Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc paris33 la Chapelle
Attack Tactiek 3 5 2 b
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 50.1
waardeloos Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gourcuff met de inworp. Klungelig pakt Bourdin de bal. Bourdin geeft een lange en hoge pass. Billaud maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Bossard trapt de bal weg. Bourdin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Georges. Georges krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff passt de bal zonder na te denken. Tiidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiidemann draait met de bal, schiet en ... Bossard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - la Chapelle 0:1

13e minuut.
Mignon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleavă onderschept slim de pass. Pleavă geeft de bal voor. Billaud is nu in balbezit. Billaud haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - la Chapelle 0:2

15e minuut.
Gourcuff is nu in balbezit. Bourdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdin geeft een hoge lob. Daar is Billaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Billaud draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Estève, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiidemann is nu in balbezit. Tiidemann haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gourcuff passt de bal met de wreef. Pleavă met een sublieme pass. Bonin geeft een hoge lob. Billaud is nu in balbezit. Billaud draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Vienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienne met een sublieme pass. Gourcuff rent richting de bal. Bourdin is nu in balbezit. Bourdin geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - la Chapelle 0:3

25e minuut.
Bourdin is nu in balbezit. Bourdin geeft een hoge lob. Billaud is nu in balbezit. Billaud haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pichon de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - la Chapelle 0:4

28e minuut.
Pleavă onderschept slim de pass. Pleavă geeft een hoge lob. Billaud is nu in balbezit. Billaud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bourdin is nu in balbezit. Musca is nu in balbezit. Musca passt de bal zonder na te denken. Tiidemann is nu in balbezit. Tiidemann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Bourdin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourdin geeft een hoge lob. Tiidemann rent richting de bal. Tiidemann haalt uit met een fantastische trap. Bossard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - la Chapelle 0:5

40e minuut.
Bourdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdin passt de bal in één keer door. Pleavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdin geeft de bal voor. Tiidemann krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Musca onderschept slim de pass. Musca passt de bal zonder na te denken. Tiidemann is nu in balbezit. Tiidemann draait met de bal, schiet en ... Bossard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - la Chapelle 0:6

42e minuut.
Parachini is nu in balbezit. Parachini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aubessard de bal. Billaud is nu in balbezit. Billaud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Billaud de bal. Baratte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Billaud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Billaud neemt de penalty, wat een uithaal! Bossard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - la Chapelle 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc paris33 86%, la Chapelle 14%.
fc paris33 - la Chapelle 0:7

47e minuut.
Pleavă kopt de bal weg. Bourdin is nu in balbezit. Bourdin speelt de bal door. Billaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Billaud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - la Chapelle 0:8

49e minuut.
Gourcuff heeft problemen om de bal te vangen. Gourcuff speelt de bal door. Billaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Billaud draait met de bal, schiet en ... Bossard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - la Chapelle 0:9

50e minuut.
Musca is nu in balbezit. Musca passt de bal in één keer door. Bourdin met een sublieme pass. Billaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Billaud haalt uit met een fantastische trap. Bossard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Musca geeft een lange en hoge pass. Gourcuff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Billaud is nu in balbezit. Billaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - la Chapelle 0:10

53e minuut.
Bossard trapt de bal weg van het doel. Musca kopt de bal weg. Tiidemann rent richting de bal. Tiidemann haalt uit met een fantastische trap. Bossard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - la Chapelle 0:11

57e minuut.
Daar is Vienne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vienne onderschept slim de pass. Pleavă met een sublieme pass. Tiidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiidemann draait met de bal, schiet en ... Bossard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Georges kan de bal niet met de borst controleren. Bourdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gourcuff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gourcuff geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pichon probeert de bal aan de voet te houden. Georges bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonin onderschept slim de pass. Bonin geeft een hoge lob. Billaud maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Aubessard rent richting de bal. Bonin speelt de bal door. Bourdin speelt de bal door. Klungelig pakt Tiidemann de bal. Tiidemann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Bourdin rent richting de bal. Bourdin geeft de bal voor. Daar is Aubessard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Billaud rent richting de bal. Billaud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Bossard trapt de bal weg van het doel. Bourdin kopt de bal weg. Tiidemann heeft problemen om de bal te vangen. Tiidemann schiet op doel. Bossard bokst de bal weg. Billaud rent richting de bal. Billaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - la Chapelle 0:12

71e minuut.
Gourcuff geeft een lange en hoge pass. Bourdin met een sublieme pass. Daar is Tiidemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiidemann haalt uit met een fantastische trap. Bossard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - la Chapelle 0:13

72e minuut.
Février speelt de bal door. Tiidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiidemann probeert naar een medespeler te passen. Billaud rent richting de bal. Billaud haalt uit met een fantastische trap. Bossard bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - la Chapelle 0:14

75e minuut.
Bourdin met de inworp. Musca rent richting de bal. Musca geeft de bal voor. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bossard trapt de bal weg. Georges kan de bal niet met de borst controleren. Bourdin speelt de bal door. Billaud rent richting de bal. Billaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - la Chapelle 0:15

77e minuut.
Georges bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdin verovert de bal door een tackle van achteren. Bourdin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Billaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Billaud haalt uit met een fantastische trap. Bossard bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - la Chapelle 0:16

79e minuut.
Bourdin passt de bal zonder na te denken. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff passt de bal met de wreef. Billaud rent richting de bal. Billaud draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bossard werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Pichon met een sublieme pass. Bourdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff passt de bal in één keer door. Bourdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdin geeft een lange en hoge pass. Tiidemann springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bossard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bossard met een sublieme pass. Gourcuff kopt de bal weg. Billaud is nu in balbezit. Billaud schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bossard trapt de bal weg. Tiidemann heeft problemen om de bal te vangen. Tiidemann probeert naar een medespeler te passen. Billaud is nu in balbezit. Billaud haalt uit met een fantastische trap. Bossard bokst de bal weg. Tiidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiidemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc paris33 - la Chapelle 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc paris33 86%, la Chapelle 14%.
fc paris33 - la Chapelle 0:17