Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les zèbres frêles F C K
Normal Tactiek 442
36% Balbezit 64%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 39.7
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


5e minuut.
Brousse geeft de bal voor. Inworp. Chambon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Morgado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaultier bereikt de bal nog maar net als eerste. Barton onderschept slim de pass. Barton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres frêles - F C K 0:1

11e minuut.
Daar is Chambon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chambon probeert naar een medespeler te passen. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski draait met de bal, schiet en ... Nowak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres frêles - F C K 0:2

12e minuut.
Barton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Viña komt het veld opgelopen. Doye met een snel genomen vrije trap. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bajorski. Bajorski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Doye met een sublieme pass. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Triboulet is nu in balbezit. Bajorski onderschept slim de pass. Bajorski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres frêles - F C K 0:3

19e minuut.
Noblet geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morgado met de inworp. Viña rent richting de bal. Viña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Inworp. Morgado met de inworp. Viña rent richting de bal. Viña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres frêles - F C K 0:4

26e minuut.
Chambon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambon probeert naar een medespeler te passen. Viña rent richting de bal. Viña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres frêles - F C K 0:5

31e minuut.
Rydel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydel geeft de bal voor. Viña kopt de bal weg. Viña rent richting de bal. Viña haalt uit met een fantastische trap. Couriol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morgado zal de hoekschop nemen. Viña is nu in balbezit. Viña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bajorski schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Couriol trapt de bal weg. Viña rent richting de bal. Viña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres frêles - F C K 0:6

39e minuut.
Doye rent richting de bal. Doye passt de bal met de wreef. Brousse rent richting de bal. Chambon verovert de bal door een tackle van achteren. Chambon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rydel geeft een hoge lob. Triboulet controleert de bal met de borst. Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña haalt uit met een fantastische trap. Triboulet probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chambon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nowak is nu in balbezit. Nowak probeert naar een medespeler te passen. Gaultier rent richting de bal. Doye verovert de bal door een tackle van achteren. Doye schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bajorski rent richting de bal. Bajorski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les zèbres frêles 77%, F C K 23%.
Les zèbres frêles - F C K 0:6

46e minuut.
Gallay komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Triboulet geeft de bal voor. Inworp. Morgado met de inworp. Viña rent richting de bal. Viña schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres frêles - F C K 0:7

55e minuut.
Chambon probeert naar een medespeler te passen. Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Viña de bal. Viña haalt uit met een fantastische trap. Couriol werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres frêles - F C K 0:8

57e minuut.
Delaporte geeft de bal voor. Doye kopt de bal weg. Klungelig pakt Noblet de bal. Morgado verovert de bal door een tackle van achteren. Morgado geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Doye speelt de bal door. Klungelig pakt Bajorski de bal. Bajorski passt de bal zonder na te denken. Viña rent richting de bal. Viña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres frêles - F C K 0:9

67e minuut.
Holgard is nu in balbezit. Viña onderschept slim de pass. Viña schiet op doel. Couriol maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Delaporte de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres frêles - F C K 0:10

70e minuut.
Noblet rent richting de bal. Noblet geeft de bal voor. Frey rent richting de bal. Besnier onderschept slim de pass. Besnier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niciński komt het veld opgelopen. André komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Niciński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doye probeert de bal met de borst te controleren. Doye met een sublieme pass. André bereikt de bal nog maar net als eerste. André schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rydel passt de bal in één keer door. Morgado geeft een lange en hoge pass. Daar is Nowak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doye bereikt de bal nog maar net als eerste. Doye geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Les zèbres frêles - F C K 0:11

89e minuut.
Brousse geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soczyński met de inworp. Bajorski controleert de bal met de borst. Bajorski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les zèbres frêles 68%, F C K 32%.
Les zèbres frêles - F C K 0:11