Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les chardonnets FC Noyelles
Paris2A Tactiek tistoute59
33% Balbezit 67%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
21.6 gemiddelde waardering 47.4
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen solide


6e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mallet. Ramírez raakt geblesseerd tijdens het duel. Ramírez met een snel genomen vrije trap. Stanlej rent richting de bal. Stanlej schiet op doel. Lefort probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Les chardonnets - FC Noyelles 0:1

7e minuut.
Şükürsoy is nu in balbezit. Şükürsoy passt de bal in één keer door. Legutko is nu in balbezit. Legutko haalt uit met een fantastische trap. Estève probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les chardonnets - FC Noyelles 0:2

11e minuut.
Şükürsoy onderschept slim de pass. Şükürsoy geeft een lange en hoge pass. Stanlej kopt de bal weg. Şükürsoy is nu in balbezit. Şükürsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Quenolle is nu in balbezit. Quenolle passt de bal met de wreef. Tsiblidis probeert naar een medespeler te passen. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez geeft een hoge lob. Estève bokst de bal weg. Daar is Lefort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legutko is nu in balbezit. Lefort verovert de bal door een tackle van achteren. Lefort geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Inworp. Ramírez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şükürsoy met een sublieme pass. Stanlej rent richting de bal. Stanlej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les chardonnets - FC Noyelles 0:3

16e minuut.
Lefort verovert de bal door een tackle van achteren. Lefort probeert naar een medespeler te passen. Legutko is nu in balbezit. Legutko haalt uit met een fantastische trap. Estève probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les chardonnets - FC Noyelles 0:4

17e minuut.
Trzaskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaskowski geeft een lange en hoge pass. Legutko is nu in balbezit. Legutko haalt uit met een fantastische trap. Estève maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les chardonnets - FC Noyelles 0:5

20e minuut.
Ramírez speelt de bal door. Quenolle bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mallet. Quenolle raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Quenolle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Legutko maakt een snoekduik en kopt de bal. Estève bokst de bal weg.

27e minuut.
Letizi geeft een lange en hoge pass. Legay controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tsiblidis neemt vlug de vrije trap. Legutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Buitenspel voor Lenoir. Goede buitenspelval van de verdediging. Tsiblidis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Legutko rent richting de bal. Legutko schiet op doel. Estève werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Stanlej verovert de bal door een tackle van achteren. Stanlej geeft de bal voor. Şükürsoy kopt de bal weg. Klungelig pakt Legutko de bal. Legutko schiet op doel. Estève verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stanlej zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Klungelig pakt Legutko de bal. Cariou rent richting de bal. Cariou passt de bal in één keer door. Şükürsoy rent richting de bal. Şükürsoy draait met de bal, schiet en ... Estève kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Lefort bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefort geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stanlej met de inworp. Şükürsoy geeft een hoge lob. Estève probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Legutko is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Les chardonnets - FC Noyelles 0:6

43e minuut.
Şükürsoy heeft problemen om de bal te vangen. Legutko is nu in balbezit. Şükürsoy rent richting de bal. Şükürsoy haalt uit met een fantastische trap. Estève probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les chardonnets - FC Noyelles 0:7

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramírez met de inworp. Şükürsoy geeft een hoge lob. Stanlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanlej schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Les chardonnets - FC Noyelles 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les chardonnets 83%, FC Noyelles 17%.
Les chardonnets - FC Noyelles 0:8

48e minuut.
Ward geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ramírez de bal. Letizi maakt een afschuwelijke overtreding. Letizi krijgt een gele kaart.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsiblidis met een snelle inworp. Daniel is nu in balbezit. Şükürsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Şükürsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daniel kan de bal niet met de borst controleren. Şükürsoy speelt de bal door. Klungelig pakt Daniel de bal. Legutko rent richting de bal. Legutko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Ramírez schiet op doel. Stanlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanlej schiet op doel. Estève maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Buitenspel voor Legay. Goede buitenspelval van de verdediging. Ward neemt vlug de vrije trap. Şükürsoy rent richting de bal. Şükürsoy draait met de bal, schiet en ... Estève probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les chardonnets - FC Noyelles 0:9

78e minuut.
Lefort rent richting de bal. Lefort geeft een hoge lob. Douchez geeft een lange en hoge pass. Legutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Estève trapt de bal weg. Quenolle kopt de bal weg. Legutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko schiet op doel. Estève werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les chardonnets - FC Noyelles 0:10

80e minuut.
Quenolle rent richting de bal. Quenolle speelt de bal door. Stanlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Stanlej de bal. Stanlej geeft de bal voor. Estève verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Şükürsoy is nu in balbezit. Şükürsoy passt de bal in één keer door. Quenolle speelt de bal door. Legutko rent richting de bal. Legutko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les chardonnets - FC Noyelles 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les chardonnets 75%, FC Noyelles 25%.
Les chardonnets - FC Noyelles 0:11