Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MG4L rc lens 1906
442 Tactiek WILL STILL
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 49.8
weak Schieten outstanding
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


8e minuut.
Salvano geeft een hoge lob. Mijakowski rent richting de bal. Mijakowski passt de bal zonder na te denken. M`Bappé is nu in balbezit. M`Bappé draait met de bal, schiet en ... Marion bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Benkő neemt de hoekschop. Mijakowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MG4L - rc lens 1906 0:1

10e minuut.
Mijakowski passt de bal zonder na te denken. Şıxlı is nu in balbezit. Şıxlı passt de bal met de wreef. Mijakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijakowski schiet op doel. Marion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van Sam neemt de hoekschop. M`Bappé is nu in balbezit. M`Bappé geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Picot de bal. Picot met een sublieme pass. Mijakowski is nu in balbezit. Mijakowski haalt uit met een fantastische trap. Marion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MG4L - rc lens 1906 0:2

15e minuut.
Blanc is nu in balbezit. Blanc passt de bal in één keer door. Picot probeert naar een medespeler te passen. Mijakowski rent richting de bal. Mijakowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MG4L - rc lens 1906 0:3

19e minuut.
Dugarry is nu in balbezit. M`Bappé verovert de bal door een tackle van achteren. M`Bappé geeft een lange en hoge pass. Mijakowski krijgt zijn hoofd ertegen. Marion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MG4L - rc lens 1906 0:4

20e minuut.
Moine is nu in balbezit. Mijakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mijakowski speelt de bal door. M`Bappé is nu in balbezit. M`Bappé schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Delcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bappé verovert de bal door een tackle van achteren. M`Bappé probeert naar een medespeler te passen. Mijakowski rent richting de bal. Mijakowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Péron is nu in balbezit. Péron passt de bal in één keer door. Van Sam geeft de bal voor. Mijakowski is nu in balbezit. Mijakowski schiet op doel. Marion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Varlet heeft problemen om de bal te vangen. Şıxlı rent richting de bal. Şıxlı haalt uit met een fantastische trap. Varlet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Salvano kopt de bal weg. Moine heeft problemen om de bal te vangen. Picot begaat een overtreding. Picot krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Lucas heeft problemen om de bal te vangen. Şıxlı rent richting de bal. Şıxlı passt de bal met de wreef. Mijakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijakowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Péron rent richting de bal. M`Bappé is nu in balbezit. M`Bappé passt de bal zonder na te denken. Şıxlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şıxlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Benkő is nu in balbezit. Benkő geeft een lange en hoge pass. Mijakowski rent richting de bal. Mijakowski draait met de bal, schiet en ... Marion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MG4L - rc lens 1906 0:5

38e minuut.
Lucas probeert de bal met de borst te controleren. Picot speelt de bal door. Mijakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijakowski schiet op doel. Péron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
M`Bappé bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bappé geeft een lange en hoge pass. Mijakowski is nu in balbezit. Mijakowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MG4L - rc lens 1906 0:6

43e minuut.
Blanc met een sublieme pass. Benkő met een sublieme pass. M`Bappé rent richting de bal. M`Bappé schiet op doel. Péron probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Van Sam zal de hoekschop nemen. Mijakowski rent richting de bal. Mijakowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Şıxlı de bal. Lucas is nu in balbezit. Mijakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijakowski schiet op doel. De bal raakt de paal. Marion probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Inworp. Sentubery komt het veld opgelopen.

45e minuut.
M`Bappé rent richting de bal. M`Bappé geeft de bal voor. Şıxlı heeft problemen om de bal te vangen. Mijakowski is nu in balbezit. Mijakowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MG4L - rc lens 1906 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MG4L 81%, rc lens 1906 19%.
MG4L - rc lens 1906 0:7

46e minuut.
Sentubery passt de bal zonder na te denken. Mijakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijakowski passt de bal met de wreef. Şıxlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şıxlı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Benkő is nu in balbezit. Sentubery rent richting de bal. Sentubery passt de bal zonder na te denken. Mijakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MG4L - rc lens 1906 0:8

49e minuut.
Sentubery passt de bal zonder na te denken. Şıxlı is nu in balbezit. Şıxlı passt de bal in één keer door. Mijakowski rent richting de bal. Mijakowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MG4L - rc lens 1906 0:9

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Varlet de bal onder controle te krijgen. Van Sam rent richting de bal. Van Sam met een sublieme pass. Şıxlı is nu in balbezit. Şıxlı haalt uit met een fantastische trap. Marion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MG4L - rc lens 1906 0:10

52e minuut.
Bosc bereikt de bal nog maar net als eerste. Şıxlı verovert de bal door een tackle van achteren. Varlet is nu in balbezit. Şıxlı onderschept slim de pass. Şıxlı draait met de bal, schiet en ... Marion bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Van Sam geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mijakowski is nu in balbezit. Mijakowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam geeft een hoge lob. Klungelig pakt M`Bappé de bal. M`Bappé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MG4L - rc lens 1906 0:11

57e minuut.
Lucas rent richting de bal. Lucas probeert naar een medespeler te passen. Şıxlı speelt de bal door. Mijakowski is nu in balbezit. Mijakowski draait met de bal, schiet en ... Marion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marion met een harde bal richting middenveld. Sentubery kopt de bal weg. Mijakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijakowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MG4L - rc lens 1906 0:12

64e minuut.
Aplea geeft een hoge lob. Péron bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mijakowski haalt uit met een fantastische trap. Marion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MG4L - rc lens 1906 0:13

66e minuut.
Van Sam probeert naar een medespeler te passen. Şıxlı rent richting de bal. Şıxlı passt de bal met de wreef. Mijakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MG4L - rc lens 1906 0:14

70e minuut.
Salvano geeft de bal voor. M`Bappé bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bappé met een sublieme pass. Mijakowski rent richting de bal. Mijakowski draait met de bal, schiet en ... Marion bokst de bal weg.

76e minuut.
Van Sam met een sublieme pass. Şıxlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlet is nu in balbezit. Şıxlı onderschept slim de pass. Şıxlı haalt uit met een fantastische trap. Marion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Sentubery onderschept slim de pass. Sentubery speelt de bal door. Szczepaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Şıxlı onderschept slim de pass. Şıxlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Doré komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Van Sam kopt de bal weg. Şıxlı met een sublieme pass. Mijakowski is nu in balbezit. Mijakowski schiet op doel. Marion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MG4L - rc lens 1906 0:15

82e minuut.
Lepetit met een sublieme pass. Moine heeft problemen om de bal te vangen. Mijakowski is nu in balbezit. Mijakowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Péron speelt de bal door. Şıxlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şıxlı schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Benkő rent richting de bal. Benkő passt de bal zonder na te denken. Mijakowski rent richting de bal. Mijakowski haalt uit met een fantastische trap. Marion werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MG4L - rc lens 1906 0:16

86e minuut.
Benkő is nu in balbezit. Benkő geeft een hoge lob. Péron heeft problemen om de bal te vangen. Mijakowski rent richting de bal. Mijakowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Marion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Inworp. Frenkel komt het veld opgelopen. Korhan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MG4L 76%, rc lens 1906 24%.
MG4L - rc lens 1906 0:16