Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maxthis FC Les Truffes
Normal Tactiek new442
42% Balbezit 58%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 61
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 51.5
matig Schieten uitstekend
waardeloos Passen formidabel
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Guilloux probeert de bal met de borst te controleren. Avilán is nu in balbezit. Avilán probeert naar een medespeler te passen. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez haalt uit met een fantastische trap. Lerouge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Llorente geeft de bal voor. Łazar is nu in balbezit. Bourdon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łazar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Avilán neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Les Truffes 0:1

8e minuut.
Lerouge trapt de bal weg. Avilán kopt de bal weg. Daar is Bourdon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łazar is nu in balbezit. Łazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lerouge met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Collin met een snelle inworp. Burlacu geeft een hoge lob. Lopez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dupin rent richting de bal. Lopez onderschept slim de pass. Klungelig pakt Lopez de bal. Lopez haalt uit met een fantastische trap. Lerouge maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Llorente met een sublieme pass. Collin heeft problemen om de bal te vangen. Collin passt de bal met de wreef. Burlacu geeft een lange en hoge pass. Lopez maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Collin bereikt de bal nog maar net als eerste. Collin geeft de bal voor. Lopez kopt de bal weg. Łazar rent richting de bal. Łazar haalt uit met een fantastische trap. Lerouge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Collin kopt de bal weg. Łazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazar passt de bal zonder na te denken. Lopez rent richting de bal. Lopez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Collin kopt de bal weg. Łazar rent richting de bal. Łazar passt de bal zonder na te denken. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez draait met de bal, schiet en ... Lerouge bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Les Truffes 0:2

21e minuut.
Collin rent richting de bal. Collin passt de bal met de wreef. Łazar is nu in balbezit. Łazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Les Truffes 0:3

23e minuut.
Klungelig pakt Llorente de bal. Llorente geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bourdon de bal. Łazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Avilán verovert de bal door een tackle van achteren. Avilán passt de bal in één keer door. Łazar rent richting de bal. Łazar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bourdon de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Les Truffes 0:4

27e minuut.
Bourdon rent richting de bal. Avilán onderschept slim de pass. Avilán probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lopez de bal. Lopez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Les Truffes 0:5

29e minuut.
Llorente geeft een hoge lob. Lerouge speelt de bal door. Collin probeert naar een medespeler te passen. Łazar is nu in balbezit. Łazar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Lerouge trapt de bal weg. Burlacu kopt de bal weg. Lopez heeft problemen om de bal te vangen. Lopez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Inworp. Llorente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu geeft een hoge lob. Łazar springt en kopt de bal. Lerouge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Les Truffes 0:6

33e minuut.
Blandin bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu verovert de bal door een tackle van achteren. Burlacu geeft een lange en hoge pass. Lopez springt en kopt de bal. Bourdon controleert de bal met de borst. Lerouge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Łazar controleert de bal met de borst. Avilán bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazar rent richting de bal. Łazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Les Truffes 0:7

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lerouge met een harde bal richting middenveld. Collin kopt de bal weg. Łazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Les Truffes 0:8

37e minuut.
Łazar met een sublieme pass. Burlacu speelt de bal door. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Calvo passt de bal met de wreef. Collin rent richting de bal. Collin passt de bal met de wreef. Lopez rent richting de bal. Lopez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Burlacu kopt de bal weg. Klungelig pakt Łazar de bal. Avilán bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazar is nu in balbezit. Łazar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Llorente probeert naar een medespeler te passen. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilán is nu in balbezit. Łazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Les Truffes 0:9

42e minuut.
Blandin speelt de bal door. Guillet heeft problemen om de bal te vangen. Łazar onderschept slim de pass. Lopez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Les Truffes 0:10

45e minuut.
Collin bereikt de bal nog maar net als eerste. Collin probeert naar een medespeler te passen. Llorente geeft de bal voor. Łazar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Les Truffes 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxthis FC 92%, Les Truffes 8%.
Maxthis FC - Les Truffes 0:11

48e minuut.
Llorente is nu in balbezit. Llorente passt de bal met de wreef. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez draait met de bal, schiet en ... Lerouge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Les Truffes 0:12

49e minuut.
Blandin passt de bal zonder na te denken. Łazar is nu in balbezit. Bourdon is nu in balbezit. Łazar verovert de bal door een tackle van achteren. Łazar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Collin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lopez krijgt zijn hoofd ertegen. Lerouge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Lopez haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Lerouge met een harde bal richting middenveld. Łazar probeert de bal met de borst te controleren. Łazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Les Truffes 0:13

55e minuut.
Calvo speelt de bal door. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Collin de bal. Burlacu geeft een lange en hoge pass. Lerouge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lopez rent richting de bal. Lopez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Les Truffes 0:14

56e minuut.
Bongiorni verovert de bal door een tackle van achteren. Bongiorni passt de bal in één keer door. Bourdon heeft problemen om de bal te vangen. Avilán onderschept slim de pass. Avilán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Łazar onderschept slim de pass. Avilán probeert naar een medespeler te passen. Lopez rent richting de bal. Lopez schiet op doel. Lerouge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Les Truffes 0:15

59e minuut.
Łazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazar verovert de bal door een tackle van achteren. Łazar schiet op doel. Lerouge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Les Truffes 0:16

60e minuut.
Collin probeert naar een medespeler te passen. Łazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazar passt de bal in één keer door. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Lerouge trapt de bal weg van het doel. Llorente kopt de bal weg. Daar is Lopez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lopez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Dereuddre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dereuddre speelt de bal door. Avilán met een sublieme pass. Łazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Avilán speelt de bal door. Klungelig pakt Lopez de bal. Lopez speelt de bal door. Łazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Vergnes de bal. Łazar is nu in balbezit. Łazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Les Truffes 0:17

68e minuut.
Burlacu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Collin de bal. Collin speelt de bal door. Lopez rent richting de bal. Lopez schiet op doel. Lerouge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łazar rent richting de bal. Łazar haalt uit met een fantastische trap. Lerouge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Les Truffes 0:18

71e minuut.
Llorente verovert de bal door een tackle van achteren. Llorente geeft de bal voor. Łazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Les Truffes 0:19

73e minuut.
Collin passt de bal met de wreef. Łazar is nu in balbezit. Łazar passt de bal zonder na te denken. Avilán bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Vergnes de bal onder controle te krijgen. Łazar kopt de bal weg. Vergnes heeft problemen om de bal te vangen. Avilán rent richting de bal. Avilán haalt uit met een fantastische trap. Lerouge bokst de bal weg.

75e minuut.
Vergnes verovert de bal door een tackle van achteren. Vergnes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Llorente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burlacu speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Camus met een snelle inworp. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente geeft de bal voor. Łazar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vergnes geeft een hoge lob. Collin rent richting de bal. Collin geeft de bal voor. Daar is Łazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łazar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Dereuddre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereuddre geeft een hoge lob. Collin met een sublieme pass. Klungelig pakt Avilán de bal. Avilán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Les Truffes 0:20

82e minuut.
Łazar heeft problemen om de bal te vangen. Łazar probeert naar een medespeler te passen. Llorente met een sublieme pass. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Collin geeft de bal voor. Dereuddre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lopez rent richting de bal. Lopez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Avilán controleert de bal met de borst. Avilán passt de bal zonder na te denken. Łazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Les Truffes 0:21

86e minuut.
Dereuddre passt de bal zonder na te denken. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez speelt de bal door. Łazar rent richting de bal. Łazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxthis FC - Les Truffes 0:22

88e minuut.
Bongiorni is nu in balbezit. Avilán onderschept slim de pass. Avilán probeert naar een medespeler te passen. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxthis FC 95%, Les Truffes 5%.
Maxthis FC - Les Truffes 0:22