Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olympique strasbourg OLD PUNX NEVER DIE
Normal Tactiek 451!!!
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 46
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.4 gemiddelde waardering 51.5
zwak Schieten formidabel
zwak Passen uitstekend
hopeloos Verdedigen solide


3e minuut.
Degouve geeft de bal voor. Klungelig pakt Barcău de bal. Barcău geeft een lange en hoge pass. Duy Hùng rent richting de bal. Duy Hùng draait met de bal, schiet en ... Kargu bokst de bal weg. Fernández is nu in balbezit. Fernández schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - OLD PUNX NEVER DIE 0:1

9e minuut.
Grenier is nu in balbezit. Ćup probeert naar een medespeler te passen. Maldonado met een sublieme pass. Duy Hùng rent richting de bal. Duy Hùng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Fernández onderschept slim de pass. Fernández speelt de bal door. Duy Hùng is nu in balbezit. Duy Hùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - OLD PUNX NEVER DIE 0:2

15e minuut.
Guillemot rent richting de bal. Mulot onderschept slim de pass. Mulot geeft een hoge lob. Duy Hùng probeert de bal aan de voet te houden. Duy Hùng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sonneville bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonneville haalt uit met een fantastische trap. Kargu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - OLD PUNX NEVER DIE 0:3

17e minuut.
Masset rent richting de bal. Mulot onderschept slim de pass. Fernández met een sublieme pass. Duy Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Duy Hùng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău geeft een hoge lob. Duy Hùng rent richting de bal. Duy Hùng schiet op doel. Kargu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Maldonado geeft een lange en hoge pass. Mulot rent richting de bal. Mulot passt de bal in één keer door. Duy Hùng rent richting de bal. Duy Hùng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kargu trapt de bal weg. Mulot kopt de bal weg. Duy Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hùng schiet op doel. Kargu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - OLD PUNX NEVER DIE 0:4

24e minuut.
Masset rent richting de bal. Fernández onderschept slim de pass. Fernández geeft een hoge lob. Duy Hùng rent richting de bal. Duy Hùng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Masset passt de bal in één keer door. Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Maldonado geeft een hoge lob. Sonneville is nu in balbezit. Sonneville haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - OLD PUNX NEVER DIE 0:5

29e minuut.
Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Degouve speelt de bal door. Fernández speelt de bal door. Duy Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hùng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - OLD PUNX NEVER DIE 0:6

30e minuut.
Gosselin geeft een lange en hoge pass. Ćup geeft een hoge lob. Fernández kopt de bal weg. Sonneville bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonneville draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - OLD PUNX NEVER DIE 0:7

34e minuut.
Tessier kopt de bal weg. Mulot is nu in balbezit. Mulot geeft de bal voor. Duy Hùng springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - OLD PUNX NEVER DIE 0:8

37e minuut.
Mulot is nu in balbezit. Mulot passt de bal in één keer door. Fernández rent richting de bal. Fernández haalt uit met een fantastische trap. Kargu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - OLD PUNX NEVER DIE 0:9

41e minuut.
Daar is Masset, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Guillemot is nu in balbezit. Duy Hùng onderschept slim de pass. Duy Hùng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Inworp. Mulot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duy Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hùng schiet op doel. Kargu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - OLD PUNX NEVER DIE 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympique strasbourg 85%, OLD PUNX NEVER DIE 15%.
olympique strasbourg - OLD PUNX NEVER DIE 0:10

48e minuut.
Barcău passt de bal in één keer door. Maldonado rent richting de bal. Maldonado geeft een hoge lob. Mulot rent richting de bal. Mulot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - OLD PUNX NEVER DIE 0:11

50e minuut.
Duy Hùng is nu in balbezit. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández met een sublieme pass. Sonneville is nu in balbezit. Sonneville geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Mięcho komt het veld opgelopen. van den Pol komt het veld opgelopen. Marga komt het veld opgelopen. Masset is nu in balbezit. Mulot verovert de bal door een tackle van achteren. Degouve begaat een overtreding. Degouve krijgt een gele kaart. Mulot raakt geblesseerd tijdens het duel. Ćup zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marga rent richting de bal. Marga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - OLD PUNX NEVER DIE 0:12

53e minuut.
van den Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessier rent richting de bal. van den Pol onderschept slim de pass. van den Pol geeft een lange en hoge pass. Marga krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Guillemot is nu in balbezit. Fernández onderschept slim de pass. Fernández met een sublieme pass. Marga is nu in balbezit. Marga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Daar is Cohen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández rent richting de bal. Fernández passt de bal met de wreef. Daar is Mulot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mulot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - OLD PUNX NEVER DIE 0:13

62e minuut.
Degouve kopt de bal weg. Daar is Mulot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mulot passt de bal zonder na te denken. Marga rent richting de bal. Marga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - OLD PUNX NEVER DIE 0:14

63e minuut.
Mulot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hilton komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Degouve is nu in balbezit. Hilton verovert de bal door een tackle van achteren. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga schiet op doel. Kargu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - OLD PUNX NEVER DIE 0:15

66e minuut.
Guillemot rent richting de bal. Fernández onderschept slim de pass. Fernández probeert naar een medespeler te passen. Marga is nu in balbezit. Marga schiet op doel. Paal! Degouve heeft problemen om de bal te vangen. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Guillemot bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton onderschept slim de pass. Hilton passt de bal met de wreef. Marga is nu in balbezit. Marga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - OLD PUNX NEVER DIE 0:16

69e minuut.
Hilton met een sublieme pass. Klungelig pakt Fernández de bal. Fernández passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marga de bal. Marga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Ćup passt de bal met de wreef. Mięcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcho speelt de bal door. Marga rent richting de bal. Marga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Guillemot is nu in balbezit. Hilton onderschept slim de pass. Hilton probeert naar een medespeler te passen. Fernández geeft de bal voor. Marga krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ćup kopt de bal weg. Fernández met een sublieme pass. Daar is Marga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marga haalt uit met een fantastische trap. Kargu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - OLD PUNX NEVER DIE 0:17

79e minuut.
Ćup onderschept slim de pass. Ćup met een sublieme pass. Mięcho speelt de bal door. Daar is Marga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marga draait met de bal, schiet en ... Kargu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fernández is nu in balbezit. Fernández schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Degouve trapt de bal weg van het doel. Ćup geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cohen de bal. Marga rent richting de bal. Marga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - OLD PUNX NEVER DIE 0:18

82e minuut.
Torbica geeft de bal voor. Marga is nu in balbezit. Cohen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cohen naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
Klungelig pakt Fernández de bal. Fernández probeert naar een medespeler te passen. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga schiet op doel. Kargu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - OLD PUNX NEVER DIE 0:19

85e minuut.
Masset passt de bal in één keer door. Ćup speelt de bal door. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga heeft problemen om de bal te vangen. Marga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hilton is nu in balbezit. Hilton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Inworp. Hilton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández geeft de bal voor. van den Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Pol schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Fernández is nu in balbezit. Fernández probeert naar een medespeler te passen. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
olympique strasbourg - OLD PUNX NEVER DIE 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympique strasbourg 75%, OLD PUNX NEVER DIE 25%.
olympique strasbourg - OLD PUNX NEVER DIE 0:20