Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les brutes comiques Celesty-United
Normal Tactiek News meneur
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 53
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 53.7
poor Schieten outstanding
average Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Gautier speelt de bal door. Klungelig pakt Lee de bal. Lee passt de bal in één keer door. Quinteros is nu in balbezit. Quinteros schiet op doel. Fargeon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gautier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quinteros krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lee is nu in balbezit. Lee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Celesty-United 0:1

7e minuut.
Vasse heeft problemen om de bal te vangen. De Bruyne onderschept slim de pass. De Bruyne probeert naar een medespeler te passen. Quinteros rent richting de bal. Quinteros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Quinteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros verovert de bal door een tackle van achteren. Sírio is nu in balbezit. Sírio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Celesty-United 0:2

11e minuut.
Christiaens met de inworp. Lefebvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sírio verovert de bal door een tackle van achteren. Sírio geeft een hoge lob. Quinteros maakt een snoekduik en kopt de bal. Fargeon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Quinteros passt de bal met de wreef. Blondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee onderschept slim de pass. Lee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Celesty-United 0:3

12e minuut.
Couécou probeert naar een medespeler te passen. Broissart rent richting de bal. Quinteros onderschept slim de pass. Quinteros haalt uit met een fantastische trap. Fargeon bokst de bal weg.

14e minuut.
Gautier rent richting de bal. Gautier geeft een hoge lob. Daar is Sírio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quinteros rent richting de bal. Quinteros schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Lee rent richting de bal. Lee passt de bal in één keer door. Quinteros is nu in balbezit. Quinteros draait met de bal, schiet en ... Fargeon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Celesty-United 0:4

16e minuut.
Sírio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sírio passt de bal zonder na te denken. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Sírio is nu in balbezit. Sírio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Celesty-United 0:5

17e minuut.
Sírio passt de bal in één keer door. Christiaens rent richting de bal. Christiaens passt de bal zonder na te denken. Sírio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sírio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Celesty-United 0:6

18e minuut.
Klungelig pakt Broissart de bal. Couécou bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sírio zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sírio naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Lee rent richting de bal. Lee heeft problemen om de bal te vangen. Lee passt de bal met de wreef. Quinteros rent richting de bal. Quinteros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Celesty-United 0:7

34e minuut.
Vasse is nu in balbezit. Canda onderschept slim de pass. Canda geeft de bal voor. Quinteros is nu in balbezit. Quinteros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Celesty-United 0:8

35e minuut.
Christiaens raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Howlett komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Gautier geeft de bal voor. Klungelig pakt Blondel de bal. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Celesty-United 0:9

43e minuut.
Lefebvre geeft een lange en hoge pass. Dupoix met een sublieme pass. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros draait met de bal, schiet en ... Fargeon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Celesty-United 0:10

44e minuut.
Plazina speelt de bal door. Daar is Simonin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simonin speelt de bal door. Quinteros is nu in balbezit. Quinteros schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Celesty-United 0:11

45e minuut.
Poch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les brutes comiques 80%, Celesty-United 20%.
Les brutes comiques - Celesty-United 0:11

46e minuut.
Klungelig pakt Broissart de bal. Canda rent richting de bal. Canda met een sublieme pass. Quinteros rent richting de bal. Quinteros draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Celesty-United 0:12

49e minuut.
Simonin geeft een hoge lob. Quinteros is nu in balbezit. Quinteros probeert naar een medespeler te passen. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Celesty-United 0:13

51e minuut.
Howlett met een snelle inworp. Canda rent richting de bal. Canda passt de bal in één keer door. Lee rent richting de bal. Lee haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Platini onderschept slim de pass. Gautier is nu in balbezit. Gautier passt de bal in één keer door. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lee rent richting de bal. Lee draait met de bal, schiet en ... Fargeon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Celesty-United 0:14

55e minuut.
Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros passt de bal met de wreef. Lee is nu in balbezit. Lee schiet op doel. Na een snelle pass probeert Blondel de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gautier zal de hoekschop nemen. Quinteros springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Lee met een sublieme pass. Diallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros onderschept slim de pass. Quinteros draait met de bal, schiet en ... Fargeon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Celesty-United 0:15

57e minuut.
Broissart probeert naar een medespeler te passen. Couécou heeft problemen om de bal te vangen. Broissart bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros verovert de bal door een tackle van achteren. Quinteros schiet op doel. Fargeon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lee is nu in balbezit. Lee draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Collet geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Howlett met de inworp. Canda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Diallo de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Howlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Howlett passt de bal met de wreef. Quinteros is nu in balbezit. Lee rent richting de bal. Lee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Celesty-United 0:16

65e minuut.
Simonin passt de bal zonder na te denken. Canda probeert naar een medespeler te passen. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Quinteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quinteros passt de bal met de wreef. Lee rent richting de bal. Lee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Celesty-United 0:17

67e minuut.
Klungelig pakt Gautier de bal. Gautier probeert naar een medespeler te passen. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee schiet op doel. Fargeon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Blondel de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gautier is nu in balbezit. Gautier geeft een hoge lob. Daar is Quinteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fargeon met een harde bal richting middenveld. Simonin kopt de bal weg. Gautier geeft een hoge lob. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Daar is Diallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee passt de bal in één keer door. Quinteros is nu in balbezit. Quinteros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Celesty-United 0:18

75e minuut.
Vasse rent richting de bal. Howlett verovert de bal door een tackle van achteren. Howlett geeft de bal voor. Lee is nu in balbezit. Lee draait met de bal, schiet en ... Fargeon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quinteros rent richting de bal. Quinteros haalt uit met een fantastische trap. Fargeon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Celesty-United 0:19

76e minuut.
Couécou met een sublieme pass. Broissart rent richting de bal. Lee onderschept slim de pass. Quinteros is nu in balbezit. Quinteros draait met de bal, schiet en ... Fargeon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Celesty-United 0:20

80e minuut.
Canda met een sublieme pass. Gautier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gautier geeft een lange en hoge pass. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Diallo met een sublieme pass. Verlet is nu in balbezit. Gautier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gautier geeft de bal voor. Quinteros krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
De Bruyne geeft de bal voor. Quinteros rent richting de bal. Quinteros met een sublieme pass. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Howlett met de inworp. Canda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canda geeft een hoge lob. Quinteros springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Celesty-United 0:21

88e minuut.
Platini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Quinteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quinteros schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les brutes comiques - Celesty-United 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les brutes comiques 82%, Celesty-United 18%.
Les brutes comiques - Celesty-United 0:22