Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saint-Étienne FC FC Jujucam
532 Tactiek libmdf
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 47.6
poor Schieten very good
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Yedier verovert de bal door een tackle van achteren. Yedier passt de bal met de wreef. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint-Étienne FC - FC Jujucam 0:1

7e minuut.
Thévenot kopt de bal weg. Djorkaeff is nu in balbezit. Met opzet legt Nawrocik zijn tegenspeler op de grond. Nawrocik is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

8e minuut.
Bidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidlo passt de bal met de wreef. Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier schiet op doel. Dard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint-Étienne FC - FC Jujucam 0:2

16e minuut.
Aduriz kopt de bal weg. Bidlo is nu in balbezit. Bidlo geeft een lange en hoge pass. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Riou bereikt de bal nog maar net als eerste. Riou geeft een hoge lob. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni haalt uit met een fantastische trap. Dard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Kowalczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanzogni met een sublieme pass. Yedier is nu in balbezit. Yedier schiet op doel. Dard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint-Étienne FC - FC Jujucam 0:3

20e minuut.
Aduriz met een sublieme pass. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni passt de bal in één keer door. Yedier rent richting de bal. Yedier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint-Étienne FC - FC Jujucam 0:4

23e minuut.
Daar is Sanzogni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yenice is nu in balbezit. Yenice met een sublieme pass. Sanzogni is nu in balbezit. Sanzogni geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bidlo passt de bal zonder na te denken. Aduriz speelt de bal door. Daar is Kowalczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanzogni verovert de bal door een tackle van achteren. Sanzogni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saint-Étienne FC - FC Jujucam 0:5

29e minuut.
Thévenot kopt de bal weg. Bidlo is nu in balbezit. Bidlo passt de bal zonder na te denken. Yedier is nu in balbezit. Yedier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Aduriz speelt de bal door. Daar is Sanzogni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanzogni speelt de bal door. Yedier rent richting de bal. Yedier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Aduriz speelt de bal door. Yenice is nu in balbezit. Yenice passt de bal met de wreef. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni draait met de bal, schiet en ... Dard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Kowalczyk rent richting de bal. Sanzogni onderschept slim de pass. Sanzogni met een sublieme pass. Yedier is nu in balbezit. Yedier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Yenice kopt de bal weg. Daar is Kowalczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni verovert de bal door een tackle van achteren. Sanzogni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint-Étienne FC - FC Jujucam 0:6

41e minuut.
Bidlo is nu in balbezit. Bidlo geeft een hoge lob. Kowalczyk heeft problemen om de bal te vangen. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yedier is nu in balbezit. Yedier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint-Étienne FC - FC Jujucam 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint-Étienne FC 84%, FC Jujucam 16%.
Saint-Étienne FC - FC Jujucam 0:7

47e minuut.
Yenice met een sublieme pass. Bidlo is nu in balbezit. Bidlo met een sublieme pass. Sanzogni is nu in balbezit. Sanzogni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dard met een harde bal richting middenveld. Aduriz kopt de bal weg. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint-Étienne FC - FC Jujucam 0:8

50e minuut.
Yenice bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenice passt de bal in één keer door. Yedier is nu in balbezit. Yedier schiet op doel. Dard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint-Étienne FC - FC Jujucam 0:9

54e minuut.
Yenice passt de bal met de wreef. Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni is nu in balbezit. Sanzogni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saint-Étienne FC - FC Jujucam 0:10

55e minuut.
Bidlo speelt de bal door. Klungelig pakt Yedier de bal. Yedier passt de bal in één keer door. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni draait met de bal, schiet en ... Dard bokst de bal weg.

57e minuut.
Aduriz geeft de bal voor. Yenice speelt de bal door. Daar is Garin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yedier rent richting de bal. Yedier schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Thévenot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aduriz is nu in balbezit. Aduriz geeft een lange en hoge pass. Yedier rent richting de bal. Yedier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bidlo geeft een hoge lob. Yedier is nu in balbezit. Klungelig pakt Yedier de bal. Yedier haalt uit met een fantastische trap. Dard probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yenice is nu in balbezit. Yenice probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sanzogni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yenice bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenice draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yenice zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kowalczyk rent richting de bal. Sanzogni verovert de bal door een tackle van achteren. Sanzogni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bidlo rent richting de bal. Bidlo speelt de bal door. Klungelig pakt Sicard de bal. Yedier onderschept slim de pass. Yedier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint-Étienne FC - FC Jujucam 0:11

75e minuut.
Aduriz passt de bal in één keer door. Bidlo rent richting de bal. Bidlo passt de bal in één keer door. Yedier is nu in balbezit. Yedier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint-Étienne FC - FC Jujucam 0:12

76e minuut.
Djorkaeff speelt de bal door. Yedier is nu in balbezit. Yedier passt de bal in één keer door. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni haalt uit met een fantastische trap. Dard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dard met een sublieme pass. Thévenot bereikt de bal nog maar net als eerste. Aduriz begaat een overtreding. Aduriz krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Yedier heeft problemen om de bal te vangen. Yedier met een sublieme pass. Michel is nu in balbezit. Sanzogni verovert de bal door een tackle van achteren. Sanzogni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dard met een harde bal richting middenveld. Yenice geeft een lange en hoge pass. Yedier is nu in balbezit. Yedier schiet op doel. Dard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yedier rent richting de bal. Yedier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Yenice kopt de bal weg. Kowalczyk is nu in balbezit. Sanzogni verovert de bal door een tackle van achteren. Sanzogni haalt uit met een fantastische trap. Dard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint-Étienne FC - FC Jujucam 0:13

82e minuut.
Yenice probeert naar een medespeler te passen. Daar is Niski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niski geeft een lange en hoge pass. Yedier is nu in balbezit. Yedier schiet op doel. Dard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint-Étienne FC - FC Jujucam 0:14

85e minuut.
Sanzogni onderschept slim de pass. Sanzogni passt de bal zonder na te denken. Daar is Yedier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yedier haalt uit met een fantastische trap. Dard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dard met een harde bal richting middenveld. Yenice kopt de bal weg. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni draait met de bal, schiet en ... Dard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Aduriz rent richting de bal. Aduriz passt de bal zonder na te denken. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni geeft een hoge lob. Yedier springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Aduriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aduriz probeert naar een medespeler te passen. Bidlo met een sublieme pass. Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint-Étienne FC 83%, FC Jujucam 17%.
Saint-Étienne FC - FC Jujucam 0:14