Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Madness Olympique d`Eyguieres
Normal Tactiek YOYO 442
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 49.4
slecht Schieten formidabel
slecht Passen solide
slecht Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Brunel rent richting de bal. Brunel speelt de bal door. Jakubiec met een sublieme pass. Violento is nu in balbezit. Violento schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Makram rent richting de bal. Violento probeert naar een medespeler te passen. Makram is nu in balbezit. Makram schiet op doel. Wattine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Madness - Olympique d`Eyguieres 0:1

13e minuut.
Violento passt de bal met de wreef. Parra onderschept slim de pass. Jakubiec probeert de bal aan de voet te houden. Larios geeft een lange en hoge pass. Violento maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Samson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makram bereikt de bal nog maar net als eerste. Violento rent richting de bal. Violento haalt uit met een fantastische trap. Wattine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Madness - Olympique d`Eyguieres 0:2

16e minuut.
Lijewski onderschept slim de pass. Lijewski met een sublieme pass. Barazzuoli speelt de bal door. Jakubiec rent richting de bal. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Makram bereikt de bal nog maar net als eerste. Makram passt de bal met de wreef. Daar is Samson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Violento is nu in balbezit. Violento haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bouche passt de bal met de wreef. Barazzuoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Barazzuoli passt de bal met de wreef. Violento is nu in balbezit. Violento schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Green Madness - Olympique d`Eyguieres 0:3

21e minuut.
Jakubiec probeert naar een medespeler te passen. Violento speelt de bal door. Makram rent richting de bal. Makram haalt uit met een fantastische trap. Wattine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Madness - Olympique d`Eyguieres 0:4

24e minuut.
Turnovers probeert naar een medespeler te passen. Violento rent richting de bal. Violento passt de bal zonder na te denken. Makram bereikt de bal nog maar net als eerste. Makram haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Larios is nu in balbezit. Larios probeert naar een medespeler te passen. Makram is nu in balbezit. Makram draait met de bal, schiet en ... Wattine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Madness - Olympique d`Eyguieres 0:5

27e minuut.
Barazzuoli met een sublieme pass. Jakubiec probeert naar een medespeler te passen. Violento bereikt de bal nog maar net als eerste. Violento draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Parra de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barazzuoli zal de hoekschop nemen. Violento rent richting de bal. Violento geeft de bal voor. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Samson bereikt de bal nog maar net als eerste. Makram verovert de bal door een tackle van achteren. Violento rent richting de bal. Violento schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Madness - Olympique d`Eyguieres 0:6

31e minuut.
Bouche probeert naar een medespeler te passen. Barazzuoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Barazzuoli geeft een lange en hoge pass. Jakubiec is nu in balbezit. Jakubiec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Wattine trapt de bal weg. Bouche kopt de bal weg. Daar is Makram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Violento bereikt de bal nog maar net als eerste. Violento haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Barazzuoli passt de bal in één keer door. Makram bereikt de bal nog maar net als eerste. Makram speelt de bal door. Daar is Violento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Violento draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Madness - Olympique d`Eyguieres 0:7

39e minuut.
Barbier met een sublieme pass. Thébault heeft problemen om de bal te vangen. Mahé is nu in balbezit. Makram onderschept slim de pass. Makram haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Barazzuoli passt de bal met de wreef. Jakubiec is nu in balbezit. Jakubiec met een sublieme pass. Klungelig pakt Violento de bal. Violento haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Green Madness - Olympique d`Eyguieres 0:8

43e minuut.
Parra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mahé de bal. Violento bereikt de bal nog maar net als eerste. Violento haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Barazzuoli is nu in balbezit. Makram bereikt de bal nog maar net als eerste. Makram passt de bal in één keer door. Violento bereikt de bal nog maar net als eerste. Violento schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Makram bereikt de bal nog maar net als eerste. Makram passt de bal zonder na te denken. Bouche speelt de bal door. Barazzuoli geeft een lange en hoge pass. Jakubiec maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Madness 82%, Olympique d`Eyguieres 18%.
Green Madness - Olympique d`Eyguieres 0:8

47e minuut.
Barazzuoli geeft de bal voor. Parra heeft problemen om de bal te vangen. Violento bereikt de bal nog maar net als eerste. Violento haalt uit met een fantastische trap. Wattine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Madness - Olympique d`Eyguieres 0:9

48e minuut.
Barazzuoli geeft een lange en hoge pass. Violento kopt de bal weg. Makram bereikt de bal nog maar net als eerste. Makram draait met de bal, schiet en ... Wattine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Madness - Olympique d`Eyguieres 0:10

55e minuut.
Le Roux probeert de bal met de borst te controleren. Barazzuoli rent richting de bal. Barazzuoli passt de bal in één keer door. Makram heeft problemen om de bal te vangen. Makram schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Green Madness - Olympique d`Eyguieres 0:11

58e minuut.
Daar is Violento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Violento met een sublieme pass. Makram rent richting de bal. Makram schiet op doel. Wattine werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Makram rent richting de bal. Makram probeert naar een medespeler te passen. Jakubiec speelt de bal door. Violento rent richting de bal. Violento schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Madness - Olympique d`Eyguieres 0:12

64e minuut.
Bouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouche passt de bal in één keer door. Barazzuoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Barazzuoli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Makram de bal onder controle te krijgen. Paal!

66e minuut.
Jakubiec probeert naar een medespeler te passen. Larios rent richting de bal. Larios passt de bal zonder na te denken. Makram is nu in balbezit. Makram draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Wattine probeert naar een medespeler te passen. Daar is Le Roux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barazzuoli speelt de bal door. Makram bereikt de bal nog maar net als eerste. Makram draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Samson kan de bal niet met de borst controleren. Violento is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samson. Samson krijgt een gele kaart. Violento raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bouche neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec passt de bal met de wreef. Violento is nu in balbezit. Violento geeft een lange en hoge pass. Barazzuoli springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Makram is nu in balbezit. Makram draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Madness - Olympique d`Eyguieres 0:13

78e minuut.
Daar is Mahé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Violento is nu in balbezit. Violento passt de bal met de wreef. Barazzuoli rent richting de bal. Barazzuoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Jakubiec passt de bal in één keer door. Larios probeert naar een medespeler te passen. Makram bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Makram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makram haalt uit met een fantastische trap. Wattine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Serban is nu in balbezit. Bouche rent richting de bal. Bouche met een sublieme pass. Klungelig pakt Violento de bal. Violento schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Green Madness - Olympique d`Eyguieres 0:14

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Le Roux de bal onder controle te krijgen. Brunel rent richting de bal. Bouche speelt de bal door. Daar is Violento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Violento haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Wattine trapt de bal weg. Larios kopt de bal weg. Daar is Makram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Violento is nu in balbezit. Violento schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Barazzuoli speelt de bal door. Larios is nu in balbezit. Larios passt de bal met de wreef. Violento is nu in balbezit. Violento haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Violento bereikt de bal nog maar net als eerste. Violento passt de bal in één keer door. Makram rent richting de bal. Makram haalt uit met een fantastische trap. Wattine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Madness - Olympique d`Eyguieres 0:15

90e minuut.
Thébault probeert naar een medespeler te passen. Barbier heeft problemen om de bal te vangen. Makram tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makram krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Madness 87%, Olympique d`Eyguieres 13%.
Green Madness - Olympique d`Eyguieres 0:15