Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Aubenas FC KOURSCHAK
bordel2 Tactiek milieux
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 58.1
zwak Schieten solide
redelijk Passen formidabel
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Tragarz kopt de bal weg. Anelka probeert de bal met de borst te controleren. Dehaut onderschept slim de pass. Dehaut schiet op doel. Zorluer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - FC KOURSCHAK 0:1

6e minuut.
Chaniewski passt de bal in één keer door. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk passt de bal in één keer door. Dehaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehaut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Andrada rent richting de bal. Andrada geeft een lange en hoge pass. Sutryk kopt de bal weg. Dehaut is nu in balbezit. Dehaut draait met de bal, schiet en ... Andrada bokst de bal weg.

11e minuut.
Daar is Dehaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dehaut probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chaniewski de bal. Chaniewski schiet op doel. Andrada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - FC KOURSCHAK 0:2

14e minuut.
Copin bereikt de bal nog maar net als eerste. Copin geeft een lange en hoge pass. Sutryk kopt de bal weg. Dehaut is nu in balbezit. Dehaut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - FC KOURSCHAK 0:3

16e minuut.
Copin speelt de bal door. Chaniewski heeft problemen om de bal te vangen. Chaniewski probeert naar een medespeler te passen. Dehaut is nu in balbezit. Dehaut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tuberto speelt de bal door. Copin is nu in balbezit. Copin probeert naar een medespeler te passen. Chaniewski is nu in balbezit. Chaniewski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dehaut is nu in balbezit. Dehaut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - FC KOURSCHAK 0:4

25e minuut.
Tragarz onderschept slim de pass. Tragarz speelt de bal door. Sutryk rent richting de bal. Sutryk geeft de bal voor. Chaniewski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
André passt de bal zonder na te denken. Copin bereikt de bal nog maar net als eerste. Copin speelt de bal door. Chaniewski is nu in balbezit. Chaniewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Zorluer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Copin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chaniewski rent richting de bal. Chaniewski haalt uit met een fantastische trap. Andrada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zorluer heeft problemen om de bal te vangen. Dehaut rent richting de bal. Dehaut draait met de bal, schiet en ... Andrada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - FC KOURSCHAK 0:5

34e minuut.
Trybalski geeft een hoge lob. Copin rent richting de bal. Copin geeft een lange en hoge pass. Dehaut rent richting de bal. Dehaut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Trybalski geeft een lange en hoge pass. Lavigne geeft een lange en hoge pass. Dehaut kopt de bal weg. Chaniewski is nu in balbezit. Chaniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniewski schiet op doel. Andrada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - FC KOURSCHAK 0:6

39e minuut.
Trybalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sutryk geeft een lange en hoge pass. Daar is Kobyłka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaniewski rent richting de bal. Chaniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dehaut heeft problemen om de bal te vangen. Anelka is nu in balbezit. Dehaut begaat een overtreding. Dehaut krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Aubenas 77%, FC KOURSCHAK 23%.
AS Aubenas - FC KOURSCHAK 0:6

47e minuut.
Klungelig pakt Tuberto de bal. Samica bereikt de bal nog maar net als eerste. André probeert naar een medespeler te passen. Dehaut is nu in balbezit. Dehaut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Daar is Tragarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tragarz geeft een lange en hoge pass. Chaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - FC KOURSCHAK 0:7

50e minuut.
Tuberto speelt de bal door. Copin heeft problemen om de bal te vangen. Copin probeert naar een medespeler te passen. Chaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - FC KOURSCHAK 0:8

70e minuut.
Tragarz verovert de bal door een tackle van achteren. Tragarz geeft een hoge lob. Copin rent richting de bal. Chaniewski rent richting de bal. Chaniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - FC KOURSCHAK 0:9

74e minuut.
Sutryk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chaniewski de bal. Dehaut rent richting de bal. Dehaut haalt uit met een fantastische trap. Andrada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - FC KOURSCHAK 0:10

76e minuut.
Sutryk speelt de bal door. Daar is André, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. André probeert naar een medespeler te passen. Copin bereikt de bal nog maar net als eerste. Copin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Copin passt de bal met de wreef. André met een sublieme pass. Dehaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehaut schiet op doel. Andrada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - FC KOURSCHAK 0:11

85e minuut.
Andrada trapt de bal weg van het doel. Tragarz kopt de bal weg. Klungelig pakt Dehaut de bal. Dehaut haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kobyłka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - FC KOURSCHAK 0:12

87e minuut.
André met een sublieme pass. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk probeert naar een medespeler te passen. Dehaut rent richting de bal. Dehaut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tuberto rent richting de bal. Samica begaat een overtreding. Tuberto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuberto met een snel genomen vrije trap. Dehaut springt en kopt de bal. Andrada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - FC KOURSCHAK 0:13

90e minuut.
Zorluer geeft een hoge lob. Lavigne met een sublieme pass. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk geeft een lange en hoge pass. Chaniewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Aubenas 80%, FC KOURSCHAK 20%.
AS Aubenas - FC KOURSCHAK 0:13