Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batignolles FC dreamstar
Normal Tactiek chelsea
35% Balbezit 65%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 41.5
poor Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen solid


6e minuut.
Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes geeft een hoge lob. Daar is Cadet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clain rent richting de bal. Clain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batignolles FC - dreamstar 0:1

9e minuut.
Cadet is nu in balbezit. Cadet speelt de bal door. Clain is nu in balbezit. Clain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batignolles FC - dreamstar 0:2

12e minuut.
Nowak passt de bal zonder na te denken. Cadet heeft problemen om de bal te vangen. Fouquet is nu in balbezit. Cadet onderschept slim de pass. Cadet haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Montes is nu in balbezit. Clain probeert naar een medespeler te passen. Montes rent richting de bal. Montes haalt uit met een fantastische trap. Gervais maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batignolles FC - dreamstar 0:3

18e minuut.
Cadet is nu in balbezit. Cadet geeft een hoge lob. Klungelig pakt Montes de bal. Clain is nu in balbezit. Clain schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Nowak onderschept slim de pass. Nowak passt de bal zonder na te denken. Clain is nu in balbezit. Clain schiet op doel. Gervais maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batignolles FC - dreamstar 0:4

26e minuut.
Rouxel rent richting de bal. Piech onderschept slim de pass. Piech met een sublieme pass. Clain is nu in balbezit. Clain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batignolles FC - dreamstar 0:5

29e minuut.
Piech is nu in balbezit. Piech passt de bal in één keer door. Montes heeft problemen om de bal te vangen. Clain bereikt de bal nog maar net als eerste. Clain draait met de bal, schiet en ... Gervais verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mahi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batignolles FC - dreamstar 0:6

31e minuut.
Nowak met een sublieme pass. Daar is Montes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montes passt de bal zonder na te denken. Clain is nu in balbezit. Clain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batignolles FC - dreamstar 0:7

32e minuut.
Montes heeft problemen om de bal te vangen. Montes geeft een hoge lob. Mahi heeft problemen om de bal te vangen. Cadet is nu in balbezit. Cadet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Dib trapt de bal weg van het doel. Blain kopt de bal weg. Clain rent richting de bal. Clain schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Dib bereikt de bal nog maar net als eerste. Dib geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Aguilar Malda met de inworp. Montes geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Batignolles FC - dreamstar 0:8

35e minuut.
Loubet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lloris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loubet is nu in balbezit. Clain onderschept slim de pass. Clain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dib geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nowak rent richting de bal. Nowak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gervais met een harde bal richting middenveld. Blain kopt de bal weg. Clain bereikt de bal nog maar net als eerste. Clain schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gervais speelt de bal door. Blain kopt de bal weg. Clain is nu in balbezit. Clain haalt uit met een fantastische trap. Gervais maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batignolles FC - dreamstar 0:9

44e minuut.
Mahi geeft de bal voor. Inworp. Cadet met de inworp. Piech is nu in balbezit. Piech geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mahi trapt de bal weg. Piech kopt de bal weg. Rouxel rent richting de bal. Clain onderschept slim de pass. Clain schiet op doel. Gervais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dib kopt de bal weg. Cadet heeft problemen om de bal te vangen. Clain rent richting de bal. Clain draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batignolles FC 89%, dreamstar 11%.
Batignolles FC - dreamstar 0:9

47e minuut.
Blain geeft een hoge lob. Dib probeert naar een medespeler te passen. Nowak is nu in balbezit. Montes rent richting de bal. Montes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Nowak met een sublieme pass. Clain rent richting de bal. Dib rent richting de bal. Clain onderschept slim de pass. Clain haalt uit met een fantastische trap. Gervais verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Dib geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cadet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Piech verovert de bal door een tackle van achteren. Piech geeft een lange en hoge pass. Mahi probeert de bal aan de voet te houden. Nowak rent richting de bal. Nowak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bechi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet speelt de bal door. Piech is nu in balbezit. Piech geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Batignolles FC - dreamstar 0:10

68e minuut.
Lloris rent richting de bal. Lloris passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Dib de bal onder controle te krijgen. Clain bereikt de bal nog maar net als eerste. Clain haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Bechi rent richting de bal. Bechi passt de bal in één keer door. Nowak met een sublieme pass. Clain is nu in balbezit. Clain draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
de Aguilar Malda is nu in balbezit. de Aguilar Malda speelt de bal door. Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Montes de bal. Montes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Dib trapt de bal weg van het doel. Blain kopt de bal weg. Klungelig pakt Rougier de bal. Montes is nu in balbezit. Montes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
de Aguilar Malda passt de bal met de wreef. Montes is nu in balbezit. Montes passt de bal met de wreef. Clain bereikt de bal nog maar net als eerste. Clain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Nowak passt de bal zonder na te denken. Clain rent richting de bal. Clain passt de bal in één keer door. Nowak rent richting de bal. Nowak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gervais trapt de bal weg. Blain kopt de bal weg. Daar is Cadet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batignolles FC - dreamstar 0:11

84e minuut.
Loubet speelt de bal door. Daar is Lloris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clain bereikt de bal nog maar net als eerste. Clain draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bechi verovert de bal door een tackle van achteren. Bechi geeft een lange en hoge pass. Rougier kan de bal niet met de borst controleren. Montes is nu in balbezit. Montes schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Piech passt de bal met de wreef. Nowak rent richting de bal. Nowak geeft de bal voor. Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Doeltrap. Gervais trapt de bal weg van het doel. Piech kopt de bal weg. Clain is nu in balbezit. Clain haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batignolles FC 82%, dreamstar 18%.
Batignolles FC - dreamstar 0:11