Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les pingouins timides Mike TeamMa
Normal Tactiek Tactique 1
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 42.4
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Mátrai geeft een hoge lob. Charlet kopt de bal weg. Mistral probeert de bal aan de voet te houden. Mátrai rent richting de bal. Mátrai schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pingouins timides - Mike TeamMa 0:1

6e minuut.
Villeneuve speelt de bal door. Brodziński rent richting de bal. Brodziński geeft de bal voor. Lesmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmann geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mátrai neemt de hoekschop. Sukles rent richting de bal. Sukles draait met de bal, schiet en ... Le Gal bokst de bal weg. Charlet probeert naar een medespeler te passen. Le Gal probeert de bal met de borst te controleren. Lesmann rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pingouins timides - Mike TeamMa 0:2

12e minuut.
Jézéquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoma onderschept slim de pass. Słoma passt de bal zonder na te denken. Lesmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mátrai is nu in balbezit. Mátrai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Le Gal trapt de bal weg van het doel. Brodziński kopt de bal weg. Pavillard heeft problemen om de bal te vangen. Lesmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Lesmann de bal. Lesmann passt de bal met de wreef. Sukles speelt de bal door. Villeneuve rent richting de bal. Villeneuve draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Michon kopt de bal weg. Klungelig pakt Sukles de bal. Sukles probeert naar een medespeler te passen. Lesmann is nu in balbezit. Lesmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Jézéquel de bal. Sukles rent richting de bal. Sukles passt de bal in één keer door. Lesmann rent richting de bal. Lesmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Le Gal trapt de bal weg van het doel. Słoma kopt de bal weg. Lesmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Inworp. Słoma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sukles is nu in balbezit. Sukles geeft een lange en hoge pass. Lesmann krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pingouins timides - Mike TeamMa 0:3

32e minuut.
Sukles is nu in balbezit. Sukles passt de bal met de wreef. Lesmann is nu in balbezit. Lesmann haalt uit met een fantastische trap. Le Gal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pingouins timides - Mike TeamMa 0:4

33e minuut.
Emery geeft een lange en hoge pass. Mátrai speelt de bal door. Daar is Lesmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesmann haalt uit met een fantastische trap. Le Gal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pingouins timides - Mike TeamMa 0:5

34e minuut.
Mátrai verovert de bal door een tackle van achteren. Mátrai probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brodziński de bal. Brodziński geeft een lange en hoge pass. Sukles krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pingouins timides - Mike TeamMa 0:6

38e minuut.
Pikuła speelt de bal door. Sukles bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukles passt de bal zonder na te denken. Lesmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les pingouins timides 81%, Mike TeamMa 19%.
Les pingouins timides - Mike TeamMa 0:6

48e minuut.
Pavillard met een snelle inworp. Jézéquel controleert de bal met de borst. Villeneuve verovert de bal door een tackle van achteren. Lesmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pingouins timides - Mike TeamMa 0:7

54e minuut.
Leoncini is nu in balbezit. Słoma rent richting de bal. Słoma probeert naar een medespeler te passen. Lesmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pingouins timides - Mike TeamMa 0:8

64e minuut.
Villeneuve is nu in balbezit. Villeneuve geeft de bal voor. Lesmann probeert de bal met de borst te controleren. Lesmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pingouins timides - Mike TeamMa 0:9

66e minuut.
Pavillard rent richting de bal. Lesmann verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Lesmann de bal. Lesmann schiet op doel. Le Gal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pingouins timides - Mike TeamMa 0:10

70e minuut.
Emery kopt de bal weg. Inworp. Brodziński met de inworp. Mátrai is nu in balbezit. Mátrai geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Duc kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Słoma de bal onder controle te krijgen. Słoma geeft de bal voor. Lesmann is nu in balbezit. Lesmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les pingouins timides - Mike TeamMa 0:11

72e minuut.
Cossou probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vergnes de bal. Lesmann verovert de bal door een tackle van achteren. Lesmann schiet op doel. Le Gal bokst de bal weg. Paal!

74e minuut.
Villeneuve rent richting de bal. Jézéquel onderschept slim de pass. Jézéquel probeert naar een medespeler te passen. Lesmann rent richting de bal. Lesmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les pingouins timides - Mike TeamMa 0:12

79e minuut.
Mistral geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mátrai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brodziński rent richting de bal. Brodziński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Brodziński probeert naar een medespeler te passen. Lesmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmann passt de bal met de wreef. Villeneuve rent richting de bal. Villeneuve schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pingouins timides - Mike TeamMa 0:13

85e minuut.
Vergnes is nu in balbezit. Villeneuve verovert de bal door een tackle van achteren. Villeneuve geeft een lange en hoge pass. Lesmann rent richting de bal. Lesmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les pingouins timides - Mike TeamMa 0:14

89e minuut.
Mistral geeft de bal voor. Inworp. Mátrai met de inworp. Villeneuve bereikt de bal nog maar net als eerste. Villeneuve geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les pingouins timides 71%, Mike TeamMa 29%.
Les pingouins timides - Mike TeamMa 0:14