Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Club de Ploeuc F.C. BEZENET
Normal Tactiek 4-3-3 FCB E H
36% Balbezit 64%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 46.7
waardeloos Schieten uitmuntend
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen solide


1e minuut.
Klungelig pakt Venóš de bal. Venóš passt de bal zonder na te denken. Espinoza rent richting de bal. Espinoza heeft problemen om de bal te vangen. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:1

3e minuut.
Venóš verovert de bal door een tackle van achteren. Venóš probeert naar een medespeler te passen. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Boudin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:2

3e minuut.
Beauvais speelt de bal door. Daar is Delage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:3

9e minuut.
Gomis kopt de bal weg. Krispis probeert de bal aan de voet te houden. Delage bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Krispis probeert naar een medespeler te passen. Espinoza rent richting de bal. Venóš rent richting de bal. Venóš haalt uit met een fantastische trap. Boudin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:4

13e minuut.
Venóš kan de bal niet met de borst controleren. Venóš passt de bal met de wreef. Fusaglia heeft problemen om de bal te vangen. Venóš rent richting de bal. Venóš geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Girard met een harde bal richting middenveld. Delage kopt de bal weg. Ismael speelt de bal door. Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Boudin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Venóš met een snelle inworp. Fusaglia probeert naar een medespeler te passen. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Boudin bokst de bal weg.

21e minuut.
Fusaglia speelt de bal door. Espinoza heeft problemen om de bal te vangen. Espinoza passt de bal zonder na te denken. Ismael rent richting de bal. Ismael haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:5

22e minuut.
Daar is Delage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza onderschept slim de pass. Espinoza speelt de bal door. Venóš bereikt de bal nog maar net als eerste. Venóš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Delage rent richting de bal. Krispis onderschept slim de pass. Krispis speelt de bal door. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Boudin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Venóš rent richting de bal. Venóš schiet op doel. Boudin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:6

25e minuut.
Krispis speelt de bal door. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza passt de bal met de wreef. Ismael rent richting de bal. Ismael schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:7

27e minuut.
Mavuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza speelt de bal door. Ismael bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismael haalt uit met een fantastische trap. Boudin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Venóš is nu in balbezit. Venóš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:8

30e minuut.
Venóš geeft een lange en hoge pass. Boudin speelt de bal door. Krispis kopt de bal weg. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:9

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ismael zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilkins met een sublieme pass. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:10

36e minuut.
Unfried is nu in balbezit. Unfried geeft een lange en hoge pass. Daar is Girard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venóš bereikt de bal nog maar net als eerste. Venóš draait met de bal, schiet en ... Boudin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Bruneau geeft een hoge lob. Ociepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krispis probeert naar een medespeler te passen. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:11

40e minuut.
Ismael geeft een hoge lob. Wilkins is nu in balbezit. Wilkins passt de bal in één keer door. Venóš is nu in balbezit. Venóš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mavuba geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wilkins met de inworp. Ismael bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismael geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Club de Ploeuc 92%, F.C. BEZENET 8%.
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:11

50e minuut.
Zimny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trésor rent richting de bal. Trésor passt de bal in één keer door. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:12

52e minuut.
Venóš rent richting de bal. Venóš speelt de bal door. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Boudin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:13

52e minuut.
Girard is nu in balbezit. Espinoza rent richting de bal. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Gomis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boudin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:14

53e minuut.
Delage heeft problemen om de bal te vangen. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza passt de bal zonder na te denken. Venóš bereikt de bal nog maar net als eerste. Venóš haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ismael maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:15

56e minuut.
Espinoza passt de bal zonder na te denken. Wilkins is nu in balbezit. Wilkins geeft een hoge lob. Venóš bereikt de bal nog maar net als eerste. Venóš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Krispis verovert de bal door een tackle van achteren. Krispis met een sublieme pass. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:16

58e minuut.
Beauvais speelt de bal door. Delage rent richting de bal. Espinoza onderschept slim de pass. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Boudin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Girard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venóš rent richting de bal. Espinoza rent richting de bal. Venóš is nu in balbezit. Venóš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:17

62e minuut.
Wilkins probeert naar een medespeler te passen. Fusaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusaglia passt de bal zonder na te denken. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Magro geeft een lange en hoge pass. Venóš is nu in balbezit. Venóš passt de bal in één keer door. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Paal! Na een snelle pass probeert Ismael de bal onder controle te krijgen. Boudin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Ismael geeft een hoge lob. Gomis heeft problemen om de bal te vangen. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Boudin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:18

68e minuut.
Delage passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grandin de bal. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Boudin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:19

70e minuut.
Trésor verovert de bal door een tackle van achteren. Fusaglia is nu in balbezit. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel. Boudin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:20

71e minuut.
Klungelig pakt Venóš de bal. Venóš geeft een lange en hoge pass. Mavuba heeft problemen om de bal te vangen. Ismael bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismael draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Espinoza schiet op doel. Na een snelle pass probeert Girard de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Venóš neemt de hoekschop. Ismael springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:21

74e minuut.
Krispis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ismael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ismael passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Espinoza de bal. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:22

77e minuut.
Krispis passt de bal met de wreef. Daar is Venóš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venóš passt de bal in één keer door. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:23

79e minuut.
Zimny geeft de bal voor. Venóš geeft een hoge lob. Boudin met een sublieme pass. Venóš is nu in balbezit. Venóš schiet op doel. Boudin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Krispis passt de bal met de wreef. Girard bereikt de bal nog maar net als eerste. Venóš is nu in balbezit. Espinoza rent richting de bal. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gallen onderschept slim de pass. Krispis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krispis met een sublieme pass. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Boudin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Fusaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusaglia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grandin de bal. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Club de Ploeuc 88%, F.C. BEZENET 12%.
Sporting Club de Ploeuc - F.C. BEZENET 0:23