Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les pignoufs culs-de-jatte Manchester Devils
Normal Tactiek Newlook
40% Balbezit 60%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 49
matig Schieten uitmuntend
waardeloos Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Łazarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazarz met een sublieme pass. Pejičić rent richting de bal. Pejičić haalt uit met een fantastische trap. Lavaud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:1

3e minuut.
Lokmanoğlu met een sublieme pass. Pejičić is nu in balbezit. Canelle verovert de bal door een tackle van achteren. Canelle geeft de bal voor. Stern geeft een hoge lob. Lavaud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pejičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejičić haalt uit met een fantastische trap. Lavaud bokst de bal weg.

5e minuut.
Klungelig pakt Łazarz de bal. Trésor bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazarz maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Łazarz naar de kleedkamers voor een vroege douche. Trésor raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Trésor kan niet meer verder spelen. Cottenet komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Bindorfer met een sublieme pass. Pejičić heeft problemen om de bal te vangen. Pejičić geeft een lange en hoge pass. Couturier rent richting de bal. Couturier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Abbes met een harde bal richting middenveld. Isasi kopt de bal weg. Pejičić is nu in balbezit. Pejičić draait met de bal, schiet en ... Lavaud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Canelle kopt de bal weg. Bindorfer geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:2

11e minuut.
Cottenet rent richting de bal. Stern onderschept slim de pass. Vivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu onderschept slim de pass. Lokmanoğlu geeft een hoge lob. Lavaud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pejičić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:3

12e minuut.
Isasi passt de bal met de wreef. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu passt de bal met de wreef. Couturier bereikt de bal nog maar net als eerste. Couturier haalt uit met een fantastische trap. Lavaud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:4

16e minuut.
Isasi kopt de bal weg. Daar is Pejičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejičić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Couturier de bal. Couturier schiet op doel. Lavaud bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:5

17e minuut.
Huot rent richting de bal. Huot passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Abbes de bal. Pejičić verovert de bal door een tackle van achteren. Pejičić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pejičić kopt de bal weg. Daar is Isasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isasi passt de bal in één keer door. Couturier is nu in balbezit. Couturier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Canelle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canelle geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stern met een snelle inworp. Lokmanoğlu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Isasi speelt de bal door. Daar is Pejičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejičić passt de bal in één keer door. Couturier rent richting de bal. Couturier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:6

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Thibaud de bal onder controle te krijgen. Bindorfer probeert naar een medespeler te passen. Isasi probeert naar een medespeler te passen. Pejičić rent richting de bal. Pejičić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:7

30e minuut.
Lokmanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Chemin is nu in balbezit. Lokmanoğlu speelt de bal door. Couturier bereikt de bal nog maar net als eerste. Couturier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abbes heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Stern neemt de hoekschop. Isasi kopt de bal weg. Vivier controleert de bal met de borst. Couturier is nu in balbezit. Couturier draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Lavaud trapt de bal weg van het doel. Bindorfer kopt de bal weg. Daar is Couturier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Couturier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Huot rent richting de bal. Adıgözəlov onderschept slim de pass. Adıgözəlov geeft een lange en hoge pass. Couturier is nu in balbezit. Couturier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:8

35e minuut.
Pejičić is nu in balbezit. Isasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isasi met een sublieme pass. Pejičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejičić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Abbes geeft een hoge lob. Benoît probeert de bal met de borst te controleren. Benoît geeft een lange en hoge pass. Couturier bereikt de bal nog maar net als eerste. Couturier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Pejičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejičić draait met de bal, schiet en ... Abbes probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Isasi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pejičić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:9

38e minuut.
Stern geeft een lange en hoge pass. Isasi rent richting de bal. Isasi passt de bal in één keer door. Couturier is nu in balbezit. Couturier schiet op doel. Lavaud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Bindorfer passt de bal met de wreef. Stern heeft problemen om de bal te vangen. Stern geeft een lange en hoge pass. Couturier rent richting de bal. Couturier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Couturier geeft de bal voor. Lokmanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Pejičić is nu in balbezit. Pejičić draait met de bal, schiet en ... Lavaud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les pignoufs culs-de-jatte 91%, Manchester Devils 9%.
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:10

46e minuut.
Couturier rent richting de bal. Vivier rent richting de bal. Couturier verovert de bal door een tackle van achteren. Couturier haalt uit met een fantastische trap. Lavaud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:11

47e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lavaud niet meer kan verder spelen. Papi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Benoît met een sublieme pass. Isasi heeft problemen om de bal te vangen. Isasi speelt de bal door. Daar is Pejičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejičić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Daar is Pejičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isasi geeft een hoge lob. Daar is Couturier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Couturier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Couturier heeft problemen om de bal te vangen. Vivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Lokmanoğlu geeft een hoge lob. Pejičić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Merlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stern verovert de bal door een tackle van achteren. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu geeft de bal voor. Pejičić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:12

53e minuut.
Brière zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thibaud is nu in balbezit. Isasi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Isasi krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Daar is Thibaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isasi speelt de bal door. Pejičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejičić draait met de bal, schiet en ... Papi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:13

57e minuut.
Pejičić geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Abbes de bal onder controle te krijgen. Couturier is nu in balbezit. Couturier schiet op doel. Papi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:14

58e minuut.
Benoît met een sublieme pass. Isasi rent richting de bal. Isasi speelt de bal door. Klungelig pakt Couturier de bal. Couturier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:15

63e minuut.
Abbes kopt de bal weg. Isasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isasi passt de bal zonder na te denken. Couturier rent richting de bal. Couturier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Papi trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stern zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:16

64e minuut.
Isasi rent richting de bal. Isasi passt de bal zonder na te denken. Pejičić rent richting de bal. Couturier bereikt de bal nog maar net als eerste. Couturier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bindorfer passt de bal met de wreef. Isasi probeert naar een medespeler te passen. Couturier is nu in balbezit. Couturier schiet op doel. Canelle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Adıgözəlov de bal onder controle te krijgen. Adıgözəlov geeft de bal voor. Isasi rent richting de bal. Isasi geeft de bal voor. Pejičić krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Papi met een sublieme pass. Isasi kopt de bal weg. Klungelig pakt Abbes de bal. Pejičić rent richting de bal. Pejičić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:17

74e minuut.
Inworp. Isasi met de inworp. Benoît bereikt de bal nog maar net als eerste. Benoît geeft een hoge lob. Pejičić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Papi trapt de bal weg van het doel. Benoît kopt de bal weg. Pejičić rent richting de bal. Pejičić schiet op doel. Papi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:18

80e minuut.
Isasi geeft de bal voor. Daar is Chemin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lokmanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pejičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejičić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Pejičić schiet op doel. Papi met een sublieme pass. Isasi kopt de bal weg. Couturier bereikt de bal nog maar net als eerste. Couturier schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Lokmanoğlu de bal. Lokmanoğlu passt de bal in één keer door. Daar is Bindorfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bindorfer geeft een lange en hoge pass. Pejičić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Inworp. Isasi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bindorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bindorfer geeft de bal voor. Pejičić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:19

84e minuut.
Couturier onderschept slim de pass. Bindorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bindorfer geeft een hoge lob. Pejičić heeft problemen om de bal te vangen. Pejičić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Isasi speelt de bal door. Bindorfer speelt de bal door. Couturier heeft problemen om de bal te vangen. Couturier haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Canelle de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Brière is nu in balbezit. Isasi verovert de bal door een tackle van achteren. Isasi geeft de bal voor. Pejičić is nu in balbezit. Pejičić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:20

87e minuut.
Huot probeert naar een medespeler te passen. Cottenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Couturier verovert de bal door een tackle van achteren. Couturier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pejičić rent richting de bal. Pejičić haalt uit met een fantastische trap. Papi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Couturier heeft problemen om de bal te vangen. Couturier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:21

89e minuut.
Isasi met een sublieme pass. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu passt de bal in één keer door. Couturier rent richting de bal. Couturier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les pignoufs culs-de-jatte 87%, Manchester Devils 13%.
Les pignoufs culs-de-jatte - Manchester Devils 0:22