Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PSGzak Honda Lock SC
Normal Tactiek Curtis
40% Balbezit 60%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 47.5
matig Schieten uitmuntend
zwak Passen redelijk
hopeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Vespucci rent richting de bal. Vespucci geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vitry de bal. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Coat rent richting de bal. Chambon is nu in balbezit. Chambon passt de bal met de wreef. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Bègue geeft de bal voor. Picy met een sublieme pass. Daar is Bègue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iasonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iasonidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Coat passt de bal met de wreef. Cesaretto geeft de bal voor. Iasonidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Cordier geeft een hoge lob. Picy bereikt de bal nog maar net als eerste. Picy passt de bal met de wreef. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. Grumellon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PSGzak - Honda Lock SC 0:1

15e minuut.
Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... Daar is Firoud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vespucci met een sublieme pass. Coat bereikt de bal nog maar net als eerste. Coat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PSGzak - Honda Lock SC 0:2

16e minuut.
Herbin speelt de bal door. Pollet heeft problemen om de bal te vangen. Herbin rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. Grumellon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Vitry rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti onderschept slim de pass. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... Grumellon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PSGzak - Honda Lock SC 0:3

22e minuut.
Abd-al-Mu`ti kopt de bal weg. Iasonidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PSGzak - Honda Lock SC 0:4

27e minuut.
Chambon is nu in balbezit. Cesaretto verovert de bal door een tackle van achteren. Cesaretto speelt de bal door. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Abd-al-Mu`ti onderschept slim de pass. Abd-al-Mu`ti geeft de bal voor. Vitry probeert de bal aan de voet te houden. Vespucci rent richting de bal. Vespucci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cardon is nu in balbezit. Tempowski onderschept slim de pass. Tempowski probeert naar een medespeler te passen. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Tempowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Iasonidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Estève de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cesaretto neemt de hoekschop. Abd-al-Mu`ti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PSGzak - Honda Lock SC 0:5

40e minuut.
Abd-al-Mu`ti met een sublieme pass. Coat bereikt de bal nog maar net als eerste. Coat passt de bal zonder na te denken. Iasonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iasonidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PSGzak - Honda Lock SC 0:6

44e minuut.
Abd-al-Mu`ti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Firoud de bal. Iasonidis rent richting de bal. Iasonidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSGzak 90%, Honda Lock SC 10%.
PSGzak - Honda Lock SC 0:6

51e minuut.
Firoud geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tempowski met een snelle inworp. Vespucci is nu in balbezit. Vespucci geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PSGzak - Honda Lock SC 0:7

53e minuut.
Jodar probeert naar een medespeler te passen. Picy bereikt de bal nog maar net als eerste. Picy passt de bal in één keer door. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PSGzak - Honda Lock SC 0:8

55e minuut.
Coat rent richting de bal. Coat geeft een lange en hoge pass. Chambon probeert de bal aan de voet te houden. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tempowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vespucci speelt de bal door. Tempowski rent richting de bal. Tempowski geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Mu`ti krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Coat verovert de bal door een tackle van achteren. Cordier rent richting de bal. Picy speelt de bal door. Daar is Abd-al-Mu`ti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tempowski met de inworp. Vespucci probeert naar een medespeler te passen. Abd-al-Mu`ti heeft problemen om de bal te vangen. Iasonidis rent richting de bal. Iasonidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Jodar heeft problemen om de bal te vangen. Pollet rent richting de bal. Jodar verovert de bal door een tackle van achteren. Jodar geeft de bal voor. Abd-al-Mu`ti springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Bègue bereikt de bal nog maar net als eerste. Coat verovert de bal door een tackle van achteren. Coat geeft de bal voor. Iasonidis rent richting de bal. Iasonidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grumellon met een harde bal richting middenveld. Cesaretto kopt de bal weg. Klungelig pakt Picy de bal. Picy geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cesaretto probeert naar een medespeler te passen. Picy rent richting de bal. Picy passt de bal met de wreef. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Coat geeft een hoge lob. Picy bereikt de bal nog maar net als eerste. Picy probeert naar een medespeler te passen. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PSGzak - Honda Lock SC 0:9

79e minuut.
Tempowski met een snelle inworp. Vespucci is nu in balbezit. Vespucci geeft een hoge lob. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PSGzak - Honda Lock SC 0:10

81e minuut.
Herbin rent richting de bal. Jodar verovert de bal door een tackle van achteren. Jodar geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap. Grumellon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PSGzak - Honda Lock SC 0:11

84e minuut.
Estève onderschept slim de pass. Estève passt de bal met de wreef. Vespucci geeft een hoge lob. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... Grumellon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PSGzak - Honda Lock SC 0:12

85e minuut.
Iasonidis passt de bal in één keer door. Jodar met een sublieme pass. Chambon bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Mu`ti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PSGzak - Honda Lock SC 0:13

90e minuut.
Firoud rent richting de bal. Vespucci verovert de bal door een tackle van achteren. Vespucci probeert naar een medespeler te passen. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Vitry de bal. Iasonidis is nu in balbezit. Iasonidis haalt uit met een fantastische trap. Grumellon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSGzak 89%, Honda Lock SC 11%.
PSGzak - Honda Lock SC 0:13