Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS2A Monachil CF
541 Tactiek deepthroat
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.9 gemiddelde waardering 35.5
matig Schieten matig
zwak Passen matig
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Six rent richting de bal. Jędraszek verovert de bal door een tackle van achteren. Jędraszek met een sublieme pass. Larrañaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrañaga schiet op doel. Bonifaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Larrañaga rent richting de bal. Larrañaga haalt uit met een fantastische trap. Bonifaci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek met een sublieme pass. Klungelig pakt Dropsy de bal. Tupã is nu in balbezit. Tupã haalt uit met een fantastische trap. Bonifaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Dropsy probeert de bal met de borst te controleren. Tupã rent richting de bal. Siperco is nu in balbezit. Siperco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS2A - Monachil CF 0:1

21e minuut.
Siperco is nu in balbezit. Siperco speelt de bal door. Larrañaga heeft problemen om de bal te vangen. Larrañaga haalt uit met een fantastische trap. Bonifaci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS2A 71%, Monachil CF 29%.
AS2A - Monachil CF 0:1

50e minuut.
Siperco verovert de bal door een tackle van achteren. Siperco geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tupã de bal onder controle te krijgen. Larrañaga is nu in balbezit. Larrañaga haalt uit met een fantastische trap. Bonifaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Six bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek verovert de bal door een tackle van achteren. Jędraszek speelt de bal door. Siperco is nu in balbezit. Siperco geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek geeft een hoge lob. Daar is Bayrou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larrañaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrañaga draait met de bal, schiet en ... Bonifaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Siperco met een snelle inworp. Jędraszek probeert de bal met de borst te controleren. Jędraszek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Larrañaga de bal. Larrañaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS2A 65%, Monachil CF 35%.
AS2A - Monachil CF 0:1