Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les beaufs en tongs US Les Viltansou
Normal Tactiek Bzh Izel
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 52.4
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Niţescu met een sublieme pass. Vnuck is nu in balbezit. Oferma is nu in balbezit. Vnuck rent richting de bal. Vnuck draait met de bal, schiet en ... Duchesne bokst de bal weg.

4e minuut.
Piwnicki kopt de bal weg. Borge speelt de bal door. Klungelig pakt Habelt de bal. Oferma is nu in balbezit. Oferma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - US Les Viltansou 0:1

9e minuut.
Vnuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vnuck onderschept slim de pass. Vnuck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - US Les Viltansou 0:2

11e minuut.
Vnuck passt de bal met de wreef. Martel verovert de bal door een tackle van achteren. Habelt rent richting de bal. Oferma is nu in balbezit. Oferma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Duchesne trapt de bal weg van het doel. Borge kopt de bal weg. Fournet controleert de bal met de borst. Habelt verovert de bal door een tackle van achteren. Habelt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - US Les Viltansou 0:3

14e minuut.
Chryplewski passt de bal met de wreef. Borge met een sublieme pass. Oferma rent richting de bal. Vnuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vnuck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Chwalibogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalibogowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Oferma de bal. Oferma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - US Les Viltansou 0:4

19e minuut.
Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel speelt de bal door. Oferma rent richting de bal. Oferma haalt uit met een fantastische trap. Duchesne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - US Les Viltansou 0:5

22e minuut.
Fournet met een sublieme pass. Catherine is nu in balbezit. Met opzet legt Chwalibogowski zijn tegenspeler op de grond. Chwalibogowski krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Villeneuve bereikt de bal nog maar net als eerste. Vnuck verovert de bal door een tackle van achteren. Vnuck speelt de bal door. Oferma is nu in balbezit. Oferma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Grabowski speelt de bal door. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu passt de bal met de wreef. Habelt rent richting de bal. Habelt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Duchesne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Niţescu probeert naar een medespeler te passen. Habelt heeft problemen om de bal te vangen. Fournet rent richting de bal. Oferma onderschept slim de pass. Oferma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu probeert naar een medespeler te passen. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelt is nu in balbezit. Habelt schiet op doel. Duchesne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - US Les Viltansou 0:6

32e minuut.
Inworp. Habelt met een snelle inworp. Borge bereikt de bal nog maar net als eerste. Borge geeft een lange en hoge pass. Oferma maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - US Les Viltansou 0:7

34e minuut.
Vnuck onderschept slim de pass. Vnuck met een sublieme pass. Borge met een sublieme pass. Daar is Oferma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oferma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Pujol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oferma rent richting de bal. Oferma haalt uit met een fantastische trap. Duchesne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - US Les Viltansou 0:8

36e minuut.
Habelt is nu in balbezit. Habelt draait met de bal, schiet en ... Fournet probeert de bal aan de voet te houden. Borge bereikt de bal nog maar net als eerste. Borge geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Vnuck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martel rent richting de bal. Vnuck onderschept slim de pass. Vnuck haalt uit met een fantastische trap. Duchesne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - US Les Viltansou 0:9

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Duchesne niet meer kan verder spelen. Fosset komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Oferma geeft een hoge lob. Vnuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vnuck passt de bal met de wreef. Habelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelt draait met de bal, schiet en ... Fosset bokst de bal weg. Martel probeert de bal met de borst te controleren. Vnuck is nu in balbezit. Vnuck haalt uit met een fantastische trap. Fosset probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - US Les Viltansou 0:10

42e minuut.
Maillot geeft een lange en hoge pass. Kress is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chwalibogowski. Chwalibogowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

44e minuut.
Piwnicki rent richting de bal. Piwnicki geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Villeneuve de bal onder controle te krijgen. Vnuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vnuck draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les beaufs en tongs 84%, US Les Viltansou 16%.
Les beaufs en tongs - US Les Viltansou 0:10

46e minuut.
Niţescu passt de bal zonder na te denken. Oferma rent richting de bal. Oferma passt de bal met de wreef. Habelt rent richting de bal. Habelt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fournet kopt de bal weg. Klungelig pakt Pujol de bal. Borge met een sublieme pass. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Niţescu controleert de bal met de borst. Catherine rent richting de bal. Niţescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niţescu krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Borge passt de bal zonder na te denken. Daar is Habelt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habelt draait met de bal, schiet en ... Borge heeft problemen om de bal te vangen. Borge geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oferma is nu in balbezit. Oferma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - US Les Viltansou 0:11

55e minuut.
Niţescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vnuck is nu in balbezit. Vnuck passt de bal zonder na te denken. Oferma is nu in balbezit. Oferma schiet op doel. Fosset kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Villeneuve bereikt de bal nog maar net als eerste. Chryplewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chryplewski met een sublieme pass. Vnuck rent richting de bal. Vnuck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - US Les Viltansou 0:12

59e minuut.
Habelt passt de bal zonder na te denken. Vnuck is nu in balbezit. Maillot begaat een overtreding. Vnuck raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

60e minuut.
Niţescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oferma de bal. Oferma met een sublieme pass. Vnuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vnuck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martel met een harde bal richting middenveld. Borge kopt de bal weg. Klungelig pakt Oferma de bal. Oferma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - US Les Viltansou 0:13

64e minuut.
Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma onderschept slim de pass. Vnuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma draait met de bal, schiet en ... Fosset probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vnuck is nu in balbezit. Vnuck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - US Les Viltansou 0:14

69e minuut.
Habelt passt de bal met de wreef. Maillot rent richting de bal. Niţescu speelt de bal door. Habelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - US Les Viltansou 0:15

70e minuut.
Lacombe speelt de bal door. Catherine is nu in balbezit. Oferma is nu in balbezit. Oferma draait met de bal, schiet en ... Fosset probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - US Les Viltansou 0:16

72e minuut.
Habelt is nu in balbezit. Habelt geeft de bal voor. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Vnuck is nu in balbezit. Vnuck schiet op doel. Fosset kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Habelt rent richting de bal. Habelt met een sublieme pass. Villeneuve is nu in balbezit. Vnuck rent richting de bal. Vnuck draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - US Les Viltansou 0:17

77e minuut.
Maillot is nu in balbezit. Vnuck verovert de bal door een tackle van achteren. Vnuck speelt de bal door. Oferma heeft problemen om de bal te vangen. Oferma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - US Les Viltansou 0:18

80e minuut.
Borge bereikt de bal nog maar net als eerste. Borge geeft de bal voor. Oferma rent richting de bal. Oferma haalt uit met een fantastische trap. Fosset werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - US Les Viltansou 0:19

85e minuut.
Chryplewski passt de bal in één keer door. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu passt de bal in één keer door. Oferma rent richting de bal. Oferma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Niţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niţescu geeft een lange en hoge pass. Habelt probeert naar een medespeler te passen. Oferma heeft problemen om de bal te vangen. Oferma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs en tongs - US Les Viltansou 0:20

88e minuut.
Vnuck onderschept slim de pass. Oferma is nu in balbezit. Pujol verovert de bal door een tackle van achteren. Habelt onderschept slim de pass. Habelt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les beaufs en tongs 90%, US Les Viltansou 10%.
Les beaufs en tongs - US Les Viltansou 0:20