Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neyaak GOFRILAB FC
Normal Tactiek yoppp
37% Balbezit 63%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 45.6
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Ricard speelt de bal door. Španiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Španiel passt de bal met de wreef. Rocher is nu in balbezit. Rocher draait met de bal, schiet en ... Jodar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ricard neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rocher heeft problemen om de bal te vangen. Brunel onderschept slim de pass. Jodar speelt de bal door. Španiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Španiel geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Brunel verovert de bal door een tackle van achteren. Ricard is nu in balbezit. Ricard passt de bal in één keer door. Lama is nu in balbezit. Lama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cordier heeft problemen om de bal te vangen. Cordier speelt de bal door. Jeannot speelt de bal door. Rocher rent richting de bal. Rocher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Ricard passt de bal in één keer door. Cordier rent richting de bal. Cordier passt de bal met de wreef. Rocher is nu in balbezit. Rocher draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Lama is nu in balbezit. Lama passt de bal met de wreef. Brunel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocher onderschept slim de pass. Rocher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neyaak - GOFRILAB FC 0:1

19e minuut.
Jeannot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannot geeft de bal voor. Rocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocher schiet op doel. Jodar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neyaak - GOFRILAB FC 0:2

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Španiel de bal onder controle te krijgen. Rocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannot rent richting de bal. Rocher is nu in balbezit. Rocher draait met de bal, schiet en ... Jodar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Neyaak - GOFRILAB FC 0:3

26e minuut.
Lama verovert de bal door een tackle van achteren. Lama geeft een lange en hoge pass. Rocher rent richting de bal. Rocher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neyaak - GOFRILAB FC 0:4

27e minuut.
Daar is Vigier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Declercq is nu in balbezit. Rocher verovert de bal door een tackle van achteren. Rocher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Španiel speelt de bal door. Ricard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard probeert naar een medespeler te passen. Rocher controleert de bal met de borst. Rocher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Brunel kopt de bal weg. Ricard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard geeft een lange en hoge pass. Daar is Rocher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neyaak - GOFRILAB FC 0:5

37e minuut.
Leprince geeft de bal voor. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama probeert naar een medespeler te passen. Rocher rent richting de bal. Rocher draait met de bal, schiet en ... Jodar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Cordier speelt de bal door. Rocher rent richting de bal. Stéphan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rocher raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

45e minuut.
Brunel onderschept slim de pass. Brunel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ricard met de inworp. Španiel geeft de bal voor. Jodar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neyaak 86%, GOFRILAB FC 14%.
Neyaak - GOFRILAB FC 0:5

47e minuut.
Španiel is nu in balbezit. Španiel passt de bal zonder na te denken. Lama rent richting de bal. Lama draait met de bal, schiet en ... Jodar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lama is nu in balbezit. Lama passt de bal in één keer door. Jeannot speelt de bal door. Rocher is nu in balbezit. Rocher draait met de bal, schiet en ... Jodar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Cordier geeft een hoge lob. Ricard rent richting de bal. Ricard geeft een hoge lob. Jeannot is nu in balbezit. Jeannot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ricard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Brunel de bal onder controle te krijgen. Rocher rent richting de bal. Rocher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ricard kopt de bal weg. Lama heeft problemen om de bal te vangen. Španiel met een sublieme pass. Rocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rousselet is nu in balbezit. Jeannot onderschept slim de pass. Jeannot met een sublieme pass. Ricard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Španiel passt de bal met de wreef. Cordier rent richting de bal. Cordier probeert naar een medespeler te passen. Rocher is nu in balbezit. Rocher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neyaak - GOFRILAB FC 0:6

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeannot met een snelle inworp. Cordier geeft een lange en hoge pass. Daar is Ricard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neyaak - GOFRILAB FC 0:7

67e minuut.
Lama geeft de bal voor. Rocher bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jeannot geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rocher maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neyaak - GOFRILAB FC 0:8

70e minuut.
Mayer probeert naar een medespeler te passen. Leprince rent richting de bal. Leprince passt de bal met de wreef. Jeannot is nu in balbezit. Jeannot geeft een hoge lob. Jodar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Španiel verovert de bal door een tackle van achteren. Španiel passt de bal zonder na te denken. Rocher rent richting de bal. Rocher haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ricard met de inworp. Mayer is nu in balbezit. Lama verovert de bal door een tackle van achteren. Lama passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Neyaak - GOFRILAB FC 0:9

76e minuut.
Vigier speelt de bal door. Fernandez heeft problemen om de bal te vangen. Španiel onderschept slim de pass. Ricard is nu in balbezit. Ricard geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Jeannot geeft een hoge lob. Stéphan heeft problemen om de bal te vangen. Ricard bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocher haalt uit met een fantastische trap. Jodar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Brunel geeft een hoge lob. Daar is Legay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeannot is nu in balbezit. Jeannot geeft een hoge lob. Rocher springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cordier rent richting de bal. Cordier met een sublieme pass. Lama rent richting de bal. Lama draait met de bal, schiet en ... Jodar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neyaak - GOFRILAB FC 0:10

88e minuut.
Rocher passt de bal in één keer door. Jeannot is nu in balbezit. Jeannot passt de bal met de wreef. Rocher rent richting de bal. Rocher haalt uit met een fantastische trap. Jodar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Mayer geeft een hoge lob. Inworp. Ricard met de inworp. Lama is nu in balbezit. Lama geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neyaak 91%, GOFRILAB FC 9%.
Neyaak - GOFRILAB FC 0:10