Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Le Karma FC RC Starshooter
Normal Tactiek PIGNON
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 67
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 61.6
matig Schieten uitmuntend
zwak Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen solide


1e minuut.
Koyam probeert naar een medespeler te passen. Adaś rent richting de bal. Lemesle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lemesle krijgt een gele kaart. Adaś raakt geblesseerd tijdens het duel. Norac met een snel genomen vrije trap. Dantschotter springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Jaume speelt de bal door. Adaś is nu in balbezit. Adaś passt de bal zonder na te denken. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Téllez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Foster de bal. Foster probeert naar een medespeler te passen. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Foster met een sublieme pass. Adaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter draait met de bal, schiet en ... Blanchet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:1

7e minuut.
Norac passt de bal met de wreef. Jaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaume passt de bal zonder na te denken. Adaś rent richting de bal. Adaś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Hernandez de bal. Dantschotter rent richting de bal. Dantschotter schiet op doel. Blanchet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:2

9e minuut.
Schwartz geeft een hoge lob. Durán geeft de bal voor. Adaś probeert de bal met de borst te controleren. Adaś haalt uit met een fantastische trap. Blanchet maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Schwartz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Norac neemt de hoekschop. Adaś krijgt zijn hoofd ertegen. Blanchet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:3

12e minuut.
Klungelig pakt Hernandez de bal. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Lerouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaś onderschept slim de pass. Adaś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dantschotter rent richting de bal. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:4

14e minuut.
Inworp. Jaume zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemesle is nu in balbezit. Adaś onderschept slim de pass. Adaś draait met de bal, schiet en ... Blanchet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Jaume met een sublieme pass. Foster rent richting de bal. Foster passt de bal met de wreef. Dantschotter rent richting de bal. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hernandez trapt de bal weg van het doel. Norac kopt de bal weg. Adaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Adaś is nu in balbezit. Adaś passt de bal met de wreef. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:5

19e minuut.
Brulé met een snelle inworp. Lemesle rent richting de bal. Jaume tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaume krijgt een gele kaart. Lemesle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lemesle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marzolini rent richting de bal. Médina verovert de bal door een tackle van achteren. Médina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Foster geeft een hoge lob. Adaś rent richting de bal. Adaś geeft de bal voor. Dantschotter heeft problemen om de bal te vangen. Dantschotter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:6

21e minuut.
Schwartz is nu in balbezit. Norac verovert de bal door een tackle van achteren. Norac met een sublieme pass. Adaś is nu in balbezit. Adaś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:7

23e minuut.
Adaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaś speelt de bal door. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hernandez de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Norac zal de hoekschop nemen. Dantschotter krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Foster passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Norac de bal. Norac speelt de bal door. Adaś is nu in balbezit. Adaś draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dantschotter rent richting de bal. Dantschotter schiet op doel. Blanchet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:8

26e minuut.
Adaś is nu in balbezit. Dantschotter rent richting de bal. Mansouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter verovert de bal door een tackle van achteren. Dantschotter draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:9

27e minuut.
Godard passt de bal zonder na te denken. Brulé heeft problemen om de bal te vangen. Jaume probeert naar een medespeler te passen. Adaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:10

32e minuut.
Jaume kopt de bal weg. Foster met een sublieme pass. Adaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaś passt de bal met de wreef. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:11

35e minuut.
Mansouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaume verovert de bal door een tackle van achteren. Jaume met een sublieme pass. Adaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaś draait met de bal, schiet en ... Blanchet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Daar is Téllez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Téllez passt de bal zonder na te denken. Foster met een sublieme pass. Adaś rent richting de bal. Adaś schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:12

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chałabada komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Lerouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaume onderschept slim de pass. Jaume geeft de bal voor. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Norac onderschept slim de pass. Norac geeft een hoge lob. Daar is Lerouge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chałabada is nu in balbezit. Chałabada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:13

42e minuut.
Daar is Koyam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koyam geeft een lange en hoge pass. Chałabada speelt de bal door. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chałabada bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Norac geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dantschotter maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Clouet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:14

44e minuut.
Godard rent richting de bal. Godard met een sublieme pass. Lemesle heeft problemen om de bal te vangen. Dantschotter verovert de bal door een tackle van achteren. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Karma FC 85%, RC Starshooter 15%.
Le Karma FC - RC Starshooter 0:15

47e minuut.
Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Norac rent richting de bal. Norac passt de bal zonder na te denken. Chałabada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Norac bereikt de bal nog maar net als eerste. Norac passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hernandez de bal. Chałabada is nu in balbezit. Chałabada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Téllez probeert naar een medespeler te passen. Jaume speelt de bal door. Chałabada rent richting de bal. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Norac met de inworp. Klungelig pakt Chałabada de bal. Chałabada geeft de bal voor. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:16

57e minuut.
Foster probeert naar een medespeler te passen. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter passt de bal zonder na te denken. Chałabada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada draait met de bal, schiet en ... Blanchet bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Chałabada rent richting de bal. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada rent richting de bal. Chałabada draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hernandez de bal onder controle te krijgen. Blanchet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chałabada rent richting de bal. Chałabada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:17

63e minuut.
Chałabada schiet op doel. Clouet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jaume zal de hoekschop nemen. Chałabada krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Jaume geeft een hoge lob. Hernandez kopt de bal weg. Daar is Chałabada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chałabada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:18

64e minuut.
Godard met een sublieme pass. Daar is Médina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada rent richting de bal. Chałabada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:19

66e minuut.
Norac passt de bal in één keer door. Chałabada is nu in balbezit. Chałabada haalt uit met een fantastische trap. Hernandez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blanchet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:20

67e minuut.
Téllez met een sublieme pass. Foster probeert naar een medespeler te passen. Jaume speelt de bal door. Chałabada is nu in balbezit. Chałabada haalt uit met een fantastische trap. Blanchet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:21

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Norac de bal. Norac geeft een hoge lob. Dantschotter maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Téllez met een sublieme pass. Jaume is nu in balbezit. Jaume passt de bal met de wreef. Chałabada rent richting de bal. Chałabada schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:22

71e minuut.
Godard passt de bal met de wreef. Jaume rent richting de bal. Jaume passt de bal in één keer door. Chałabada is nu in balbezit. Chałabada haalt uit met een fantastische trap. Blanchet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:23

72e minuut.
Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter passt de bal in één keer door. Norac bereikt de bal nog maar net als eerste. Norac geeft een lange en hoge pass. Dantschotter maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:24

74e minuut.
Pierer geeft een lange en hoge pass. Chałabada kopt de bal weg. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter schiet op doel. Blanchet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:25

78e minuut.
Foster passt de bal zonder na te denken. Jaume met een sublieme pass. Foster probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dantschotter rent richting de bal. Dantschotter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:26

79e minuut.
Brulé passt de bal in één keer door. Norac rent richting de bal. Norac passt de bal in één keer door. Chałabada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:27

80e minuut.
Foster probeert naar een medespeler te passen. Jaume bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaume passt de bal zonder na te denken. Chałabada rent richting de bal. Chałabada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Foster kopt de bal weg. Dantschotter heeft problemen om de bal te vangen. Clouet bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter onderschept slim de pass. Dantschotter draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Blanchet trapt de bal weg. Jaume is nu in balbezit. Jaume probeert naar een medespeler te passen. Chałabada heeft problemen om de bal te vangen. Chałabada schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez geeft een hoge lob. Chałabada kopt de bal weg. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:28

86e minuut.
Téllez heeft problemen om de bal te vangen. Foster is nu in balbezit. Foster passt de bal in één keer door. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap. Blanchet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Clouet passt de bal in één keer door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal zonder na te denken. Chałabada is nu in balbezit. Chałabada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Clouet met een harde bal richting middenveld. Norac kopt de bal weg. Foster met een sublieme pass. Chałabada is nu in balbezit. Chałabada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Clouet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantschotter rent richting de bal. Dantschotter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Le Karma FC - RC Starshooter 0:29

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Karma FC 80%, RC Starshooter 20%.
Le Karma FC - RC Starshooter 0:29