Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les trompettes asthmatiques ND du Chemin
Normal Tactiek malek
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
17.9 gemiddelde waardering 40.9
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


12e minuut.
Caron geeft de bal voor. Huchet is nu in balbezit. Joubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Joubert geeft een hoge lob. Vallet krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Caron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallet geeft de bal voor. Cambri is nu in balbezit. Cambri geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cambri rent richting de bal. Cambri geeft een lange en hoge pass. Joubert probeert de bal met de borst te controleren. Joubert schiet op doel. Château werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes asthmatiques - ND du Chemin 0:1

41e minuut.
Bijotat speelt de bal door. Caron bereikt de bal nog maar net als eerste. Caron passt de bal zonder na te denken. Joubert rent richting de bal. Joubert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les trompettes asthmatiques 83%, ND du Chemin 17%.
Les trompettes asthmatiques - ND du Chemin 0:1

63e minuut.
Huchet is nu in balbezit. Cambri onderschept slim de pass. Cambri geeft een lange en hoge pass. Robin rent richting de bal. Robin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Caron met een snelle inworp. Vallet geeft een lange en hoge pass. Villette probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bijotat is nu in balbezit. Bijotat geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bijotat met een sublieme pass. Caron is nu in balbezit. Caron geeft de bal voor. Joubert rent richting de bal. Joubert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Vallet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caron bereikt de bal nog maar net als eerste. Caron geeft een lange en hoge pass. Bonhomme kan de bal niet met de borst controleren. Château kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bonhomme de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les trompettes asthmatiques - ND du Chemin 0:2

88e minuut.
Klungelig pakt Caron de bal. Caron geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bonhomme de bal. Robin rent richting de bal. Robin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les trompettes asthmatiques 73%, ND du Chemin 27%.
Les trompettes asthmatiques - ND du Chemin 0:2