Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marseille72 Targaryen FC
Normal Tactiek One
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 57.8
weak Schieten outstanding
poor Passen very good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Bencivenni bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo is nu in balbezit. Di Nallo passt de bal in één keer door. Daar is Bencivenni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bencivenni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Di Nallo passt de bal zonder na te denken. Meyer heeft problemen om de bal te vangen. Meyer passt de bal met de wreef. Bencivenni is nu in balbezit. Bencivenni draait met de bal, schiet en ... Machado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bencivenni is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Targaryen FC 0:1

5e minuut.
Meyer rent richting de bal. Meyer speelt de bal door. Bencivenni bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Machabeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Machabeli probeert naar een medespeler te passen. Bencivenni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencivenni haalt uit met een fantastische trap. Machado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Targaryen FC 0:2

11e minuut.
Wagner speelt de bal door. Corbin is nu in balbezit. Bencivenni rent richting de bal. Bencivenni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Machabeli rent richting de bal. Machabeli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Targaryen FC 0:3

12e minuut.
Wagner met een sublieme pass. Klungelig pakt Corbin de bal. Bencivenni onderschept slim de pass. Bencivenni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Clavier trapt de bal weg van het doel. Dusart probeert naar een medespeler te passen. Bencivenni rent richting de bal. Bencivenni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Targaryen FC 0:4

15e minuut.
Di Nallo met een sublieme pass. Dusart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusart geeft de bal voor. Bencivenni rent richting de bal. Bencivenni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Targaryen FC 0:5

17e minuut.
Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo rent richting de bal. Di Nallo passt de bal in één keer door. Bencivenni rent richting de bal. Bencivenni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Targaryen FC 0:6

18e minuut.
Corbin is nu in balbezit. Corbin passt de bal zonder na te denken. Dubreuil probeert naar een medespeler te passen. Bencivenni is nu in balbezit. Bencivenni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Vinet is nu in balbezit. Machabeli onderschept slim de pass. Machabeli geeft een lange en hoge pass. Bencivenni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bencivenni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fabre onderschept slim de pass. Machabeli rent richting de bal. Machabeli haalt uit met een fantastische trap. Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fabre kopt de bal weg. Machabeli geeft een lange en hoge pass. Bencivenni springt en kopt de bal. Machado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Targaryen FC 0:7

21e minuut.
Machabeli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huber komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Huber onderschept slim de pass. Huber passt de bal in één keer door. Bencivenni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencivenni haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Clavier de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Huber neemt de hoekschop. Meyer geeft een lange en hoge pass. Daar is Clavier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Nallo is nu in balbezit. Di Nallo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bencivenni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencivenni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Targaryen FC 0:8

25e minuut.
Klungelig pakt Di Nallo de bal. Di Nallo speelt de bal door. Clavier is nu in balbezit. Bencivenni onderschept slim de pass. Bencivenni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Targaryen FC 0:9

26e minuut.
Di Nallo is nu in balbezit. Di Nallo geeft de bal voor. Guerre heeft problemen om de bal te vangen. Bencivenni rent richting de bal. Bencivenni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Fabre geeft een lange en hoge pass. Inworp. Huber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dusart geeft de bal voor. Bencivenni krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Targaryen FC 0:10

33e minuut.
Bencivenni is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Meyer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bencivenni heeft problemen om de bal te vangen. Bencivenni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dubreuil passt de bal met de wreef. Fernández Miranda rent richting de bal. Fernández Miranda geeft een hoge lob. Daar is Bencivenni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bencivenni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Targaryen FC 0:11

35e minuut.
Corbin probeert naar een medespeler te passen. Wagner is nu in balbezit. Bencivenni onderschept slim de pass. Bencivenni schiet op doel. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Dubreuil kopt de bal weg. Cellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellier speelt de bal door. Bencivenni heeft problemen om de bal te vangen. Bencivenni schiet op doel. Machado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Meyer is nu in balbezit. Meyer passt de bal in één keer door. Di Nallo speelt de bal door. Bencivenni rent richting de bal. Bencivenni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Targaryen FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marseille72 86%, Targaryen FC 14%.
marseille72 - Targaryen FC 0:12

46e minuut.
Dusart is nu in balbezit. Dusart geeft de bal voor. Bencivenni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencivenni draait met de bal, schiet en ... Machado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Targaryen FC 0:13

47e minuut.
Wagner is nu in balbezit. Bencivenni verovert de bal door een tackle van achteren. Bencivenni passt de bal in één keer door. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Targaryen FC 0:14

50e minuut.
Huber geeft een hoge lob. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer passt de bal met de wreef. Bencivenni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencivenni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Guerre passt de bal met de wreef. Vinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinet passt de bal met de wreef. Masnikosić is nu in balbezit. Masnikosić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Di Nallo is nu in balbezit. Di Nallo geeft een hoge lob. Bencivenni rent richting de bal. Bencivenni haalt uit met een fantastische trap. Machado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Targaryen FC 0:15

59e minuut.
Daar is Wagner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellier geeft een lange en hoge pass. Bencivenni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencivenni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Targaryen FC 0:16

60e minuut.
Bencivenni verovert de bal door een tackle van achteren. Fabre rent richting de bal. Fabre passt de bal in één keer door. Bencivenni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencivenni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Targaryen FC 0:17

62e minuut.
Di Nallo is nu in balbezit. Di Nallo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bencivenni de bal. Bencivenni haalt uit met een fantastische trap. Machado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Targaryen FC 0:18

64e minuut.
Huber geeft de bal voor. Fabre kan de bal niet met de borst controleren. Huber rent richting de bal. Huber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Targaryen FC 0:19

65e minuut.
Meyer geeft de bal voor. Dubreuil probeert de bal aan de voet te houden. Bencivenni is nu in balbezit. Bencivenni schiet op doel. Machado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Targaryen FC 0:20

66e minuut.
Wagner speelt de bal door. Corbin heeft problemen om de bal te vangen. Bencivenni is nu in balbezit. Bencivenni haalt uit met een fantastische trap. Machado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Targaryen FC 0:21

67e minuut.
Corbin speelt de bal door. Daar is Wagner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corbin rent richting de bal. Bencivenni verovert de bal door een tackle van achteren. Bencivenni schiet op doel. Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Huber geeft de bal voor. Doeltrap. Machado trapt de bal weg. Meyer is nu in balbezit. Meyer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Targaryen FC 0:22

71e minuut.
Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Guerre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerre geeft een lange en hoge pass. Huber geeft een lange en hoge pass. Di Nallo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Diaby raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sauvage komt het veld opgelopen. Meyer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Nallo geeft een hoge lob. Bencivenni heeft problemen om de bal te vangen. Bencivenni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Machado met een harde bal richting middenveld. Di Nallo kopt de bal weg. Bencivenni is nu in balbezit. Bencivenni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Di Nallo met een snelle inworp. Meyer rent richting de bal. Meyer geeft een lange en hoge pass. Bencivenni rent richting de bal. Bencivenni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Fabre kopt de bal weg. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer geeft een lange en hoge pass. Bencivenni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencivenni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marseille72 - Targaryen FC 0:23

88e minuut.
Gonnet onderschept slim de pass. Dusart verovert de bal door een tackle van achteren. Dusart passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bencivenni de bal. Bencivenni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marseille72 87%, Targaryen FC 13%.
marseille72 - Targaryen FC 0:23