Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Chalon ss Cercle Celtique
vodka Tactiek Espiritu
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 45.6
matig Schieten solide
zwak Passen goed
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Mille geeft een lange en hoge pass. Pons is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vicini. Vicini krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Clichy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinheiro met een snelle inworp. Gruber rent richting de bal. Gruber schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vigouroux bokst de bal weg.

10e minuut.
van Gils passt de bal zonder na te denken. Trabucci rent richting de bal. Trabucci met een sublieme pass. Gruber is nu in balbezit. Gruber draait met de bal, schiet en ... Vigouroux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Vicini controleert de bal met de borst. Baudoin is nu in balbezit. Vicini onderschept slim de pass. D`Angelo rent richting de bal. D`Angelo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
van Gils is nu in balbezit. van Gils met een sublieme pass. Legros bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabucci onderschept slim de pass. Trabucci geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Roch controleert de bal met de borst. Gruber is nu in balbezit. Gruber passt de bal in één keer door. D`Angelo rent richting de bal. D`Angelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Hamel heeft problemen om de bal te vangen. Vicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt D`Angelo de bal. D`Angelo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Trabucci probeert naar een medespeler te passen. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro speelt de bal door. Gruber rent richting de bal. Gruber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
van Gils met een sublieme pass. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leleu rent richting de bal. D`Angelo verovert de bal door een tackle van achteren. D`Angelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro met een sublieme pass. Baudoin bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo onderschept slim de pass. D`Angelo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Pinheiro met een sublieme pass. Vicini rent richting de bal. Vicini passt de bal zonder na te denken. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo schiet op doel. Vigouroux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Vicini is nu in balbezit. Vicini passt de bal in één keer door. D`Angelo is nu in balbezit. D`Angelo schiet op doel. Mille probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Vicini probeert naar een medespeler te passen. D`Angelo is nu in balbezit. Baudoin rent richting de bal. D`Angelo verovert de bal door een tackle van achteren. D`Angelo draait met de bal, schiet en ... Vigouroux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Chalon ss 78%, Cercle Celtique 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dynamo Chalon ss - Cercle Celtique 0:0

49e minuut.
Doeltrap. Vigouroux trapt de bal weg. Vicini kopt de bal weg. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - Cercle Celtique 0:1

58e minuut.
Roch met een snelle inworp. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro passt de bal zonder na te denken. Gruber is nu in balbezit. Gruber draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vigouroux probeert wanhopig de bal te grijpen. D`Angelo is nu in balbezit. D`Angelo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
van Gils passt de bal in één keer door. Daar is Trabucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trabucci met een sublieme pass. Gruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruber haalt uit met een fantastische trap. Vigouroux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Daar is Leleu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruber rent richting de bal. D`Angelo is nu in balbezit. D`Angelo draait met de bal, schiet en ... Vigouroux probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - Cercle Celtique 0:2

68e minuut.
Vicini probeert naar een medespeler te passen. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro passt de bal zonder na te denken. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo schiet op doel. Vigouroux bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Chalon ss - Cercle Celtique 0:3

74e minuut.
Vicini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenfant legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! D`Angelo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gruber legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vigouroux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Vicini kopt de bal weg. Baudoin heeft problemen om de bal te vangen. D`Angelo rent richting de bal. D`Angelo draait met de bal, schiet en ... Vigouroux maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Chalon ss 74%, Cercle Celtique 26%.
Dynamo Chalon ss - Cercle Celtique 0:3