Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les moineaux FC KARGO
Normal Tactiek pandora box
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 48.8
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen goed
slecht Verdedigen matig


7e minuut.
Compeyrat geeft de bal voor. Daar is Hubert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebas is nu in balbezit. Lebas draait met de bal, schiet en ... Zimako probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
les moineaux - FC KARGO 0:1

8e minuut.
Aradi rent richting de bal. Lebas rent richting de bal. Aradi rent richting de bal. Aradi haalt uit met een fantastische trap. Zimako probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
les moineaux - FC KARGO 0:2

10e minuut.
Laval kopt de bal weg. Dumortier probeert naar een medespeler te passen. Čurin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lebas de bal. Lebas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kress kopt de bal weg. Daar is Čurin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čurin probeert naar een medespeler te passen. Lebas rent richting de bal. Lebas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Čurin onderschept slim de pass. Aradi rent richting de bal. Lebas rent richting de bal. Lebas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
les moineaux - FC KARGO 0:3

19e minuut.
Lebas verovert de bal door een tackle van achteren. Budzynski rent richting de bal. Compeyrat probeert naar een medespeler te passen. Čurin is nu in balbezit. Čurin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
les moineaux - FC KARGO 0:4

22e minuut.
Almeida zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Compeyrat rent richting de bal. Compeyrat geeft een hoge lob. Aradi is nu in balbezit. Aradi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lebas is nu in balbezit. Lebas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
les moineaux - FC KARGO 0:5

23e minuut.
Čurin passt de bal zonder na te denken. Dagerlund speelt de bal door. Aradi rent richting de bal. Aradi draait met de bal, schiet en ... Zimako probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
les moineaux - FC KARGO 0:6

30e minuut.
Daar is Laval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Compeyrat rent richting de bal. Compeyrat speelt de bal door. Aradi is nu in balbezit. Aradi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dagerlund kopt de bal weg. Compeyrat is nu in balbezit. Compeyrat passt de bal in één keer door. Aradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aradi passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dagerlund met de inworp. Compeyrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Compeyrat met een sublieme pass. Čurin is nu in balbezit. Čurin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Compeyrat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hubert is nu in balbezit. Čurin onderschept slim de pass. Aradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aradi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les moineaux 80%, FC KARGO 20%.
les moineaux - FC KARGO 0:6

46e minuut.
Czekański komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Compeyrat probeert naar een medespeler te passen. Czekański rent richting de bal. Czekański passt de bal in één keer door. Aradi rent richting de bal. Aradi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Almeida passt de bal met de wreef. Lebas rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Hubert ... Strafschop! Hubert krijgt een gele kaart. Lebas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Aradi neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
les moineaux - FC KARGO 0:7

57e minuut.
Ernst rent richting de bal. Ernst geeft de bal voor. Roger rent richting de bal. Aradi onderschept slim de pass. Aradi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
les moineaux - FC KARGO 0:8

61e minuut.
Klungelig pakt Czekański de bal. Czekański passt de bal in één keer door. Lebas rent richting de bal. Lebas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aradi de bal onder controle te krijgen. Zimako probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kress, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimako kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aradi is nu in balbezit. Aradi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
les moineaux - FC KARGO 0:9

64e minuut.
Mairesse bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dagerlund. Mairesse is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leconte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Dumortier de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Lebas passt de bal zonder na te denken. Laval rent richting de bal. Compeyrat verovert de bal door een tackle van achteren. Lebas is nu in balbezit. Lebas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Laval probeert naar een medespeler te passen. Ernst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernst speelt de bal door. Aradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aradi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Czekański is nu in balbezit. Czekański passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aradi de bal. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Ernst geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aradi de bal. Dagerlund geeft een hoge lob. Klungelig pakt Leconte de bal. Compeyrat geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Leconte met een sublieme pass. Compeyrat rent richting de bal. Compeyrat met een sublieme pass. Lebas is nu in balbezit. Lebas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
les moineaux - FC KARGO 0:10

81e minuut.
Lebas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aradi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czekański rent richting de bal. Czekański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dagerlund neemt de hoekschop. Aradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aradi schiet op doel. Zimako maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les moineaux - FC KARGO 0:11

86e minuut.
Almeida probeert naar een medespeler te passen. Dumortier heeft problemen om de bal te vangen. Dumortier geeft de bal voor. Budzynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Laval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almeida rent richting de bal. Almeida met een sublieme pass. Czekański rent richting de bal. Czekański schiet op doel. Zimako verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aradi rent richting de bal. Aradi draait met de bal, schiet en ... Zimako probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Czekański is nu in balbezit. Czekański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
les moineaux - FC KARGO 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les moineaux 78%, FC KARGO 22%.
les moineaux - FC KARGO 0:12