Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Têtes de Lard FC Massilia
Normal Tactiek minot4411*
47% Balbezit 53%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 47
unsatisfactory Schieten excellent
poor Passen very good
hopeless Verdedigen adequate


1e minuut.
Weiss passt de bal zonder na te denken. Leboucher is nu in balbezit. Met opzet legt Fucile zijn tegenspeler op de grond. Fucile is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

8e minuut.
Mahé is nu in balbezit. Pecoraro onderschept slim de pass. Pecoraro met een sublieme pass. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopciuszko met de inworp. Mahé bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan onderschept slim de pass. Ardan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Têtes de Lard - FC Massilia 0:1

11e minuut.
Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weiss. Ardan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zuffi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ardan is nu in balbezit. Ardan draait met de bal, schiet en ... Collard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kopciuszko neemt de hoekschop. Ardan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pecoraro met een snelle inworp. Matev geeft de bal voor. Kopciuszko rent richting de bal. Kopciuszko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Collard trapt de bal weg van het doel. Pecoraro kopt de bal weg. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan haalt uit met een fantastische trap. Collard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Têtes de Lard - FC Massilia 0:2

16e minuut.
Kopciuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciuszko speelt de bal door. Ardan rent richting de bal. Ardan schiet op doel. Rodzik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Têtes de Lard - FC Massilia 0:3

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Collard trapt de bal weg van het doel. Pecoraro kopt de bal weg. Ardan rent richting de bal. Ardan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rodzik kan de bal niet met de borst controleren. Mahé is nu in balbezit. Ardan onderschept slim de pass. Ardan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Têtes de Lard - FC Massilia 0:4

25e minuut.
Matev met een sublieme pass. Zuffi speelt de bal door. Kopciuszko rent richting de bal. Kopciuszko geeft een hoge lob. Ardan springt en kopt de bal. Collard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Ardan kopt de bal weg. Kopciuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciuszko met een sublieme pass. Ardan rent richting de bal. Ardan haalt uit met een fantastische trap. Collard bokst de bal weg. Daar is Rodzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardan rent richting de bal. Ardan haalt uit met een fantastische trap. Collard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Têtes de Lard - FC Massilia 0:5

31e minuut.
Pecoraro passt de bal in één keer door. Ardan rent richting de bal. Rodzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan verovert de bal door een tackle van achteren. Ardan haalt uit met een fantastische trap. Collard bokst de bal weg.

33e minuut.
Ardan haalt uit met een fantastische trap. Bourbon probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pecoraro zal de hoekschop nemen. Ardan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Têtes de Lard - FC Massilia 0:6

35e minuut.
Chayrigues geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pecoraro met de inworp. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Têtes de Lard - FC Massilia 0:7

38e minuut.
Chayrigues kopt de bal weg. Mahé bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan onderschept slim de pass. Ardan draait met de bal, schiet en ... Rodzik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pecoraro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ardan rent richting de bal. Ardan draait met de bal, schiet en ... Collard werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Têtes de Lard - FC Massilia 0:8

39e minuut.
Weiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiss passt de bal met de wreef. Leboucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan is nu in balbezit. Ardan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Matev onderschept slim de pass. Chayrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecoraro onderschept slim de pass. Pecoraro geeft een lange en hoge pass. Ardan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Vialaret is nu in balbezit. Matev verovert de bal door een tackle van achteren. Matev probeert naar een medespeler te passen. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan haalt uit met een fantastische trap. Collard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Têtes de Lard 79%, FC Massilia 21%.
FC Têtes de Lard - FC Massilia 0:8

47e minuut.
Leboucher is nu in balbezit. Zuffi rent richting de bal. Zuffi met een sublieme pass. Ardan rent richting de bal. Ardan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kopciuszko is nu in balbezit. Kopciuszko geeft een lange en hoge pass. Ardan is nu in balbezit. Ardan schiet op doel. Collard bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Têtes de Lard - FC Massilia 0:9

51e minuut.
Rodzik rent richting de bal. Rodzik geeft de bal voor. Ardan probeert de bal met de borst te controleren. Ardan draait met de bal, schiet en ... Rodzik probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pecoraro neemt de hoekschop. Ardan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ardan rent richting de bal. Bourbon rent richting de bal. Ardan verovert de bal door een tackle van achteren. Ardan haalt uit met een fantastische trap. Collard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Têtes de Lard - FC Massilia 0:10

58e minuut.
Weiss rent richting de bal. Matev onderschept slim de pass. Matev probeert naar een medespeler te passen. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan draait met de bal, schiet en ... Collard bokst de bal weg.

62e minuut.
Pecoraro met de inworp. Matev rent richting de bal. Matev met een sublieme pass. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Collard speelt de bal door. Pecoraro kopt de bal weg. Klungelig pakt Ardan de bal. Ardan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Bourbon geeft een lange en hoge pass. Zuffi kopt de bal weg. Mahé heeft problemen om de bal te vangen. Pecoraro rent richting de bal. Pecoraro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodzik is nu in balbezit. Ardan onderschept slim de pass. Ardan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Têtes de Lard - FC Massilia 0:11

70e minuut.
Chayrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Chayrigues geeft de bal voor. Ardan rent richting de bal. Ardan haalt uit met een fantastische trap. Collard probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Têtes de Lard - FC Massilia 0:12

75e minuut.
Matev probeert naar een medespeler te passen. Zuffi is nu in balbezit. Zuffi speelt de bal door. Pecoraro geeft een lange en hoge pass. Kopciuszko kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Mahé rent richting de bal. Pecoraro verovert de bal door een tackle van achteren. Pecoraro probeert naar een medespeler te passen. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Zuffi is nu in balbezit. Zuffi geeft de bal voor. Ardan rent richting de bal. Ardan haalt uit met een fantastische trap. Collard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Têtes de Lard - FC Massilia 0:13

86e minuut.
Leboucher geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopciuszko met de inworp. Ardan is nu in balbezit. Ardan schiet op doel. Collard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Leboucher is nu in balbezit. Kopciuszko onderschept slim de pass. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan haalt uit met een fantastische trap. Bourbon probeert de bal aan de voet te houden. Collard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan schiet op doel. Collard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Têtes de Lard - FC Massilia 0:14

89e minuut.
Ardan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bourbon. Ardan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pecoraro met een snel genomen vrije trap. Ardan krijgt zijn hoofd ertegen. Collard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Têtes de Lard - FC Massilia 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Têtes de Lard 77%, FC Massilia 23%.
FC Têtes de Lard - FC Massilia 0:15