Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gazélec Ajaccio étoile rouge de berven
A+ Tactiek def a 5 2
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 54.3
goed Schieten goed
goed Passen solide
solide Verdedigen goed


6e minuut.
Roy met de inworp. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca met een sublieme pass. Hodida is nu in balbezit. Hodida schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plesca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cuny springt en kopt de bal. Böjte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is László, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazélec Ajaccio - étoile rouge de berven 0:1

8e minuut.
Lhomme passt de bal in één keer door. Vandewalle rent richting de bal. László verovert de bal door een tackle van achteren. Cuny onderschept slim de pass. Cuny draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Nuic bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso is nu in balbezit. Nuic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giesso raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mignone neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Plesca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cuny rent richting de bal. Cuny draait met de bal, schiet en ... László probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Matijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Matijašević passt de bal in één keer door. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso draait met de bal, schiet en ... Bennett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gazélec Ajaccio - étoile rouge de berven 1:1

40e minuut.
Águila speelt de bal door. Roy is nu in balbezit. Roy passt de bal in één keer door. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gazélec Ajaccio 64%, étoile rouge de berven 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gazélec Ajaccio - étoile rouge de berven 1:1

48e minuut.
Konkel geeft een lange en hoge pass. Giesso rent richting de bal. Giesso passt de bal met de wreef. Matijašević rent richting de bal. Matijašević haalt uit met een fantastische trap. Bennett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Tebak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebak geeft een lange en hoge pass. Tebak controleert de bal met de borst. Hodida rent richting de bal. Hodida schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gazélec Ajaccio - étoile rouge de berven 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gazélec Ajaccio 55%, étoile rouge de berven 45%.
Gazélec Ajaccio - étoile rouge de berven 1:2