Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Ellite Dangerouss FC ISHIRAHOSHI
433 TYPE BU Tactiek echine
34% Balbezit 66%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 52.6
matig Schieten formidabel
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen goed


4e minuut.
Bragança passt de bal in één keer door. Klee geeft een hoge lob. Dugarry bereikt de bal nog maar net als eerste. Znak onderschept slim de pass. Znak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bragança rent richting de bal. Bragança haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Ellite Dangerouss - FC ISHIRAHOSHI 0:1

6e minuut.
Billard heeft problemen om de bal te vangen. Billard passt de bal met de wreef. Bragança rent richting de bal. Beaucourt rent richting de bal. Beaucourt geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Daar is Znak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Ellite Dangerouss - FC ISHIRAHOSHI 0:2

9e minuut.
Znak rent richting de bal. Bragança geeft de bal voor. Billard is nu in balbezit. Billard passt de bal met de wreef. Znak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Ellite Dangerouss - FC ISHIRAHOSHI 0:3

15e minuut.
Diaz met een sublieme pass. Daar is Baratelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baratelli speelt de bal door. Bragança rent richting de bal. Bragança haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Bragança probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Znak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dugarry. Znak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bragança neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Ellite Dangerouss - FC ISHIRAHOSHI 0:4

20e minuut.
Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Znak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança rent richting de bal. Bragança haalt uit met een fantastische trap. Damour maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Ellite Dangerouss - FC ISHIRAHOSHI 0:5

20e minuut.
Duchêne speelt de bal door. Pinson is nu in balbezit. Znak onderschept slim de pass. Bragança is nu in balbezit. Bragança schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Diaz probeert naar een medespeler te passen. Heesakkers heeft problemen om de bal te vangen. Diaz geeft een hoge lob. Znak maakt een snoekduik en kopt de bal. Damour maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Ellite Dangerouss - FC ISHIRAHOSHI 0:6

24e minuut.
Znak rent richting de bal. Hamelin rent richting de bal. Znak onderschept slim de pass. Znak haalt uit met een fantastische trap. Damour maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Ellite Dangerouss - FC ISHIRAHOSHI 0:7

26e minuut.
Dugarry kopt de bal weg. Benoît heeft problemen om de bal te vangen. Pironti onderschept slim de pass. Pironti geeft een lange en hoge pass. Bragança maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pironti met een sublieme pass. Bragança rent richting de bal. Bragança geeft een hoge lob. Znak bereikt de bal nog maar net als eerste. Znak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Ellite Dangerouss - FC ISHIRAHOSHI 0:8

30e minuut.
Znak rent richting de bal. Bragança is nu in balbezit. Baratelli rent richting de bal. Baratelli passt de bal zonder na te denken. Znak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Ellite Dangerouss - FC ISHIRAHOSHI 0:9

33e minuut.
Znak kopt de bal weg. Billard is nu in balbezit. Billard probeert naar een medespeler te passen. Znak bereikt de bal nog maar net als eerste. Znak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Billard bereikt de bal nog maar net als eerste. Billard passt de bal zonder na te denken. Baratelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bragança, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragança schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Bragança heeft problemen om de bal te vangen. Znak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hamelin. Znak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bragança komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Ellite Dangerouss - FC ISHIRAHOSHI 0:10

44e minuut.
Dugarry geeft de bal voor. Daar is Heesakkers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klee bereikt de bal nog maar net als eerste. Klee geeft een hoge lob. Znak krijgt zijn hoofd ertegen. Damour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dugarry onderschept slim de pass. Dugarry geeft de bal voor. Duchêne is nu in balbezit. Klee verovert de bal door een tackle van achteren. Klee geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Ellite Dangerouss 95%, FC ISHIRAHOSHI 5%.
Team Ellite Dangerouss - FC ISHIRAHOSHI 0:10

47e minuut.
Baratelli passt de bal in één keer door. Billard bereikt de bal nog maar net als eerste. Billard passt de bal zonder na te denken. Znak bereikt de bal nog maar net als eerste. Znak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Znak rent richting de bal. Bragança rent richting de bal. Znak rent richting de bal. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança haalt uit met een fantastische trap. Damour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Beaucourt geeft een hoge lob. Znak kopt de bal weg. Bragança rent richting de bal. Bragança schiet op doel. Damour maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Ellite Dangerouss - FC ISHIRAHOSHI 0:11

52e minuut.
Bragança is nu in balbezit. Bragança speelt de bal door. Znak rent richting de bal. Znak draait met de bal, schiet en ... Hamelin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Damour bokst de bal weg.

54e minuut.
Klungelig pakt Znak de bal. Bragança is nu in balbezit. Bragança passt de bal met de wreef. Znak bereikt de bal nog maar net als eerste. Znak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Ellite Dangerouss - FC ISHIRAHOSHI 0:12

57e minuut.
Billard heeft problemen om de bal te vangen. Billard geeft een lange en hoge pass. Daar is Bragança, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Znak bereikt de bal nog maar net als eerste. Znak haalt uit met een fantastische trap. Damour bokst de bal weg. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança draait met de bal, schiet en ... Damour maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Ellite Dangerouss - FC ISHIRAHOSHI 0:13

59e minuut.
Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança passt de bal zonder na te denken. Znak is nu in balbezit. Znak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hamelin de bal onder controle te krijgen. Damour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Ellite Dangerouss - FC ISHIRAHOSHI 0:14

59e minuut.
Pinson rent richting de bal. Pinson met een sublieme pass. Daar is Guérin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Znak rent richting de bal. Znak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Baratelli passt de bal zonder na te denken. Diaz probeert naar een medespeler te passen. Billard met een sublieme pass. Znak heeft problemen om de bal te vangen. Znak schiet op doel. Damour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Znak rent richting de bal. Znak schiet op doel. Damour bokst de bal weg. Hamelin heeft problemen om de bal te vangen. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Ellite Dangerouss - FC ISHIRAHOSHI 0:15

68e minuut.
Znak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamelin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Znak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bragança zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Znak is nu in balbezit. Znak draait met de bal, schiet en ... Damour maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Znak rent richting de bal. Bragança rent richting de bal. Znak is nu in balbezit. Bragança is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Ellite Dangerouss - FC ISHIRAHOSHI 0:16

76e minuut.
Thierry bereikt de bal nog maar net als eerste. Thierry probeert naar een medespeler te passen. Billard speelt de bal door. Znak rent richting de bal. Znak schiet op doel. Damour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Znak is nu in balbezit. Znak schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Billard rent richting de bal. Billard passt de bal zonder na te denken. Znak rent richting de bal. Znak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hamelin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Ellite Dangerouss 81%, FC ISHIRAHOSHI 19%.
Team Ellite Dangerouss - FC ISHIRAHOSHI 0:16