Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spectral FC REAL RYAN
Normal Tactiek tranquille
36% Balbezit 64%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 44.5
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Kalocsay bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalocsay verovert de bal door een tackle van achteren. Kalocsay geeft een hoge lob. Piatti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - REAL RYAN 0:1

12e minuut.
Parsys geeft de bal voor. Inworp. Pantov met de inworp. Taran is nu in balbezit. Taran geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Deniau trapt de bal weg. Santinho kopt de bal weg. Kalocsay geeft een hoge lob. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kamionek neemt de hoekschop. Santinho krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Traoré rent richting de bal. Piatti verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - REAL RYAN 0:2

21e minuut.
Soyer is nu in balbezit. Pantov verovert de bal door een tackle van achteren. Pantov speelt de bal door. Piatti is nu in balbezit. Piatti haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Piatti kopt de bal weg. Santinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parsys bereikt de bal nog maar net als eerste. Santinho onderschept slim de pass. Santinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mertini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertini geeft de bal voor. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti draait met de bal, schiet en ... Deniau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - REAL RYAN 0:3

28e minuut.
Taran bereikt de bal nog maar net als eerste. Taran passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kalocsay de bal. Kalocsay geeft een lange en hoge pass. Daar is Piatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Angelillo is nu in balbezit. Angelillo geeft de bal voor. Daar is Piatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatti haalt uit met een fantastische trap. Deniau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - REAL RYAN 0:4

39e minuut.
Parsys geeft een hoge lob. Mertini kopt de bal weg. Daar is Kamionek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamionek geeft een hoge lob. Piatti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - REAL RYAN 0:5

41e minuut.
Parsys rent richting de bal. Parsys geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pantov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taran geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Santinho heeft problemen om de bal te vangen. Santinho schiet op doel. Daar is Talbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatti is nu in balbezit. Piatti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectral FC 91%, REAL RYAN 9%.
Spectral FC - REAL RYAN 0:5

50e minuut.
Deniau trapt de bal weg van het doel. Pantov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Parsys de bal onder controle te krijgen. Piatti is nu in balbezit. Piatti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - REAL RYAN 0:6

51e minuut.
Parsys geeft een lange en hoge pass. Taran bereikt de bal nog maar net als eerste. Taran geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piatti de bal. Piatti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Santinho geeft de bal voor. Daar is Pantov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantov speelt de bal door. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - REAL RYAN 0:7

55e minuut.
Huguet passt de bal in één keer door. Kamionek geeft een lange en hoge pass. Piatti kopt de bal weg. Santinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Santinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Soyer is nu in balbezit. Pantov verovert de bal door een tackle van achteren. Pantov geeft een hoge lob. Santinho is nu in balbezit. Santinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kamionek met de inworp. Klungelig pakt Pantov de bal. Pantov geeft een hoge lob. Talbot heeft problemen om de bal te vangen. Kalocsay geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamionek met een snelle inworp. Soyer rent richting de bal. Kalocsay verovert de bal door een tackle van achteren. Kalocsay geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pantov passt de bal in één keer door. Taran is nu in balbezit. Taran probeert naar een medespeler te passen. Santinho rent richting de bal. Santinho schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Monnet rent richting de bal. Taran verovert de bal door een tackle van achteren. Taran geeft een lange en hoge pass. Piatti krijgt zijn hoofd ertegen. Deniau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - REAL RYAN 0:8

74e minuut.
Kolotovkin geeft de bal voor. Santinho kopt de bal weg. Piatti is nu in balbezit. Piatti schiet op doel. Deniau werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Huguet de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kamionek zal de hoekschop nemen. Deniau probeert naar een medespeler te passen. Kolotovkin kopt de bal weg. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamionek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santinho rent richting de bal. Santinho schiet op doel. Deniau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - REAL RYAN 0:9

78e minuut.
Ruminski is nu in balbezit. Ruminski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamionek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalocsay geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Santinho maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Kalocsay de bal. Kalocsay passt de bal met de wreef. Kamionek rent richting de bal. Kamionek geeft een hoge lob. Santinho kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Deniau met een harde bal richting middenveld. Pantov kopt de bal weg. Klungelig pakt Piatti de bal. Piatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectral FC - REAL RYAN 0:10

82e minuut.
Santinho geeft een lange en hoge pass. Piatti is nu in balbezit. Piatti passt de bal met de wreef. Daar is Pantov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mertini geeft een lange en hoge pass. Santinho rent richting de bal. Piatti is nu in balbezit. Piatti schiet op doel. Deniau werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Talbot geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taran met de inworp. Daar is Pantov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Parsys rent richting de bal. Parsys geeft een hoge lob. Kamionek geeft een lange en hoge pass. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Deniau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectral FC 87%, REAL RYAN 13%.
Spectral FC - REAL RYAN 0:10