Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onze Aquitain FC Bouquinière
451 Tactiek 343 2009
46% Balbezit 54%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 51.8
zwak Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Jimenez geeft de bal voor. Baudet kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bouvard de bal onder controle te krijgen. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri haalt uit met een fantastische trap. Lepetit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Pawlak rent richting de bal. Pawlak passt de bal met de wreef. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - FC Bouquinière 0:1

5e minuut.
Neri speelt de bal door. Klungelig pakt Pawlak de bal. Pawlak geeft een hoge lob. Neri rent richting de bal. Neri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Delmas met een sublieme pass. Marquès bereikt de bal nog maar net als eerste. Bampa verovert de bal door een tackle van achteren. Bampa speelt de bal door. Neri rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Delmas passt de bal zonder na te denken. Bouvard met een sublieme pass. Neri speelt de bal door. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu schiet op doel. Lepetit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Pawlak de bal. Pawlak draait met de bal, schiet en ... Lepetit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - FC Bouquinière 0:2

10e minuut.
Bampa met een snelle inworp. Neri speelt de bal door. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu schiet op doel. Lepetit probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bampa passt de bal in één keer door. Daar is Neri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neri geeft een lange en hoge pass. Gîrbaciu heeft problemen om de bal te vangen. Gîrbaciu schiet op doel. Lepetit bokst de bal weg. Klungelig pakt Gîrbaciu de bal. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hachmeister passt de bal met de wreef. Pawlak rent richting de bal. Pawlak speelt de bal door. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Neri rent richting de bal. Neri geeft een hoge lob. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - FC Bouquinière 0:3

20e minuut.
Jimenez rent richting de bal. Gîrbaciu onderschept slim de pass. Pawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlak haalt uit met een fantastische trap. Lepetit maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Bampa passt de bal zonder na te denken. Gîrbaciu rent richting de bal. Pawlak rent richting de bal. Pawlak draait met de bal, schiet en ... Lepetit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - FC Bouquinière 0:4

23e minuut.
Neri passt de bal zonder na te denken. Bampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bampa geeft de bal voor. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pawlak geeft een hoge lob. Korzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Gîrbaciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - FC Bouquinière 0:5

34e minuut.
Mvila met een harde bal richting middenveld. Pawlak is nu in balbezit. Pawlak passt de bal zonder na te denken. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gîrbaciu is nu in balbezit. Jimenez is nu in balbezit. Gîrbaciu onderschept slim de pass. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... Lepetit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - FC Bouquinière 0:6

38e minuut.
Stroev is nu in balbezit. Stroev passt de bal in één keer door. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Lepetit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - FC Bouquinière 0:7

43e minuut.
Gîrbaciu passt de bal in één keer door. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri geeft de bal voor. Pawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - FC Bouquinière 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onze Aquitain 76%, FC Bouquinière 24%.
Onze Aquitain - FC Bouquinière 0:8

46e minuut.
Bampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bampa probeert naar een medespeler te passen. Neri is nu in balbezit. Neri geeft een hoge lob. Gîrbaciu springt en kopt de bal. Lepetit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Delmas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bampa met een snelle inworp. Neri geeft een lange en hoge pass. Gîrbaciu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bampa geeft de bal voor. Doeltrap. Lepetit trapt de bal weg. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bampa passt de bal met de wreef. Neri rent richting de bal. Neri passt de bal in één keer door. Pawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - FC Bouquinière 0:9

59e minuut.
Jimenez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stroev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pawlak rent richting de bal. Pawlak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Zaid probeert naar een medespeler te passen. Bampa heeft problemen om de bal te vangen. Bampa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Neri de bal. Neri haalt uit met een fantastische trap. Lepetit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pawlak is nu in balbezit. Pawlak draait met de bal, schiet en ... Lepetit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - FC Bouquinière 0:10

62e minuut.
Stroev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordier begaat een overtreding. Stroev raakt geblesseerd tijdens het duel. Stroev met een snel genomen vrije trap. Neri is nu in balbezit. Neri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - FC Bouquinière 0:11

63e minuut.
Cordier geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stroev met de inworp. Pawlak kan de bal niet met de borst controleren. Pawlak haalt uit met een fantastische trap. Lepetit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Gîrbaciu kopt de bal weg. Pawlak is nu in balbezit. Stroev met een sublieme pass. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Delmas kopt de bal weg. Klungelig pakt Stroev de bal. Stroev probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Bampa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neri rent richting de bal. Neri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jimenez de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - FC Bouquinière 0:12

72e minuut.
Delmas passt de bal met de wreef. Stroev is nu in balbezit. Stroev met een sublieme pass. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bouvard is nu in balbezit. Bouvard passt de bal zonder na te denken. Marquès is nu in balbezit. Bampa rent richting de bal. Bampa geeft een hoge lob. Lepetit bokst de bal weg. Gîrbaciu maakt een snoekduik en kopt de bal. Lepetit probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Neri is nu in balbezit. Neri probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... Lepetit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - FC Bouquinière 0:13

78e minuut.
Bampa rent richting de bal. Bampa passt de bal zonder na te denken. Daar is Neri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neri schiet op doel. Lepetit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - FC Bouquinière 0:14

81e minuut.
Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu passt de bal met de wreef. Jimenez rent richting de bal. Pawlak verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlak haalt uit met een fantastische trap. Lepetit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stroev zal de hoekschop nemen. Gîrbaciu krijgt zijn hoofd ertegen. Lepetit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - FC Bouquinière 0:15

83e minuut.
Gîrbaciu rent richting de bal. Pawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu met een sublieme pass. Daar is Neri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neri geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - FC Bouquinière 0:16

84e minuut.
Gîrbaciu passt de bal met de wreef. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri probeert naar een medespeler te passen. Pawlak rent richting de bal. Pawlak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Stroev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroev speelt de bal door. Pawlak controleert de bal met de borst. Pawlak haalt uit met een fantastische trap. Lepetit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - FC Bouquinière 0:17

88e minuut.
Baudet rent richting de bal. Bampa onderschept slim de pass. Bampa passt de bal zonder na te denken. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onze Aquitain 83%, FC Bouquinière 17%.
Onze Aquitain - FC Bouquinière 0:17