Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sort It Out! Borussia Caennais
3rd try Tactiek 4222
34% Balbezit 66%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 45
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.8 gemiddelde waardering 60.9
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen formidabel
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Varbanov met een snelle inworp. Helbet rent richting de bal. Helbet geeft een hoge lob. Sławoszewski rent richting de bal. Sławoszewski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Ryzhkin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Areola probeert naar een medespeler te passen. Bobiński rent richting de bal. Bobiński geeft een hoge lob. Ryzhkin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Labat trapt de bal weg. Markic kopt de bal weg. Bobiński rent richting de bal. Bobiński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Labat met een harde bal richting middenveld. Markic controleert de bal met de borst. Markic speelt de bal door. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin schiet op doel. Labat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Helbet passt de bal in één keer door. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin met een sublieme pass. Daar is Sławoszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sławoszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sort It Out! - Borussia Caennais 0:1

9e minuut.
Areola probeert naar een medespeler te passen. Le Bris probeert de bal aan de voet te houden. Helbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Helbet geeft een lange en hoge pass. Sławoszewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sort It Out! - Borussia Caennais 0:2

13e minuut.
Helbet geeft de bal voor. Sławoszewski is nu in balbezit. Garreau legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sławoszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sławoszewski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Labat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Labat met een sublieme pass. Markic kopt de bal weg. Sławoszewski is nu in balbezit. Sławoszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Markic is nu in balbezit. Markic probeert naar een medespeler te passen. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński geeft de bal voor. Sławoszewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bastaens speelt de bal door. Helbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Helbet geeft een lange en hoge pass. Sławoszewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sort It Out! - Borussia Caennais 0:3

17e minuut.
Helbet rent richting de bal. Helbet passt de bal met de wreef. Bastaens met een sublieme pass. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin schiet op doel. Labat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Markic passt de bal zonder na te denken. Bobiński rent richting de bal. Bobiński geeft een hoge lob. Sławoszewski krijgt zijn hoofd ertegen. Labat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sort It Out! - Borussia Caennais 0:4

20e minuut.
Helbet geeft een lange en hoge pass. Sławoszewski rent richting de bal. Sławoszewski passt de bal met de wreef. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Markic is nu in balbezit. Markic passt de bal met de wreef. Bobiński is nu in balbezit. Bobiński geeft de bal voor. Ryzhkin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Labat neemt vlug de vrije trap. Guillot kopt de bal weg. Helbet is nu in balbezit. Helbet geeft een hoge lob. Sławoszewski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Dimitrescu passt de bal met de wreef. Markic bereikt de bal nog maar net als eerste. Markic passt de bal met de wreef. Bobiński rent richting de bal. Bobiński geeft de bal voor. Labat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap. Labat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sort It Out! - Borussia Caennais 0:5

26e minuut.
Sławoszewski geeft een lange en hoge pass. Ryzhkin is nu in balbezit. Bobiński rent richting de bal. Bobiński geeft een lange en hoge pass. Sławoszewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sort It Out! - Borussia Caennais 0:6

29e minuut.
Bastaens rent richting de bal. Bastaens passt de bal met de wreef. Bobiński heeft problemen om de bal te vangen. Bobiński geeft een hoge lob. Sławoszewski krijgt zijn hoofd ertegen. Labat bokst de bal weg. Sławoszewski rent richting de bal. Sławoszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sort It Out! - Borussia Caennais 0:7

30e minuut.
Bastaens probeert naar een medespeler te passen. Bobiński heeft problemen om de bal te vangen. Bobiński probeert naar een medespeler te passen. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Varbanov is nu in balbezit. Varbanov geeft de bal voor. Helbet rent richting de bal. Helbet geeft een hoge lob. Sławoszewski krijgt zijn hoofd ertegen. Labat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński passt de bal zonder na te denken. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ... Labat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sort It Out! - Borussia Caennais 0:8

38e minuut.
Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Sławoszewski passt de bal zonder na te denken. Ryzhkin heeft problemen om de bal te vangen. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sort It Out! - Borussia Caennais 0:9

40e minuut.
Inworp. Helbet met een snelle inworp. Bastaens met een sublieme pass. Daar is Bobiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobiński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Bobiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobiński geeft een lange en hoge pass. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sławoszewski rent richting de bal. Sławoszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ryzhkin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Areola. Ryzhkin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Areola probeert naar een medespeler te passen. Markic zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sławoszewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sort It Out! - Borussia Caennais 0:10

45e minuut.
Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier begaat een overtreding. Sławoszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Madar komt het veld opgelopen. Cheuva komt het veld opgelopen. Antoinette komt het veld opgelopen. Lévesque komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sort It Out! 89%, Borussia Caennais 11%.
Sort It Out! - Borussia Caennais 0:10

47e minuut.
Sławoszewski rent richting de bal. Garreau rent richting de bal. Garreau geeft een lange en hoge pass. Daar is Sławoszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sławoszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Lévesque trapt de bal weg. Bastaens is nu in balbezit. Bastaens geeft de bal voor. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sławoszewski rent richting de bal. Sławoszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sort It Out! - Borussia Caennais 0:11

49e minuut.
Cheuva probeert naar een medespeler te passen. Madar heeft problemen om de bal te vangen. Ryzhkin met een sublieme pass. Bobiński rent richting de bal. Bobiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Helbet rent richting de bal. Helbet probeert naar een medespeler te passen. Sławoszewski rent richting de bal. Sławoszewski haalt uit met een fantastische trap. Lévesque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sort It Out! - Borussia Caennais 0:12

53e minuut.
Markic passt de bal met de wreef. Helbet rent richting de bal. Helbet geeft een hoge lob. Sławoszewski springt en kopt de bal. Lévesque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sort It Out! - Borussia Caennais 0:13

56e minuut.
Sławoszewski probeert naar een medespeler te passen. Helbet heeft problemen om de bal te vangen. Helbet passt de bal met de wreef. Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sort It Out! - Borussia Caennais 0:14

59e minuut.
Markic rent richting de bal. Markic probeert naar een medespeler te passen. Helbet rent richting de bal. Helbet geeft de bal voor. Sławoszewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Garreau probeert de bal aan de voet te houden. Helbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Helbet geeft de bal voor. Sławoszewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sort It Out! - Borussia Caennais 0:15

63e minuut.
Madar is nu in balbezit. Ryzhkin onderschept slim de pass. Ryzhkin met een sublieme pass. Daar is Bobiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobiński geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Bastaens geeft een hoge lob. Ryzhkin kopt de bal weg. Markic bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński geeft de bal voor. Ryzhkin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Helbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Helbet speelt de bal door. Sławoszewski is nu in balbezit. Sławoszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bastaens rent richting de bal. Bastaens passt de bal in één keer door. Daar is Helbet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helbet geeft een hoge lob. Ryzhkin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bastaens passt de bal met de wreef. Helbet is nu in balbezit. Helbet geeft de bal voor. Sławoszewski springt en kopt de bal. Lévesque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sort It Out! - Borussia Caennais 0:16

79e minuut.
Bobiński kopt de bal weg. Lévesque speelt de bal door. Bastaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastaens passt de bal met de wreef. Helbet bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Vadim geeft een lange en hoge pass. Helbet met een sublieme pass. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin schiet op doel. Lévesque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sort It Out! - Borussia Caennais 0:17

89e minuut.
Bobiński is nu in balbezit. Bobiński met een sublieme pass. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin schiet op doel. Lévesque maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sort It Out! 78%, Borussia Caennais 22%.
Sort It Out! - Borussia Caennais 0:17