Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Eyes Team FC Brancos
Eyes_1.3.1 Tactiek Ajax 2001
37% Balbezit 63%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 28
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
25 gemiddelde waardering 53.3
unsatisfactory Schieten very good
good Passen solid
average Verdedigen solid


3e minuut.
Srzić verovert de bal door een tackle van achteren. Srzić geeft een lange en hoge pass. Béraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Béraud schiet op doel. Guiot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Eyes Team - FC Brancos 0:1

8e minuut.
Alui-Gheorghe geeft een lange en hoge pass. Zénier kopt de bal weg. Daar is Rodríguez Gonzalvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Béraud rent richting de bal. Béraud schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Szymczyk probeert de bal met de borst te controleren. Piosik rent richting de bal. Piosik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik passt de bal met de wreef. Szymczyk is nu in balbezit. Béraud onderschept slim de pass. Béraud schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Srzić speelt de bal door. Sagna geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Frunda de bal. Zénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Zénier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Béraud rent richting de bal. Béraud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Eyes Team - FC Brancos 0:2

23e minuut.
Thanh Sơn kopt de bal weg. Srzić speelt de bal door. Klungelig pakt Oprych de bal. Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap. Guiot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piosik is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Srzić passt de bal zonder na te denken. Fabri rent richting de bal. Fabri speelt de bal door. Béraud rent richting de bal. Béraud haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Piosik rent richting de bal. Oprych begaat een overtreding. Piosik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piosik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zénier is nu in balbezit. Zénier geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Fabri geeft de bal voor. Béraud rent richting de bal. Rodríguez Gonzalvo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Béraud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Öztonga legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Guiot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Eyes Team - FC Brancos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Eyes Team 65%, FC Brancos 35%.
Red Eyes Team - FC Brancos 0:3

57e minuut.
Boldiş rent richting de bal. Öztonga speelt de bal door. Béraud is nu in balbezit. Béraud haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Sagna kopt de bal weg. Rodríguez Gonzalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Béraud tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Béraud krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri verovert de bal door een tackle van achteren. Fabri passt de bal met de wreef. Béraud is nu in balbezit. Béraud haalt uit met een fantastische trap. Guiot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Zénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri is nu in balbezit. Fabri passt de bal in één keer door. Béraud rent richting de bal. Béraud schiet op doel. Guiot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Eyes Team 63%, FC Brancos 37%.
Red Eyes Team - FC Brancos 0:3