Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royalinks FC FC Nouméa
451 Tactiek New
51% Balbezit 49%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.4 gemiddelde waardering 55.5
redelijk Schieten formidabel
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Cintron is nu in balbezit. Mvila met een sublieme pass. Recamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Recamán haalt uit met een fantastische trap. Navumszyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royalinks FC - FC Nouméa 0:1

6e minuut.
Zaglmaier geeft een lange en hoge pass. Lingiardi heeft problemen om de bal te vangen. Cintron is nu in balbezit. Cintron schiet op doel. Mitar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Royalinks FC - FC Nouméa 1:1

15e minuut.
Daar is Inotlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores speelt de bal door. Daar is Troester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Recamán is nu in balbezit. Recamán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Royalinks FC - FC Nouméa 1:2

26e minuut.
Mvila verovert de bal door een tackle van achteren. Mvila geeft een lange en hoge pass. Thauvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Thauvin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royalinks FC - FC Nouméa 1:3

30e minuut.
Matuszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszyński met een sublieme pass. Mvila probeert naar een medespeler te passen. Recamán rent richting de bal. Recamán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thauvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Thauvin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royalinks FC - FC Nouméa 1:4

32e minuut.
Carrasco geeft een lange en hoge pass. Thauvin is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Flores geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Thauvin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royalinks FC - FC Nouméa 1:5

36e minuut.
Jézéquel kopt de bal weg. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Flores probeert naar een medespeler te passen. Recamán is nu in balbezit. Recamán schiet op doel. Navumszyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Flores geeft de bal voor. Daar is Recamán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troester is nu in balbezit. Recamán onderschept slim de pass. Recamán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Royalinks FC - FC Nouméa 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royalinks FC 69%, FC Nouméa 31%.
Royalinks FC - FC Nouméa 1:6

50e minuut.
Carrasco met een sublieme pass. Bangov is nu in balbezit. Thauvin onderschept slim de pass. Thauvin draait met de bal, schiet en ... Macchiavello probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Navumszyk speelt de bal door. Jézéquel kopt de bal weg. Flores geeft de bal voor. Recamán is nu in balbezit. Recamán draait met de bal, schiet en ... Navumszyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Recamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Recamán draait met de bal, schiet en ... Navumszyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royalinks FC - FC Nouméa 1:7

66e minuut.
Mvila speelt de bal door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een hoge lob. Thauvin is nu in balbezit. Thauvin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Daar is Polényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores speelt de bal door. Thauvin is nu in balbezit. Thauvin draait met de bal, schiet en ... Navumszyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royalinks FC - FC Nouméa 1:8

75e minuut.
Mićko komt het veld opgelopen. Stencel komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Lingiardi kopt de bal weg. Flores is nu in balbezit. Flores met een sublieme pass. Recamán is nu in balbezit. Recamán schiet op doel. Navumszyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royalinks FC - FC Nouméa 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royalinks FC 73%, FC Nouméa 27%.
Royalinks FC - FC Nouméa 1:9