Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RimbachMountain68 Les Minots
Normal Tactiek Fr Turq 5-3-1-1
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 33.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen matig
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Jézéquel is nu in balbezit. Kaucsar onderschept slim de pass. Kaucsar speelt de bal door. Clichy is nu in balbezit. Clichy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kaucsar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dib probeert naar een medespeler te passen. Brousse rent richting de bal. Brousse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RimbachMountain68 - Les Minots 0:1

23e minuut.
Dutruel verovert de bal door een tackle van achteren. Dutruel speelt de bal door. Brousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousse haalt uit met een fantastische trap. Vergnaud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Jézéquel is nu in balbezit. Dutruel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutruel probeert naar een medespeler te passen. Brousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RimbachMountain68 - Les Minots 0:2

36e minuut.
Clichy verovert de bal door een tackle van achteren. Clichy passt de bal met de wreef. Kaucsar rent richting de bal. Brousse is nu in balbezit. Brousse haalt uit met een fantastische trap. Paal!

44e minuut.
Jézéquel is nu in balbezit. Jézéquel passt de bal in één keer door. Dutruel is nu in balbezit. Dutruel geeft een lange en hoge pass. Clichy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RimbachMountain68 - Les Minots 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RimbachMountain68 72%, Les Minots 28%.
RimbachMountain68 - Les Minots 0:3

66e minuut.
Hamon is nu in balbezit. Lenormand verovert de bal door een tackle van achteren. Lenormand geeft de bal voor. Brousse is nu in balbezit. Brousse schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Berger rent richting de bal. Clichy is nu in balbezit. Clichy met een sublieme pass. Brousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousse draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gilbert geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dutruel met de inworp. Jézéquel rent richting de bal. Jézéquel geeft de bal voor. Vergnaud bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Berger de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RimbachMountain68 - Les Minots 0:4

82e minuut.
Dutruel geeft een lange en hoge pass. Berger heeft problemen om de bal te vangen. Clichy bereikt de bal nog maar net als eerste. Clichy schiet op doel. Vergnaud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RimbachMountain68 - Les Minots 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RimbachMountain68 70%, Les Minots 30%.
RimbachMountain68 - Les Minots 0:5