Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les blancs-becs amnésiques SR COLMAR
Normal Tactiek WILTORD
35% Balbezit 65%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 46.3
zwak Schieten formidabel
slecht Passen goed
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Collot rent richting de bal. Allison verovert de bal door een tackle van achteren. Allison met een sublieme pass. Delcroix rent richting de bal. Delcroix haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Allison draait met de bal, schiet en ... Drouet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pazur rent richting de bal. Siria verovert de bal door een tackle van achteren. Siria geeft een hoge lob. Jeannot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Allison rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les blancs-becs amnésiques - SR COLMAR 0:1

10e minuut.
Delcroix bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison rent richting de bal. Delcroix is nu in balbezit. Allison bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison haalt uit met een fantastische trap. Jeannot bokst de bal weg.

11e minuut.
Megaritis probeert naar een medespeler te passen. Siria is nu in balbezit. Siria passt de bal met de wreef. Allison is nu in balbezit. Allison schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Estramil passt de bal met de wreef. Delcroix bereikt de bal nog maar net als eerste. Delcroix passt de bal in één keer door. Allison rent richting de bal. Allison schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rabelo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Delcroix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delcroix haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les blancs-becs amnésiques - SR COLMAR 0:2

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jeannot met een harde bal richting middenveld. Estramil kopt de bal weg. Allison is nu in balbezit. Allison haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jeannot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Jeannot bokst de bal weg.

23e minuut.
Rabelo kopt de bal weg. Allison bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison met een sublieme pass. Delcroix is nu in balbezit. Delcroix schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les blancs-becs amnésiques - SR COLMAR 0:3

23e minuut.
Lion speelt de bal door. Klungelig pakt Collot de bal. Allison onderschept slim de pass. Allison schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Drouet kopt de bal weg. Megaritis is nu in balbezit. Megaritis passt de bal in één keer door. Allison bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Estramil met een sublieme pass. Klungelig pakt Rabelo de bal. Rabelo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Delcroix de bal. Delcroix schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rabelo probeert naar een medespeler te passen. Estramil is nu in balbezit. Estramil geeft een hoge lob. Delcroix bereikt de bal nog maar net als eerste. Delcroix haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Siria geeft de bal voor. Klungelig pakt Drouet de bal. Allison rent richting de bal. Allison haalt uit met een fantastische trap. Jeannot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les blancs-becs amnésiques - SR COLMAR 0:4

36e minuut.
Siria bereikt de bal nog maar net als eerste. Siria probeert naar een medespeler te passen. Allison bereikt de bal nog maar net als eerste. Delcroix is nu in balbezit. Delcroix schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jeannot trapt de bal weg van het doel. Estramil kopt de bal weg. Hoffmann rent richting de bal. Allison verovert de bal door een tackle van achteren. Allison haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Collot speelt de bal door. Allison bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison passt de bal zonder na te denken. Delcroix heeft problemen om de bal te vangen. Delcroix draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les blancs-becs amnésiques - SR COLMAR 0:5

41e minuut.
Megaritis met een sublieme pass. Delcroix is nu in balbezit. Allison rent richting de bal. Delcroix bereikt de bal nog maar net als eerste. Delcroix haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les blancs-becs amnésiques 90%, SR COLMAR 10%.
Les blancs-becs amnésiques - SR COLMAR 0:5

47e minuut.
Allison is nu in balbezit. Allison passt de bal met de wreef. Delcroix is nu in balbezit. Delcroix schiet op doel. Jeannot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les blancs-becs amnésiques - SR COLMAR 0:6

47e minuut.
Collot speelt de bal door. Lion is nu in balbezit. Lion passt de bal met de wreef. Allison bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les blancs-becs amnésiques - SR COLMAR 0:7

51e minuut.
Carrasso is nu in balbezit. Estramil onderschept slim de pass. Estramil geeft een hoge lob. Delcroix heeft problemen om de bal te vangen. Delcroix schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Hoffmann de bal. Allison bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison passt de bal in één keer door. Delcroix is nu in balbezit. Delcroix draait met de bal, schiet en ... Jeannot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Drouet met een harde bal richting middenveld. Estramil rent richting de bal. Estramil probeert naar een medespeler te passen. Allison heeft problemen om de bal te vangen. Allison haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Megaritis speelt de bal door. Rabelo speelt de bal door. Allison is nu in balbezit. Allison draait met de bal, schiet en ... Jeannot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les blancs-becs amnésiques - SR COLMAR 0:8

61e minuut.
Jeannot trapt de bal weg. Estramil kopt de bal weg. Allison speelt de bal door. Delcroix bereikt de bal nog maar net als eerste. Delcroix schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Besse rent richting de bal. Besse geeft de bal voor. Silvestre kopt de bal weg. Siria is nu in balbezit. Siria geeft een hoge lob. Jeannot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Serwotka speelt de bal door. Allison is nu in balbezit. Allison passt de bal in één keer door. Delcroix is nu in balbezit. Delcroix haalt uit met een fantastische trap. Jeannot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Buruk passt de bal in één keer door. Estramil speelt de bal door. Voisin speelt de bal door. Siria rent richting de bal. Siria geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Jeannot met een harde bal richting middenveld. Rabelo kopt de bal weg. Allison is nu in balbezit. Allison geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Megaritis speelt de bal door. Allison heeft problemen om de bal te vangen. Allison speelt de bal door. Delcroix rent richting de bal. Delcroix draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les blancs-becs amnésiques - SR COLMAR 0:9

76e minuut.
Megaritis passt de bal met de wreef. Allison is nu in balbezit. Allison passt de bal met de wreef. Delcroix is nu in balbezit. Delcroix haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les blancs-becs amnésiques - SR COLMAR 0:10

78e minuut.
Megaritis speelt de bal door. Siria rent richting de bal. Siria geeft de bal voor. Allison is nu in balbezit. Allison schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les blancs-becs amnésiques - SR COLMAR 0:11

81e minuut.
Voisin kan de bal niet met de borst controleren. Estramil rent richting de bal. Estramil passt de bal zonder na te denken. Daar is Allison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allison schiet op doel. Jeannot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Megaritis is nu in balbezit. Megaritis probeert naar een medespeler te passen. Delcroix bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Estramil passt de bal met de wreef. Rabelo rent richting de bal. Rabelo passt de bal met de wreef. Allison heeft problemen om de bal te vangen. Allison schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les blancs-becs amnésiques 83%, SR COLMAR 17%.
Les blancs-becs amnésiques - SR COLMAR 0:11