Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCNAIROLF AS DORIAN
433 Tactiek new 442
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.7 gemiddelde waardering 51.9
zwak Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Casseruola rent richting de bal. Casseruola passt de bal in één keer door. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - AS DORIAN 0:1

4e minuut.
Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørndal verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørndal probeert naar een medespeler te passen. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Daar is Kozakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillas rent richting de bal. Bjørndal verovert de bal door een tackle van achteren. Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - AS DORIAN 0:2

11e minuut.
Luyindula geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casseruola met de inworp. Forest is nu in balbezit. Forest draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cacine met een sublieme pass. Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz passt de bal met de wreef. Forest heeft problemen om de bal te vangen. Forest schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - AS DORIAN 0:3

13e minuut.
Klungelig pakt Bjørndal de bal. Bjørndal passt de bal zonder na te denken. Casseruola is nu in balbezit. Forest is nu in balbezit. Forest draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kozakiewicz passt de bal met de wreef. Casseruola geeft de bal voor. Luyindula heeft problemen om de bal te vangen. Forest rent richting de bal. Forest haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - AS DORIAN 0:4

22e minuut.
Bjørndal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Forest de bal. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Forest onderschept slim de pass. Forest draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Forest rent richting de bal. Lechat speelt de bal door. Kozakiewicz rent richting de bal. Lechat rent richting de bal. Lechat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz passt de bal met de wreef. Forest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forest haalt uit met een fantastische trap. Etienne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - AS DORIAN 0:5

29e minuut.
Cacine verovert de bal door een tackle van achteren. Angot rent richting de bal. Cacine onderschept slim de pass. Cacine passt de bal met de wreef. Forest bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kozakiewicz rent richting de bal. Kozakiewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Guillas de bal. Forest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forest draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - AS DORIAN 0:6

34e minuut.
Ţicleanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cacine de bal. Cacine probeert naar een medespeler te passen. Kozakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kozakiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lechat kopt de bal weg. Casseruola rent richting de bal. Casseruola probeert naar een medespeler te passen. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz schiet op doel. Etienne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Bjørndal met een snelle inworp. Cacine probeert naar een medespeler te passen. Lechat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechat schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kozakiewicz rent richting de bal. Kozakiewicz schiet op doel. Luyindula probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - AS DORIAN 0:7

38e minuut.
Cacine probeert naar een medespeler te passen. Lechat heeft problemen om de bal te vangen. Lechat passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kozakiewicz de bal. Kozakiewicz draait met de bal, schiet en ... Etienne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz haalt uit met een fantastische trap. Etienne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - AS DORIAN 0:8

41e minuut.
Duclos bereikt de bal nog maar net als eerste. Duclos probeert naar een medespeler te passen. Cacine probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kozakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozakiewicz schiet op doel. Etienne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bjørndal neemt de hoekschop. Forest maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - AS DORIAN 0:9

43e minuut.
Kozakiewicz speelt de bal door. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu geeft een hoge lob. Forest is nu in balbezit. Forest draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - AS DORIAN 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNAIROLF 85%, AS DORIAN 15%.
FCNAIROLF - AS DORIAN 0:10

48e minuut.
Casseruola rent richting de bal. Casseruola met een sublieme pass. Forest rent richting de bal. Forest draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - AS DORIAN 0:11

51e minuut.
Cacine rent richting de bal. Cacine passt de bal zonder na te denken. Lechat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechat haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Luyindula de bal onder controle te krijgen. Etienne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guillas heeft problemen om de bal te vangen. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lechat passt de bal in één keer door. Forest heeft problemen om de bal te vangen. Gros is nu in balbezit. Forest onderschept slim de pass. Forest draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Lechat rent richting de bal. Lechat probeert naar een medespeler te passen. Forest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forest draait met de bal, schiet en ... Luyindula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - AS DORIAN 0:12

57e minuut.
Bjørndal met de inworp. Cacine is nu in balbezit. Cacine passt de bal in één keer door. Forest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forest schiet op doel. Etienne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Luyindula geeft een lange en hoge pass. Givet kopt de bal weg. Cacine speelt de bal door. Klungelig pakt Forest de bal. Forest haalt uit met een fantastische trap. Etienne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guillas kopt de bal weg. Cacine bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacine geeft de bal voor. Forest krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - AS DORIAN 0:13

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Etienne niet meer kan verder spelen. Herbin komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Forest passt de bal in één keer door. Casseruola heeft problemen om de bal te vangen. Casseruola speelt de bal door. Guillas onderschept slim de pass. Bjørndal geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Forest is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - AS DORIAN 0:14

69e minuut.
Lechat is nu in balbezit. Forest bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechat rent richting de bal. Lechat schiet op doel. Herbin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - AS DORIAN 0:15

74e minuut.
Kozakiewicz draait met de bal, schiet en ... Guillas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bjørndal is nu in balbezit. Bjørndal haalt uit met een fantastische trap. Herbin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - AS DORIAN 0:16

75e minuut.
Caron heeft problemen om de bal te vangen. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Forest de bal. Forest draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - AS DORIAN 0:17

81e minuut.
Daar is Casseruola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lechat is nu in balbezit. Lechat speelt de bal door. Forest rent richting de bal. Forest geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Lechat speelt de bal door. Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz passt de bal in één keer door. Forest rent richting de bal. Forest haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNAIROLF - AS DORIAN 0:18

88e minuut.
Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz geeft een hoge lob. Daar is Duclos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forest rent richting de bal. Forest haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Casseruola kopt de bal weg. Daar is Kozakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forest bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Forest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forest schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNAIROLF 86%, AS DORIAN 14%.
FCNAIROLF - AS DORIAN 0:18