Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les bidochons robotiques As Aulnoye
Normal Tactiek 451 2020
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 36.4
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Nguyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Josse onderschept slim de pass. Josse geeft de bal voor. Dujardin is nu in balbezit. Dujardin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons robotiques - As Aulnoye 0:1

7e minuut.
Josse probeert naar een medespeler te passen. Sabov met een sublieme pass. Rénier rent richting de bal. Dujardin rent richting de bal. Dujardin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons robotiques - As Aulnoye 0:2

10e minuut.
M`hidi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Guilbert de bal onder controle te krijgen. Dujardin is nu in balbezit. Dujardin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Thébault met een harde bal richting middenveld. Delamontagne kopt de bal weg. Rénier met een sublieme pass. Dujardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujardin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Josse geeft een lange en hoge pass. Dujardin rent richting de bal. Dujardin passt de bal in één keer door. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier draait met de bal, schiet en ... Bourbon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rénier zal de hoekschop nemen. Daar is Dujardin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dujardin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Davy rent richting de bal. Sabov verovert de bal door een tackle van achteren. Sabov geeft een lange en hoge pass. Dujardin is nu in balbezit. Dujardin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mahé rent richting de bal. Rénier onderschept slim de pass. Rénier probeert naar een medespeler te passen. Dujardin is nu in balbezit. Dujardin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. M`hidi rent richting de bal. M`hidi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons robotiques - As Aulnoye 0:3

20e minuut.
M`hidi rent richting de bal. Dufresne verovert de bal door een tackle van achteren. Dujardin onderschept slim de pass. M`hidi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`hidi geeft de bal voor. Bourbon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
M`hidi met een snelle inworp. Nguyen is nu in balbezit. Josse onderschept slim de pass. Josse geeft de bal voor. Dujardin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Josse verovert de bal door een tackle van achteren. Josse passt de bal in één keer door. Le Borgne rent richting de bal. Rénier onderschept slim de pass. Rénier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Delamontagne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Rénier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rénier passt de bal in één keer door. M`hidi is nu in balbezit. M`hidi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons robotiques - As Aulnoye 0:4

32e minuut.
Sabov probeert naar een medespeler te passen. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Rénier de bal. Dujardin is nu in balbezit. Dujardin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons robotiques - As Aulnoye 0:5

40e minuut.
Le Borgne bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier verovert de bal door een tackle van achteren. Rénier geeft een hoge lob. M`hidi is nu in balbezit. M`hidi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delamontagne met de inworp. Mahé bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier onderschept slim de pass. Rénier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Boudin heeft problemen om de bal te vangen. Dujardin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons robotiques - As Aulnoye 0:6

45e minuut.
Dujardin onderschept slim de pass. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujardin bereikt de bal nog maar net als eerste. M`hidi rent richting de bal. M`hidi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les bidochons robotiques 79%, As Aulnoye 21%.
Les bidochons robotiques - As Aulnoye 0:6

47e minuut.
Dujardin is nu in balbezit. Rénier rent richting de bal. Dujardin is nu in balbezit. Dujardin schiet op doel. Bourbon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons robotiques - As Aulnoye 0:7

49e minuut.
Mahé passt de bal in één keer door. Sabov rent richting de bal. Sabov passt de bal in één keer door. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier schiet op doel. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Rénier passt de bal met de wreef. Sabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabov passt de bal met de wreef. M`hidi is nu in balbezit. M`hidi draait met de bal, schiet en ... Bourbon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons robotiques - As Aulnoye 0:8

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Saunier de bal onder controle te krijgen. M`hidi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Davy de bal onder controle te krijgen. Rénier is nu in balbezit. Rénier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier geeft een hoge lob. Dujardin rent richting de bal. Dujardin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons robotiques - As Aulnoye 0:9

65e minuut.
Vandooren passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Davy de bal. Dujardin rent richting de bal. Rénier rent richting de bal. Rénier schiet op doel. Paal! Bourbon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons robotiques - As Aulnoye 0:10

67e minuut.
Sabov kopt de bal weg. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier speelt de bal door. Dujardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujardin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sabov is nu in balbezit. Sabov geeft een lange en hoge pass. Dujardin rent richting de bal. Dujardin draait met de bal, schiet en ... Bourbon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les bidochons robotiques - As Aulnoye 0:11

76e minuut.
Daar is Delamontagne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahé bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamontagne onderschept slim de pass. Delamontagne geeft de bal voor. Boudin probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Boudin de bal. Dujardin rent richting de bal. Dujardin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Josse rent richting de bal. Nguyen is nu in balbezit. Josse onderschept slim de pass. Josse geeft een hoge lob. Dujardin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Sabov met een sublieme pass. Josse geeft een lange en hoge pass. Boudin kopt de bal weg. Klungelig pakt Rénier de bal. Rénier passt de bal zonder na te denken. Bourbon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les bidochons robotiques 68%, As Aulnoye 32%.
Les bidochons robotiques - As Aulnoye 0:11