Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RdU 1949 FC Stade Sparnaciens
Normal Tactiek 7-3 bis
35% Balbezit 65%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 44.1
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Gallais geeft de bal voor. Klungelig pakt Rahis de bal. Fritsch onderschept slim de pass. Fritsch geeft een hoge lob. Tison maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Stade Sparnaciens 0:1

10e minuut.
Leboucher is nu in balbezit. Leleu onderschept slim de pass. Leleu probeert naar een medespeler te passen. Zatelli rent richting de bal. Zatelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tison verovert de bal door een tackle van achteren. Tison met een sublieme pass. Vasse rent richting de bal. Vasse schiet op doel. Stako werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Stade Sparnaciens 0:2

19e minuut.
Vasse bereikt de bal nog maar net als eerste. Chêne verovert de bal door een tackle van achteren. Chêne passt de bal zonder na te denken. Tison rent richting de bal. Tison draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Fritsch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lamour komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Zatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatelli passt de bal in één keer door. Tison is nu in balbezit. Tison draait met de bal, schiet en ... Stako probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Stade Sparnaciens 0:3

23e minuut.
Pichot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tison is nu in balbezit. Tison passt de bal in één keer door. Pichot is nu in balbezit. Pichot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Stade Sparnaciens 0:4

27e minuut.
Rodrigues rent richting de bal. Lauri onderschept slim de pass. Zatelli probeert naar een medespeler te passen. Tison heeft problemen om de bal te vangen. Tison haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rodrigues onderschept slim de pass. Pichot onderschept slim de pass. Pichot probeert naar een medespeler te passen. Vasse bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasse schiet op doel. Stako kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gallais probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tison rent richting de bal. Tison draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pichot probeert naar een medespeler te passen. Tison bereikt de bal nog maar net als eerste. Tison schiet op doel. Zatelli probeert de bal aan de voet te houden. Stako werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Stade Sparnaciens 0:5

40e minuut.
Leleu probeert naar een medespeler te passen. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatelli rent richting de bal. Zatelli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Garin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Stade Sparnaciens 0:6

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pichot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tison geeft de bal voor. Vasse bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Stade Sparnaciens 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RdU 1949 FC 86%, Stade Sparnaciens 14%.
RdU 1949 FC - Stade Sparnaciens 0:7

47e minuut.
Vasse passt de bal zonder na te denken. Pichot rent richting de bal. Pichot passt de bal zonder na te denken. Zatelli rent richting de bal. Zatelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Patin komt het veld opgelopen. Agosti komt het veld opgelopen. Guiot komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Agosti met een sublieme pass. Vasse bereikt de bal nog maar net als eerste. Chêne bereikt de bal nog maar net als eerste. Chêne geeft de bal voor. Tison maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Leleu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vasse de bal. Agosti rent richting de bal. Tison rent richting de bal. Tison schiet op doel. Stako bokst de bal weg. Agosti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agosti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Stade Sparnaciens 0:8

54e minuut.
Patin rent richting de bal. Tison bereikt de bal nog maar net als eerste. Tison probeert naar een medespeler te passen. Agosti rent richting de bal. Agosti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Leleu heeft problemen om de bal te vangen. Leleu geeft een hoge lob. Tison is nu in balbezit. Tison draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rodrigues is nu in balbezit. Guiot onderschept slim de pass. Guiot passt de bal zonder na te denken. Agosti rent richting de bal. Agosti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Stade Sparnaciens 0:9

61e minuut.
Berton komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Berton geeft een lange en hoge pass. Tison is nu in balbezit. Tison passt de bal met de wreef. Agosti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agosti draait met de bal, schiet en ... Stako kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berton is nu in balbezit. Berton draait met de bal, schiet en ... Stako probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Stade Sparnaciens 0:10

68e minuut.
Patin probeert de bal aan de voet te houden. Tison bereikt de bal nog maar net als eerste. Agosti is nu in balbezit. Berton is nu in balbezit. Berton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Stade Sparnaciens 0:11

70e minuut.
Agosti passt de bal zonder na te denken. Berton is nu in balbezit. Berton passt de bal met de wreef. Tison rent richting de bal. Tison draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Berton onderschept slim de pass. Berton passt de bal met de wreef. Tison is nu in balbezit. Agosti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agosti draait met de bal, schiet en ... Stako verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Berton is nu in balbezit. Chêne is nu in balbezit. Berton verovert de bal door een tackle van achteren. Agosti is nu in balbezit. Agosti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Klungelig pakt Agosti de bal. Agosti draait met de bal, schiet en ... Garin probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Patin zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berton rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Stade Sparnaciens 0:12

87e minuut.
Guiot met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Agosti de bal onder controle te krijgen. Berton is nu in balbezit. Agosti rent richting de bal. Agosti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stako bokst de bal weg.

90e minuut.
Agosti is nu in balbezit. Agosti passt de bal zonder na te denken. Tison is nu in balbezit. Tison haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Stade Sparnaciens 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RdU 1949 FC 86%, Stade Sparnaciens 14%.
RdU 1949 FC - Stade Sparnaciens 0:13