Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metz09 les vinces
Normal Tactiek rosebud 2
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22.1 gemiddelde waardering 49.2
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen goed
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Bresson probeert naar een medespeler te passen. Nedélec is nu in balbezit. Lerouge legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nedélec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mézy neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Scotti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Metz09 - les vinces 0:1

5e minuut.
Mahieu geeft een hoge lob. Mézy kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lerouge de bal onder controle te krijgen. Nedélec is nu in balbezit. Nedélec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Bresson met een sublieme pass. Klungelig pakt Dubos de bal. Dubos geeft een hoge lob. Nedélec maakt een snoekduik en kopt de bal. Scotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Metz09 - les vinces 0:2

11e minuut.
Perez is nu in balbezit. Nedélec verovert de bal door een tackle van achteren. Hamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedélec is nu in balbezit. Nedélec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Metz09 - les vinces 0:3

14e minuut.
Lepinay kopt de bal weg. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mahieu zijn tegenspeler op de grond. Mahieu krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Inworp. Glovacki met de inworp. Dubos speelt de bal door. Hamon rent richting de bal. Hamon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Metz09 - les vinces 0:4

17e minuut.
Perez is nu in balbezit. Bresson rent richting de bal. Bresson passt de bal zonder na te denken. Mézy rent richting de bal. Mézy geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dubos geeft een hoge lob. Letizi kopt de bal weg. Daar is Meyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamon is nu in balbezit. Hamon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Metz09 - les vinces 0:5

25e minuut.
Dubos probeert naar een medespeler te passen. Hamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamon probeert naar een medespeler te passen. Mézy rent richting de bal. Mézy schiet op doel. Scotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Metz09 - les vinces 0:6

26e minuut.
Mézy rent richting de bal. Mézy passt de bal zonder na te denken. Dubos rent richting de bal. Dubos geeft een hoge lob. Hamon krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Scotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Mathon is nu in balbezit. Dubos verovert de bal door een tackle van achteren. Dubos passt de bal met de wreef. Mézy is nu in balbezit. Mézy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Legay is nu in balbezit. Legay geeft een hoge lob. Mahieu geeft de bal voor. Hamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Metz09 - les vinces 0:7

37e minuut.
Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamon verovert de bal door een tackle van achteren. Hamon passt de bal in één keer door. Daar is Mézy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mézy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dubos passt de bal met de wreef. Lerouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamon onderschept slim de pass. Hamon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Metz09 - les vinces 0:8

38e minuut.
Fosset met een sublieme pass. Daar is Meyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fosset is nu in balbezit. Hamon verovert de bal door een tackle van achteren. Hamon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Metz09 - les vinces 0:9

42e minuut.
Meyer is nu in balbezit. Dubos verovert de bal door een tackle van achteren. Dubos speelt de bal door. Mézy rent richting de bal. Mézy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Hamon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mézy is nu in balbezit. Mézy draait met de bal, schiet en ... Scotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Metz09 - les vinces 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metz09 80%, les vinces 20%.
Metz09 - les vinces 0:10

46e minuut.
Fosset heeft problemen om de bal te vangen. Bresson rent richting de bal. Bresson passt de bal met de wreef. Hamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Metz09 - les vinces 0:11

49e minuut.
Hamon probeert de bal aan de voet te houden. Lerouge met een sublieme pass. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy draait met de bal, schiet en ... Scotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Metz09 - les vinces 0:12

54e minuut.
Dubos is nu in balbezit. Dubos passt de bal met de wreef. Mézy is nu in balbezit. Mézy schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Hamon de bal onder controle te krijgen. Mézy is nu in balbezit. Mézy passt de bal met de wreef. Nedélec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedélec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Metz09 - les vinces 0:13

58e minuut.
Dubos verovert de bal door een tackle van achteren. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hamon de bal. Hamon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Metz09 - les vinces 0:14

61e minuut.
Letizi geeft een lange en hoge pass. Lepinay is nu in balbezit. Lepinay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nedélec de bal. Nedélec geeft een hoge lob. Scotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Letizi heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Mézy rent richting de bal. Mézy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Metz09 - les vinces 0:15

63e minuut.
Legay speelt de bal door. Inworp. Dubos met de inworp. Bresson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Perez is nu in balbezit. Hamon verovert de bal door een tackle van achteren. Hamon probeert naar een medespeler te passen. Mézy rent richting de bal. Mézy draait met de bal, schiet en ... Scotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Marquès probeert de bal aan de voet te houden. Bresson rent richting de bal. Bresson passt de bal in één keer door. Nedélec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedélec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Dubos geeft de bal voor. Hamon rent richting de bal. Hamon schiet op doel. Mézy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nedélec onderschept slim de pass. Nedélec met een sublieme pass. Mézy heeft problemen om de bal te vangen. Mézy schiet op doel. Scotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metz09 - les vinces 0:16

78e minuut.
Daar is Fosset, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedélec onderschept slim de pass. Mézy is nu in balbezit. Hamon is nu in balbezit. Hamon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Metz09 - les vinces 0:17

83e minuut.
Meyer rent richting de bal. Mézy onderschept slim de pass. Mézy met een sublieme pass. Hamon rent richting de bal. Hamon draait met de bal, schiet en ... Scotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nedélec rent richting de bal. Nedélec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Metz09 - les vinces 0:18

87e minuut.
Klungelig pakt Meyer de bal. Bresson is nu in balbezit. Bresson passt de bal zonder na te denken. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy draait met de bal, schiet en ... Scotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metz09 - les vinces 0:19

88e minuut.
Bresson heeft problemen om de bal te vangen. Bresson probeert naar een medespeler te passen. Nedélec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedélec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metz09 73%, les vinces 27%.
Metz09 - les vinces 0:19