passt de bal met de wreef. Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Kömürcü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Tremendi - RO Agathois 0:9

62e minuut.
Francesc probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roussey met de inworp. Francesc bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesc haalt uit met een fantastische trap. Poisson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Francesc bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesc geeft een hoge lob. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Daar is Kömürcü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delvecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kömürcü onderschept slim de pass. Kömürcü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Tremendi - RO Agathois 0:10

66e minuut.
Pavlásek met een sublieme pass. Mirancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirancea probeert naar een medespeler te passen. Kömürcü rent richting de bal. Kömürcü draait met de bal, schiet en ... Poisson bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Inworp. Lääne met de inworp. Francesc is nu in balbezit. Francesc draait met de bal, schiet en ... Poisson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vitányi is nu in balbezit. Vitányi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Francesc de bal onder controle te krijgen. Francesc geeft een hoge lob. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Poisson niet meer kan verder spelen. Delvecchio trapt de bal weg. Pavlásek kopt de bal weg. Apostol met een sublieme pass. Klungelig pakt Kömürcü de bal. Kömürcü haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Lääne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostol bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostol passt de bal met de wreef. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Tremendi - RO Agathois 0:11

75e minuut.
Daar is Correira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostol onderschept slim de pass. Apostol passt de bal zonder na te denken. Francesc is nu in balbezit. Francesc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Tremendi - RO Agathois 0:12

76e minuut.
Chrétien speelt de bal door. Correira is nu in balbezit. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Katunarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baďora bereikt de bal nog maar net als eerste. Katunarić met een sublieme pass. Vitányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitányi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Tremendi - RO Agathois 0:13

79e minuut.
Pavlásek met een sublieme pass. Kömürcü probeert de bal aan de voet te houden. Vitányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Kömürcü haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pavlásek kopt de bal weg. Vitányi heeft problemen om de bal te vangen. Vitányi speelt de bal door. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Lääne probeert naar een medespeler te passen. Apostol is nu in balbezit. Apostol passt de bal zonder na te denken. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Tremendi - RO Agathois 0:14

86e minuut.
Kömürcü met een sublieme pass. Francesc bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesc passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vitányi de bal. Vitányi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klubkovas onderschept slim de pass. Klubkovas geeft de bal voor. Lebreton heeft problemen om de bal te vangen. Apostol bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostol speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Scugnizzi Tremendi - RO Agathois 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scugnizzi Tremendi 88%, RO Agathois 12%.
Scugnizzi Tremendi - RO Agathois 0:15