Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les patates amnésiques Brecé SP
Normal Tactiek 541
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 54
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 49.1
waardeloos Schieten formidabel
waardeloos Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Ülevain probeert de bal met de borst te controleren. Byrdziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrdziak geeft een hoge lob. Aloupogiannis krijgt zijn hoofd ertegen. Fabre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les patates amnésiques - Brecé SP 0:1

2e minuut.
Thouvenel is nu in balbezit. Thouvenel geeft de bal voor. Oprátka probeert naar een medespeler te passen. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fabre trapt de bal weg. Jacoszek kopt de bal weg. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les patates amnésiques - Brecé SP 0:2

6e minuut.
Thouvenel rent richting de bal. Byrdziak onderschept slim de pass. Byrdziak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aloupogiannis de bal. Aloupogiannis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oprátka is nu in balbezit. Oprátka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Jacoszek met een sublieme pass. Oprátka is nu in balbezit. Oprátka passt de bal met de wreef. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ... Fabre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Les patates amnésiques - Brecé SP 0:3

17e minuut.
Müffler probeert naar een medespeler te passen. Byrdziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrdziak geeft een hoge lob. Aloupogiannis krijgt zijn hoofd ertegen. Fabre werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les patates amnésiques - Brecé SP 0:4

21e minuut.
Mekhloufi is nu in balbezit. Oprátka verovert de bal door een tackle van achteren. Oprátka met een sublieme pass. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap. Fabre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aloupogiannis is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Malek verovert de bal door een tackle van achteren. Malek geeft de bal voor. Klungelig pakt Thouvenel de bal. Byrdziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrdziak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fuentes trapt de bal weg van het doel. Umtiti kopt de bal weg. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mekhloufi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caterincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă met een sublieme pass. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Pfingstner rent richting de bal. Pfingstner geeft een lange en hoge pass. Oprátka kopt de bal weg. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ... Fabre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Byrdziak rent richting de bal. Byrdziak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fuentes probeert de bal aan de voet te houden. Malek rent richting de bal. Malek passt de bal met de wreef. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Malek probeert naar een medespeler te passen. Wawrzeniak is nu in balbezit. Aloupogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ... Fabre werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Oprátka is nu in balbezit. Oprátka schiet op doel. Paal! Wawrzeniak kopt de bal weg. Pfingstner geeft een lange en hoge pass. Aloupogiannis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Doeltrap. Fabre met een harde bal richting middenveld. Oprátka kopt de bal weg. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Oprátka rent richting de bal. Aloupogiannis is nu in balbezit. Oprátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les patates amnésiques - Brecé SP 0:5

40e minuut.
Fuentes geeft de bal voor. Byrdziak rent richting de bal. Byrdziak geeft de bal voor. Aloupogiannis springt en kopt de bal. Fabre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les patates amnésiques - Brecé SP 0:6

42e minuut.
Klungelig pakt Aloupogiannis de bal. Oprátka is nu in balbezit. Oprátka passt de bal met de wreef. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les patates amnésiques 81%, Brecé SP 19%.
Les patates amnésiques - Brecé SP 0:6

46e minuut.
Aloupogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Oprátka rent richting de bal. Oprátka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aloupogiannis de bal. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Malek geeft een lange en hoge pass. Mekhloufi controleert de bal met de borst. Oprátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprátka geeft een lange en hoge pass. Aloupogiannis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek geeft de bal voor. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ... Fabre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oprátka is nu in balbezit. Oprátka schiet op doel. Fabre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les patates amnésiques - Brecé SP 0:7

51e minuut.
Dropsy passt de bal in één keer door. Thouvenel is nu in balbezit. Aloupogiannis is nu in balbezit. Oprátka rent richting de bal. Oprátka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les patates amnésiques - Brecé SP 0:8

57e minuut.
Caterincă met een sublieme pass. Oprátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprátka geeft een hoge lob. Aloupogiannis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les patates amnésiques - Brecé SP 0:9

60e minuut.
Fort is nu in balbezit. Caterincă verovert de bal door een tackle van achteren. Caterincă geeft een lange en hoge pass. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ... Fabre bokst de bal weg. Oprátka is nu in balbezit. Oprátka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les patates amnésiques - Brecé SP 0:10

63e minuut.
Malek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fuentes de bal. Aloupogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Oprátka is nu in balbezit. Oprátka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fabre trapt de bal weg van het doel. Jacoszek speelt de bal door. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Byrdziak zal de hoekschop nemen. Daar is Mekhloufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Klungelig pakt Malek de bal. Caterincă geeft een lange en hoge pass. Oprátka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les patates amnésiques - Brecé SP 0:11

74e minuut.
Raymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprátka onderschept slim de pass. Oprátka met een sublieme pass. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap. Fabre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Les patates amnésiques - Brecé SP 0:12

75e minuut.
Raymond rent richting de bal. Jacoszek speelt de bal door. Daar is Byrdziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byrdziak geeft de bal voor. Aloupogiannis rent richting de bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Malek geeft een hoge lob. Daar is Thouvenel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byrdziak geeft een hoge lob. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les patates amnésiques - Brecé SP 0:13

81e minuut.
Aloupogiannis heeft problemen om de bal te vangen. Oprátka is nu in balbezit. Oprátka passt de bal met de wreef. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Malek is nu in balbezit. Wagner is nu in balbezit. Malek verovert de bal door een tackle van achteren. Malek geeft een lange en hoge pass. Aloupogiannis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les patates amnésiques - Brecé SP 0:14

87e minuut.
Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis rent richting de bal. Aloupogiannis schiet op doel. Fuentes probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Byrdziak neemt de hoekschop. Mekhloufi heeft problemen om de bal te vangen. Oprátka rent richting de bal. Oprátka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les patates amnésiques 78%, Brecé SP 22%.
Les patates amnésiques - Brecé SP 0:14