Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inspired FC Griffon fc
Normal Tactiek AE-DRC8
38% Balbezit 62%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 51
weak Schieten good
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen very good


5e minuut.
Vazelakis met een sublieme pass. Bignon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skotara de bal. Skotara geeft de bal voor. Salgado springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zatelli geeft een hoge lob. Hiard is nu in balbezit. Hiard passt de bal zonder na te denken. Perraud is nu in balbezit. Perraud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Bourdon met een harde bal richting middenveld. Née kopt de bal weg. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel. Bourdon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Perraud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bourdon trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skotara met de inworp. Ziogas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziogas geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Perraud heeft problemen om de bal te vangen. Perraud draait met de bal, schiet en ... Bourdon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

25e minuut.
Zatelli rent richting de bal. Zatelli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Perraud de bal onder controle te krijgen. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Foix is nu in balbezit. Zatelli is nu in balbezit. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado schiet op doel. Na een snelle pass probeert Perraud de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Soler geeft de bal voor. Molina rent richting de bal. Molina speelt de bal door. Perraud rent richting de bal. Perraud schiet op doel. Bourdon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Ziogas speelt de bal door. Perraud heeft problemen om de bal te vangen. Zatelli is nu in balbezit. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bignon probeert naar een medespeler te passen. Graffite rent richting de bal. Graffite geeft een lange en hoge pass. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ziogas is nu in balbezit. Ziogas passt de bal in één keer door. Bignon probeert naar een medespeler te passen. Perraud is nu in balbezit. Perraud haalt uit met een fantastische trap. Bourdon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Inspired FC - Griffon fc 0:1

42e minuut.
Née geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skotara met de inworp. Klungelig pakt Ziogas de bal. Ziogas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Foix is nu in balbezit. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Ziogas met een sublieme pass. Perraud heeft problemen om de bal te vangen. Perraud schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inspired FC 86%, Griffon fc 14%.
Inspired FC - Griffon fc 0:1

46e minuut.
Skotara is nu in balbezit. Skotara geeft de bal voor. Née probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Perraud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Soler rent richting de bal. Ziogas onderschept slim de pass. Ziogas probeert naar een medespeler te passen. Perraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Perraud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inspired FC - Griffon fc 0:2

62e minuut.
Skotara probeert naar een medespeler te passen. Ziogas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziogas geeft een lange en hoge pass. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Soler trapt de bal weg van het doel. Ziogas kopt de bal weg. Perraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Perraud haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Inspired FC - Griffon fc 0:3

65e minuut.
Graffite geeft de bal voor. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Desprez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Desprez krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Skotara rent richting de bal. Née verovert de bal door een tackle van achteren. Ziogas probeert naar een medespeler te passen. Perraud is nu in balbezit. Perraud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ziogas is nu in balbezit. Ziogas probeert naar een medespeler te passen. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Bourdon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inspired FC - Griffon fc 0:4

77e minuut.
Daar is Ziogas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziogas geeft een hoge lob. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Salgado draait met de bal, schiet en ... Bourdon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inspired FC - Griffon fc 0:5

78e minuut.
Perraud passt de bal zonder na te denken. Salgado is nu in balbezit. Ziogas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel. Bourdon bokst de bal weg.

84e minuut.
Klungelig pakt Skotara de bal. Ziogas is nu in balbezit. Ziogas geeft een hoge lob. Perraud is nu in balbezit. Perraud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inspired FC - Griffon fc 0:6

85e minuut.
Olagnier speelt de bal door. Sicard rent richting de bal. Perraud onderschept slim de pass. Perraud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ziogas probeert naar een medespeler te passen. Skotara is nu in balbezit. Skotara probeert naar een medespeler te passen. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inspired FC 91%, Griffon fc 9%.
Inspired FC - Griffon fc 0:6