Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Le Crotoy Reims OSC
Normal Tactiek BDEF 523
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 57
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 56.2
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Soulié kopt de bal weg. Cantona is nu in balbezit. Luyindula verovert de bal door een tackle van achteren. Luyindula haalt uit met een fantastische trap. Nourry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Le Crotoy - Reims OSC 0:1

7e minuut.
Riss is nu in balbezit. Dubos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riss onderschept slim de pass. Riss geeft een hoge lob. Luyindula springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nourry trapt de bal weg. Faubert met een sublieme pass. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kuśnierewicz kopt de bal weg. Luyindula kan de bal niet met de borst controleren. Dufour schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dufour krijgt een gele kaart. Luyindula raakt geblesseerd tijdens het duel. Dufour met een sublieme pass. Riss met een snel genomen vrije trap. Luyindula springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Le Crotoy - Reims OSC 0:2

9e minuut.
Diagne is nu in balbezit. Diagne met een sublieme pass. Faubert is nu in balbezit. Faubert geeft een hoge lob. Luyindula rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Riss is nu in balbezit. Riss passt de bal in één keer door. Faubert speelt de bal door. Luyindula is nu in balbezit. Luyindula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Le Crotoy - Reims OSC 0:3

14e minuut.
Lenart speelt de bal door. Soulié is nu in balbezit. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula haalt uit met een fantastische trap. Nourry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Le Crotoy - Reims OSC 0:4

15e minuut.
Bousdira met een sublieme pass. Lenart probeert naar een medespeler te passen. Luyindula is nu in balbezit. Soulié is nu in balbezit. Soulié draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Nourry trapt de bal weg. Riss kopt de bal weg. Luyindula is nu in balbezit. Luyindula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Alpsteg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Faubert haalt uit met een fantastische trap. Nourry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Le Crotoy - Reims OSC 0:5

19e minuut.
Luyindula kopt de bal weg. Soulié rent richting de bal. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kuśnierewicz geeft een hoge lob. Soulié kopt de bal weg. Luyindula rent richting de bal. Luyindula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Le Crotoy - Reims OSC 0:6

21e minuut.
Riss met een sublieme pass. Faubert rent richting de bal. Faubert probeert naar een medespeler te passen. Soulié rent richting de bal. Soulié schiet op doel. Nourry bokst de bal weg. Luyindula is nu in balbezit. Luyindula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Le Crotoy - Reims OSC 0:7

23e minuut.
Lenart passt de bal zonder na te denken. Bochowicz heeft problemen om de bal te vangen. Bochowicz geeft een lange en hoge pass. Diagne heeft problemen om de bal te vangen. Faubert geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Luyindula kopt de bal weg. Faubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Faubert probeert naar een medespeler te passen. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Le Crotoy - Reims OSC 0:8

27e minuut.
Serra kopt de bal weg. Riss probeert naar een medespeler te passen. Faubert probeert naar een medespeler te passen. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nourry trapt de bal weg van het doel. Lenart geeft een lange en hoge pass. Soulié bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulié draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Le Crotoy - Reims OSC 0:9

30e minuut.
Bellanger rent richting de bal. Kuśnierewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Riss speelt de bal door. Luyindula rent richting de bal. Luyindula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Le Crotoy - Reims OSC 0:10

31e minuut.
Diagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riss met de inworp. Lenart geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Nourry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luyindula probeert de bal met de borst te controleren. Luyindula haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Lenart kopt de bal weg. Daar is Soulié, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dufour probeert naar een medespeler te passen. Daar is Luyindula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luyindula schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
US Le Crotoy - Reims OSC 0:11

32e minuut.
Klungelig pakt Fort de bal. Serra rent richting de bal. Serra passt de bal met de wreef. Faubert is nu in balbezit. Faubert geeft een hoge lob. Nourry bokst de bal weg. Luyindula springt en kopt de bal. Paal!

38e minuut.
Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsteg bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula onderschept slim de pass. Soulié bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulié haalt uit met een fantastische trap. Nourry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Luyindula de bal. Luyindula schiet op doel. Nourry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Le Crotoy - Reims OSC 0:12

42e minuut.
Miclea met een sublieme pass. Faubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Faubert passt de bal met de wreef. Soulié bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulié haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Nourry trapt de bal weg. Kuśnierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśnierewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Soulié de bal. Soulié draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Le Crotoy - Reims OSC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Le Crotoy 85%, Reims OSC 15%.
US Le Crotoy - Reims OSC 0:13

48e minuut.
Klungelig pakt Diagne de bal. Faubert rent richting de bal. Met opzet legt Dubos zijn tegenspeler op de grond. Dubos krijgt een gele kaart. Faubert raakt geblesseerd tijdens het duel. Faubert komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kuśnierewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cantona de bal. Luyindula rent richting de bal. Luyindula draait met de bal, schiet en ... Nourry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Le Crotoy - Reims OSC 0:14

52e minuut.
Inworp. Riss met de inworp. Lenart geeft de bal voor. Luyindula maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Le Crotoy - Reims OSC 0:15

53e minuut.
Daar is Luyindula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faubert is nu in balbezit. Faubert passt de bal met de wreef. Soulié bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulié schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Soulié probeert naar een medespeler te passen. Faubert rent richting de bal. Faubert probeert naar een medespeler te passen. Luyindula is nu in balbezit. Luyindula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Cantona kopt de bal weg. Klungelig pakt Diagne de bal. Faubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Faubert schiet op doel. Nourry probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kuśnierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśnierewicz geeft een lange en hoge pass. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Le Crotoy - Reims OSC 0:16

61e minuut.
Luyindula probeert naar een medespeler te passen. Nourry met een sublieme pass. Riss kopt de bal weg. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lenart passt de bal met de wreef. Faubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Faubert passt de bal in één keer door. Luyindula is nu in balbezit. Luyindula schiet op doel. Nourry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Le Crotoy - Reims OSC 0:17

66e minuut.
Soulié bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulié met een sublieme pass. Alpsteg is nu in balbezit. Luyindula onderschept slim de pass. Luyindula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dufour passt de bal in één keer door. Miclea rent richting de bal. Miclea passt de bal met de wreef. Soulié rent richting de bal. Soulié draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Lenart geeft een lange en hoge pass. Faubert kopt de bal weg. Luyindula is nu in balbezit. Soulié rent richting de bal. Soulié draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Alpsteg geeft een hoge lob. Inworp. Riss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lenart geeft een lange en hoge pass. Luyindula springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
US Le Crotoy - Reims OSC 0:18

73e minuut.
Lenart verovert de bal door een tackle van achteren. Lenart speelt de bal door. Faubert probeert naar een medespeler te passen. Luyindula is nu in balbezit. Luyindula schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Serra rent richting de bal. Lenart onderschept slim de pass. Lenart met een sublieme pass. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Soulié onderschept slim de pass. Soulié passt de bal zonder na te denken. Luyindula rent richting de bal. Luyindula draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
US Le Crotoy - Reims OSC 0:19

79e minuut.
Diagne heeft problemen om de bal te vangen. Faubert is nu in balbezit. Faubert passt de bal in één keer door. Lenart geeft een lange en hoge pass. Luyindula krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Le Crotoy - Reims OSC 0:20

80e minuut.
Kuśnierewicz kopt de bal weg. Luyindula heeft problemen om de bal te vangen. Faubert probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Luyindula de bal. Luyindula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Riss kopt de bal weg. Daar is Faubert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luyindula met een sublieme pass. Soulié is nu in balbezit. Soulié schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
US Le Crotoy - Reims OSC 0:21

84e minuut.
Kuśnierewicz met een sublieme pass. Riss probeert naar een medespeler te passen. Luyindula is nu in balbezit. Faubert is nu in balbezit. Faubert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Doeltrap. Nourry trapt de bal weg van het doel. Kuśnierewicz kopt de bal weg. Luyindula is nu in balbezit. Luyindula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Riss kopt de bal weg. Luyindula rent richting de bal. Luyindula passt de bal met de wreef. Soulié rent richting de bal. Soulié draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lenart onderschept slim de pass. Lenart met een sublieme pass. Soulié is nu in balbezit. Soulié schiet op doel. Nourry werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Le Crotoy 82%, Reims OSC 18%.
US Le Crotoy - Reims OSC 0:21