Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Réunion Academy Les Casse-Têtes
Normal Tactiek L&L4
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 38.6
poor Schieten very good
poor Passen average
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Thirion onderschept slim de pass. Thirion heeft problemen om de bal te vangen. Bossis rent richting de bal. Thirion is nu in balbezit. Thirion draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Clere kopt de bal weg. Travers heeft problemen om de bal te vangen. Bossis rent richting de bal. Bossis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Diarra de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bossis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossis passt de bal in één keer door. Thirion is nu in balbezit. Thirion haalt uit met een fantastische trap. Toutain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Réunion Academy - Les Casse-Têtes 0:1

9e minuut.
Amisse probeert naar een medespeler te passen. Clere bereikt de bal nog maar net als eerste. Clere met een sublieme pass. Thirion is nu in balbezit. Thirion haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Toutain met een harde bal richting middenveld. Comte controleert de bal met de borst. Clere geeft een hoge lob. Bossis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Réunion Academy - Les Casse-Têtes 0:2

15e minuut.
Thirion kan de bal niet met de borst controleren. Thirion haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ebrard de bal onder controle te krijgen. Bossis is nu in balbezit. Bossis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Réunion Academy - Les Casse-Têtes 0:3

16e minuut.
Chaigneau onderschept slim de pass. Chaigneau probeert naar een medespeler te passen. Thirion bereikt de bal nog maar net als eerste. Thirion schiet op doel. Toutain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Réunion Academy - Les Casse-Têtes 0:4

18e minuut.
Thirion is nu in balbezit. Marin is nu in balbezit. Thirion onderschept slim de pass. Thirion draait met de bal, schiet en ... Toutain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Réunion Academy - Les Casse-Têtes 0:5

22e minuut.
Bossis probeert de bal aan de voet te houden. Diarra is nu in balbezit. Bossis verovert de bal door een tackle van achteren. Bossis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Réunion Academy - Les Casse-Têtes 0:6

23e minuut.
Bossis passt de bal met de wreef. Chaigneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaigneau passt de bal in één keer door. Bossis is nu in balbezit. Bossis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Chaigneau passt de bal zonder na te denken. Jan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jan schiet op doel. Diarra probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Réunion Academy - Les Casse-Têtes 0:7

27e minuut.
Jan is nu in balbezit. Bossis probeert naar een medespeler te passen. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Thirion verovert de bal door een tackle van achteren. Thirion schiet op doel. Toutain bokst de bal weg.

28e minuut.
Chaigneau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolland passt de bal in één keer door. Thirion rent richting de bal. Thirion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Amisse speelt de bal door. Dussart geeft een lange en hoge pass. Thirion kopt de bal weg. Bossis rent richting de bal. Bossis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Réunion Academy - Les Casse-Têtes 0:8

35e minuut.
Comte is nu in balbezit. Comte passt de bal met de wreef. Jacquemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiot rent richting de bal. Amiot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Marin geeft een lange en hoge pass. Clere bereikt de bal nog maar net als eerste. Clere passt de bal met de wreef. Bossis is nu in balbezit. Bossis schiet op doel. Toutain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Réunion Academy - Les Casse-Têtes 0:9

39e minuut.
Thirion verovert de bal door een tackle van achteren. Thirion speelt de bal door. Jan heeft problemen om de bal te vangen. Bossis rent richting de bal. Bossis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Chaigneau probeert naar een medespeler te passen. Rolland is nu in balbezit. Rolland probeert naar een medespeler te passen. Thirion rent richting de bal. Thirion schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Travers kopt de bal weg. Amiot is nu in balbezit. Met opzet legt Bossis zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bossis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bossis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Réunion Academy 73%, Les Casse-Têtes 27%.
Fc Réunion Academy - Les Casse-Têtes 0:9

60e minuut.
Comte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jan rent richting de bal. Jan passt de bal met de wreef. Thirion is nu in balbezit. Thirion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Réunion Academy - Les Casse-Têtes 0:10

62e minuut.
Ebrard rent richting de bal. Jan is nu in balbezit. Thirion rent richting de bal. Thirion schiet op doel. Toutain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Réunion Academy - Les Casse-Têtes 0:11

70e minuut.
Diarra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rolland is nu in balbezit. Rolland geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Chaigneau speelt de bal door. Jan rent richting de bal. Jan met een sublieme pass. Thirion is nu in balbezit. Thirion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Réunion Academy - Les Casse-Têtes 0:12

75e minuut.
Thirion rent richting de bal. Jan rent richting de bal. Thirion is nu in balbezit. Jan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jan schiet op doel. Toutain bokst de bal weg.

81e minuut.
Amiot kopt de bal weg. Klungelig pakt Jan de bal. Jan passt de bal met de wreef. Thirion bereikt de bal nog maar net als eerste. Thirion haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dussart verovert de bal door een tackle van achteren. Dussart geeft een lange en hoge pass. Thirion rent richting de bal. Thirion haalt uit met een fantastische trap. Toutain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Réunion Academy - Les Casse-Têtes 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Réunion Academy 77%, Les Casse-Têtes 23%.
Fc Réunion Academy - Les Casse-Têtes 0:13