Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les peluches comiques AS.Hochfeldendu67
Normal Tactiek go
35% Balbezit 65%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 56.4
slecht Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


6e minuut.
Rejman speelt de bal door. Breskus is nu in balbezit. Daar is Kopaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breskus rent richting de bal. Breskus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peluches comiques - AS.Hochfeldendu67 0:1

10e minuut.
Řešovský speelt de bal door. Breskus rent richting de bal. Kopaczewski rent richting de bal. Kopaczewski haalt uit met een fantastische trap. Le Breton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peluches comiques - AS.Hochfeldendu67 0:2

12e minuut.
Breskus verovert de bal door een tackle van achteren. Breskus passt de bal in één keer door. Kopaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczewski draait met de bal, schiet en ... Le Breton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peluches comiques - AS.Hochfeldendu67 0:3

13e minuut.
Breskus probeert naar een medespeler te passen. Rejman rent richting de bal. Rejman met een sublieme pass. Breskus heeft problemen om de bal te vangen. Breskus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les peluches comiques - AS.Hochfeldendu67 0:4

14e minuut.
Bianchi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pellerin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breskus verovert de bal door een tackle van achteren. Breskus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kopaczewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peluches comiques - AS.Hochfeldendu67 0:5

16e minuut.
Bianchi passt de bal zonder na te denken. Fillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczewski onderschept slim de pass. Kopaczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peluches comiques - AS.Hochfeldendu67 0:6

17e minuut.
Pellerin rent richting de bal. Dincă verovert de bal door een tackle van achteren. Dincă probeert naar een medespeler te passen. Rejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejman geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bourgoin rent richting de bal. Řešovský verovert de bal door een tackle van achteren. Řešovský met een sublieme pass. Breskus rent richting de bal. Breskus draait met de bal, schiet en ... Le Breton bokst de bal weg.

21e minuut.
Bourgoin met een snelle inworp. Gondet rent richting de bal. Gondet geeft een hoge lob. Kopaczewski is nu in balbezit. Kopaczewski schiet op doel. Le Breton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kopaczewski passt de bal met de wreef. Roveda is nu in balbezit. Roveda passt de bal in één keer door. Daar is Breskus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breskus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peluches comiques - AS.Hochfeldendu67 0:7

26e minuut.
Breskus heeft problemen om de bal te vangen. Breskus passt de bal in één keer door. Kopaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczewski schiet op doel. Bauer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Řešovský zal de hoekschop nemen. Kopaczewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peluches comiques - AS.Hochfeldendu67 0:8

28e minuut.
Řešovský probeert naar een medespeler te passen. Rejman is nu in balbezit. Rejman speelt de bal door. Breskus bereikt de bal nog maar net als eerste. Breskus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Řešovský rent richting de bal. Řešovský passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Breskus de bal. Breskus geeft de bal voor. Kopaczewski krijgt zijn hoofd ertegen. Le Breton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Varenne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Breskus bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă speelt de bal door. Řešovský is nu in balbezit. Řešovský geeft de bal voor. Kopaczewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Le Breton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kopaczewski passt de bal met de wreef. Daar is Řešovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Řešovský speelt de bal door. Daar is Kopaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopaczewski schiet op doel. Le Breton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Neuhaus speelt de bal door. Fillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Breskus onderschept slim de pass. Breskus schiet op doel. Varenne probeert de bal aan de voet te houden. Le Breton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bauer heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peluches comiques - AS.Hochfeldendu67 0:9

41e minuut.
Roveda rent richting de bal. Roveda passt de bal met de wreef. Breskus rent richting de bal. Breskus schiet op doel. Le Breton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peluches comiques - AS.Hochfeldendu67 0:10

42e minuut.
Rejman rent richting de bal. Rejman passt de bal met de wreef. Kopaczewski rent richting de bal. Kopaczewski draait met de bal, schiet en ... Le Breton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peluches comiques - AS.Hochfeldendu67 0:11

44e minuut.
Jonquet rent richting de bal. Jonquet met een sublieme pass. Kopaczewski rent richting de bal. Kopaczewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bauer de bal onder controle te krijgen. Le Breton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les peluches comiques 85%, AS.Hochfeldendu67 15%.
Les peluches comiques - AS.Hochfeldendu67 0:11

47e minuut.
Breskus met een sublieme pass. Klungelig pakt Kopaczewski de bal. Kopaczewski haalt uit met een fantastische trap. Varenne probeert de bal aan de voet te houden. Le Breton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peluches comiques - AS.Hochfeldendu67 0:12

48e minuut.
Gondet heeft problemen om de bal te vangen. Řešovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Řešovský passt de bal met de wreef. Breskus heeft problemen om de bal te vangen. Breskus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Dincă rent richting de bal. Dincă passt de bal in één keer door. Rejman rent richting de bal. Rejman geeft een lange en hoge pass. Kopaczewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peluches comiques - AS.Hochfeldendu67 0:13

51e minuut.
Klungelig pakt Bianchi de bal. Bianchi passt de bal in één keer door. Daar is Fillon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breskus onderschept slim de pass. Breskus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Le Breton met een harde bal richting middenveld. Řešovský kopt de bal weg. Breskus bereikt de bal nog maar net als eerste. Breskus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Rejman speelt de bal door. Řešovský heeft problemen om de bal te vangen. Řešovský speelt de bal door. Breskus bereikt de bal nog maar net als eerste. Breskus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Roveda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Breskus de bal. Breskus met een sublieme pass. Kopaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Řešovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Řešovský schiet op doel. Le Breton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peluches comiques - AS.Hochfeldendu67 0:14

67e minuut.
Roveda kopt de bal weg. Daar is Breskus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Breskus rent richting de bal. Breskus haalt uit met een fantastische trap. Le Breton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Řešovský geeft een hoge lob. Dincă speelt de bal door. Kopaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczewski haalt uit met een fantastische trap. Varenne probeert de bal aan de voet te houden. Le Breton bokst de bal weg. Breskus is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peluches comiques - AS.Hochfeldendu67 0:15

71e minuut.
Roveda passt de bal in één keer door. Rejman rent richting de bal. Rejman passt de bal met de wreef. Kopaczewski rent richting de bal. Kopaczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Roveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Roveda speelt de bal door. Varenne probeert naar een medespeler te passen. Kopaczewski rent richting de bal. Kopaczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Roveda passt de bal met de wreef. Rejman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Breskus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczewski draait met de bal, schiet en ... Le Breton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Rejman geeft een lange en hoge pass. Daar is Bourgoin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Řešovský geeft een lange en hoge pass. Breskus maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Varenne de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peluches comiques - AS.Hochfeldendu67 0:16

79e minuut.
Řešovský passt de bal zonder na te denken. Dincă probeert naar een medespeler te passen. Breskus bereikt de bal nog maar net als eerste. Breskus schiet op doel. Bauer probeert de bal aan de voet te houden. Le Breton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Roveda speelt de bal door. Breskus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczewski rent richting de bal. Kopaczewski schiet op doel. Le Breton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peluches comiques - AS.Hochfeldendu67 0:17

86e minuut.
Rejman passt de bal in één keer door. Breskus is nu in balbezit. Breskus geeft een hoge lob. Kopaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczewski draait met de bal, schiet en ... Le Breton bokst de bal weg.

90e minuut.
Breskus heeft problemen om de bal te vangen. Dincă rent richting de bal. Dincă passt de bal zonder na te denken. Kopaczewski rent richting de bal. Kopaczewski draait met de bal, schiet en ... Le Breton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kopaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peluches comiques - AS.Hochfeldendu67 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les peluches comiques 83%, AS.Hochfeldendu67 17%.
Les peluches comiques - AS.Hochfeldendu67 0:18